Fakir ama zevkli diyecemde bir gülme geliyorben vectram ile mutluyum aramıza girmeyin
Mansinov abimizinmiş
ben vectram ile mutluyum aramıza girmeyin
Fakir ama zevkli diyecemde bir gülme geliyor
Mansinov abimizinmiş
etiketten kastım o değil
öyle bi huyum varçok geriden geliyon
buradan aldığın maaşı ifşa ederim bakzenginliklerinizi yarıştırmayın lan
buradan aldığın maaşı ifşa ederim bak
@Koraykaya logan ile dolap taşıma keyfi diyorsun
3. veya 4. oluyorum yav ben 2.cılıge bıraz daha var o yuzdenn haydı hep beraber müdür müdür müdür ?bi dispaçır bi 2nci kaptan maaşı almıyoz
Abi sorma ev taşıcaz ev arıyoruz dolapta konsolu hafiften çizdi zaten sert plastik dedim olan olsun xd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3. veya 4. oluyorum yav ben 2.cılıge bıraz daha var o yuzdenn haydı hep beraber müdür müdür müdür ?
Ben de buralarda gemideki kaçak göçmen muamelesi görüyorum işte. Ne hayatlar var beee....hea 7nci kaptan varsa anca onla aynı maaşı alıyomdur
sen abı gonlumuzun suvarısı komodorusun beBen de buralarda gemideki kaçak göçmen muamelesi görüyorum işte. Ne hayatlar var beee....
64?sen abı gonlumuzun suvarısı komodorusun be
4 makına 4 guverte var be kanka sansına küs ( yemedık esek yukuyle para alıyorsun buradan )hea 7nci kaptan varsa anca onla aynı maaşı alıyomdur
amiral yetkisi olan deniz subayı.
Manuel vitese otomatiğin vites kolunu takmış. Jantları filan boyamış. O arabayı bana bedava verse, üstüne de istediği parayı verse, ama arabayı bu haliyle kullanacaksın dese, yine kabul edemem, o haliyle insan içine çıkamam.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...asikciler-firsat-ford-granada-437422787/detay
yedek öntakım varmış bunda mesela