https://otopark.com/forum/threads/İstanbul-için-otm-Önerisi-i10-ibiza.4519/#post-149679
Merabarkaşlar konuma hoşgeldiniz
Merabarkaşlar konuma hoşgeldiniz
abi sorma ya cinnete gelcem hayır yüksek parayada gösterdikleri evler içler acısı durumda yani öyle diyim o logan validenin elinde ne badireler geçirdi abi bir bilsen xdhea kıbrıs şehitler caddesinde gördüm zaten senin bordo logan'da yakışıklıymış
Not: Ev kiraları uçtu denizlide.
abi sorma ya cinnete gelcem hayır yüksek parayada gösterdikleri evler içler acısı durumda yani öyle diyim o logan validenin elinde ne badireler geçirdi abi bir bilsen xd
bende yok biliyorum hatta 5th gearda dirrek diyo yok elektirikli kontrollü bi şey var diye xts miydi onun adı neydicuprada mekanik kilit mi var?
haklısın abi bakalım araştırıyoruzo fiyatların sebebi denizlideki apart bolluğu, 400 450 liraya bile apart olunca millet 3+1 4+1 düzzgün semtteki evlerini 1000 liradan çıkarmış
bende elektrikli diye biliyomelektrikli kilit var ama mekanik gibi çalışıyor mu ne öyle bişeydi
mekanik şu an typer meg rs ve 308 gti harici yok diye biliyorum diğerlerinin kökeni elektronikbende yok biliyorum hatta 5th gearda dirrek diyo yok elektirikli kontrollü bi şey var diye xts miydi onun adı neydi
@alfhonso abi kınıklıya yakın mı sizin ev teyzemin orada öğrenci yurdu vardı bi kaç kez gelmiştim aklıma geldi bi sorayım dedim
Kız yurdu da erkek yurdu da var ama @Koraykaya kızları daha iyi bilirbi otobüs uzaklığımda öyle söyliyim ama çok fazla geçiyorum o taraflara yurtları @Koraykaya bilir
asdqwd öyle knka şimdi onları daha iyi biliriz xdddKız yurdu da erkek yurdu da var ama @Koraykaya kızları daha iyi bilir
akıyor maşallah fener çok iyi gidiyor udoh tek başına gelene geçene vuruyor iyi gidiyoz hayırlısıBeyler Fenerbahce - Real Madrid Euroleage yari final maci basladi.
TRTSPOR da sifresiz, FENERBAHCEm haydi sevindir bizi
Gaasaray 2-0 kazandı. Skor 2-0'ken tribünler hep bir ağızdan YÖNETİM İSTİFA diye bağırıyordu Bu arada Hamza Hamzaoğlu'nun balonu Bursa'dan sonra Osmanlıspor'da da patladı.
Kız yurdu da erkek yurdu da var ama @Koraykaya kızları daha iyi bilir
Gaasaray 2-0 kazandı. Skor 2-0'ken tribünler hep bir ağızdan YÖNETİM İSTİFA diye bağırıyordu Bu arada Hamza Hamzaoğlu'nun balonu Bursa'dan sonra Osmanlıspor'da da patladı.