Nikah da kıyabiliyor mu?amiral yetkisi olan deniz subayı.
Nikah da kıyabiliyor mu?amiral yetkisi olan deniz subayı.
Manuel vitese otomatiğin vites kolunu takmış. Jantları filan boyamış. O arabayı bana bedava verse, üstüne de istediği parayı verse, ama arabayı bu haliyle kullanacaksın dese, yine kabul edemem, o haliyle insan içine çıkamam.
Yok olm velev ki sökmeyecen diyo, o haliyle bineceksin. Kabul eder misin? Ben etmem. Benim gözümde şu haliyle tek farlı doğan görünümlü şahinden farkı yok.ben kabul ederim abi, sökerim warex marex
sülaleyide kıyar abiNikah da kıyabiliyor mu?
30 yasına kadar buyutur benceçocuk falan da doğurtabiliyor mu? @pulusoglu
sülaleyide kıyar abi
Yok olm velev ki sökmeyecen diyo, o haliyle bineceksin. Kabul eder misin? Ben etmem. Benim gözümde şu haliyle tek farlı doğan görünümlü şahinden farkı yok.
Locada buzlu bademden tutun karpuz çilek sodaya kadar var hocam ama artık kapandı malum açık büfe masrafına yönetim o kadar katlanamadı.
Bende 156 varken vatan caddesinde bir Challenger durmustu yanima kirmizi isikta, tabi bende verdim gazi, bir sonraki kirmizi isiga gelene kadar arkadan seyretmistim ama yine de cok keyifliydiSelektör ataydınız
Fiyat listesine baktımda çok para istiyormuş Sıfır yeni Leon Cupra 190 küsür bin200bin olsa alırdım, 165bin az
Fiyat listesine baktımda çok para istiyormuş Sıfır yeni Leon Cupra 190 küsür bin
Cupra abi güzel araba yanimarka olarak seat kötü bir marka değil tamam da 165 190 neler duyuyorum görüyorumben
Aynen, hatta yalikavaktaki ultra lux PALMARINA nin da sahibidir kendisi...O dediğin Mübariz Mansimov olmasın? Tüpçünün bir ara Beşiktaş'a musallat etmeye kalkıştığı adam?
Avrupada yakit ucuz degil, bizimkine cok yakin, ama tek sebep bu degil emisyondan kaynakli cok vergi oduyorsa, ondan da lpg takilmis olabilir.Yuh ya bide bize laf ederler adamların LPG taktığı arabalara bak hahaha lan zaten ucuz yakıt neyin zorlaması
Etiket demeyin sticker deyin daha havali duruyorEtiket etmeyin diyen adamın istediğine bak allasen sşlakgjdgkhafdlsfnd
Ekli dosyayı görüntüle 7283
Apollo deyince uzay mekiği zannetmesin millet
kilit yoktu di miCupra abi güzel araba yani
10:30'dan sonra ki kısım mesela beni benden alıyor
Olması lazım.kilit yoktu di mi
kilit yoktu di mi
Var var, Haldex tipi elektronik kontrollü mekanik kilitli bir diferansiyeli var.Olması lazım.