Bu ülke neler gördü yavBu konunun üstüne şunu paylaşmazsam olmaz.
Bu ülke neler gördü yavBu konunun üstüne şunu paylaşmazsam olmaz.
O dediğin Mübariz Mansimov olmasın? Tüpçünün bir ara Beşiktaş'a musallat etmeye kalkıştığı adam?Mubarek Asimov diye bi azeri is adamina ait siyah mavi kombinasyonda veyron var. Baska da yok. MB misafir plakalı arac
Dur abi tam öğrenip geliyorumO dediğin Mübariz Mansimov olmasın? Tüpçünün bir ara Beşiktaş'a musallat etmeye kalkıştığı adam?
Zaten çifte vatandaşlığı var onun. Senin arkadaş inceden rüzgar yapmışEvet abi o adammış. Yakında Türk vatandaşligina geçecekmis rererö yaptı arkadaş ne kadar doğru bilmiyorum
Mubarek Asimov diye bi azeri is adamina ait siyah mavi kombinasyonda veyron var. Baska da yok. MB misafir plakalı arac
Veyron olm bu. Ancak Scar diyebilirizSilah mı bu
Awp?
P90?
P250?
M4A4?
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Karadeniz'li ak iş adamı inşaatçı tekstilci Kemal Ayvacı'nın oğlu?Aracı İlyas Ayvacı'ya satmış yahu
Ta kendisi. Satışın haberi falan da yapılmış ya kaçmış gözümüzdenKaradeniz'li ak iş adamı inşaatçı tekstilci Kemal Ayvacı'nın oğlu?
Atatürk sanayideki fotoğrafı ile meşhur olan araç mı ?Mubarek Asimov diye bi azeri is adamina ait siyah mavi kombinasyonda veyron var. Baska da yok. MB misafir plakalı arac
Haberimiz olsa biz alırdık der gibisin Orhan?Ta kendisi. Satışın haberi falan da yapılmış ya kaçmış gözümüzden
Veyron olm bu. Ancak Scar diyebiliriz
Tipini sevmiyorum abi yoksa biliyosun benden kaçmazHaberimiz olsa biz alırdık der gibisin Orhan?
Sen Spyker C8 Preliator alsana.Tipini sevmiyorum abi yoksa biliyosun benden kaçmaz