Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Yasin Aygun knk korkanın çocugu olmaz boşver xddd @berker abi sal gelsin :D
Koray'ım şimdi ben bu forumun zenginlerinden olmuşum ya, şimdi bu zenginlerin kapalı kapılar ardında sınırların kaldırıldığı çoğacaip bi yaşantıları daha oluyormuş filan ya, ben belki o günahlarla dolu yaşantıya dahil oldum bu zengin kesimle. Sen şimdi diyosun ki salayım gelsin. :rolleyes:

Koray'ım şimdi ben bu forumun zenginlerinden olmuşum ya, şimdi bu zenginlerin kapalı kapılar ardında sınırların kaldırıldığı çoğacaip bi yaşantıları daha oluyormuş filan ya, ben belki o günahlarla dolu yaşantıya dahil oldum bu zengin kesimle. Sen şimdi diyosun ki salayım gelsin. :rolleyes:

forumun dan bilzerianı bulundu asfsfsfaf :D

abi yani günah dolu günlerin ve gecelerin kısa bir özetini ve içeriğini ekteki videoda görmekteyiz demek o zengin gürüha girsek ortamları düşünmek bile istemiyorum xd

forumun dan bilzerianı bulundu asfsfsfaf :D
upload_2017-5-20_1-16-29.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...