Wp abi yanlış yazdım
Koray'ım şimdi ben bu forumun zenginlerinden olmuşum ya, şimdi bu zenginlerin kapalı kapılar ardında sınırların kaldırıldığı çoğacaip bi yaşantıları daha oluyormuş filan ya, ben belki o günahlarla dolu yaşantıya dahil oldum bu zengin kesimle. Sen şimdi diyosun ki salayım gelsin.@Yasin Aygun knk korkanın çocugu olmaz boşver xddd @berker abi sal gelsin
@Yasin Aygun gruba ıpohne 7 plus ve coili olmayanlar giremiyormuş xdd
benzinlikŞuan dışarı çıktım mal gibi tekel arıyom açık sigara için
Yok abi yürüyorum yürürken düzgün yazmak çok zor ajjsjsbende bu kadar fakirim ama yeni program varmış beleş midir acaba diyodum
Koray'ım şimdi ben bu forumun zenginlerinden olmuşum ya, şimdi bu zenginlerin kapalı kapılar ardında sınırların kaldırıldığı çoğacaip bi yaşantıları daha oluyormuş filan ya, ben belki o günahlarla dolu yaşantıya dahil oldum bu zengin kesimle. Sen şimdi diyosun ki salayım gelsin.
abi yani günah dolu günlerin ve gecelerin kısa bir özetini ve içeriğini ekteki videoda görmekteyiz demek o zengin gürüha girsek ortamları düşünmek bile istemiyorum xdKoray'ım şimdi ben bu forumun zenginlerinden olmuşum ya, şimdi bu zenginlerin kapalı kapılar ardında sınırların kaldırıldığı çoğacaip bi yaşantıları daha oluyormuş filan ya, ben belki o günahlarla dolu yaşantıya dahil oldum bu zengin kesimle. Sen şimdi diyosun ki salayım gelsin.
oooo hızlı kovboyKoray'ım şimdi ben bu forumun zenginlerinden olmuşum ya, şimdi bu zenginlerin kapalı kapılar ardında sınırların kaldırıldığı çoğacaip bi yaşantıları daha oluyormuş filan ya, ben belki o günahlarla dolu yaşantıya dahil oldum bu zengin kesimle. Sen şimdi diyosun ki salayım gelsin.
n ası bi zenginlik hayal ediyoruz şimdi ona göre şaapcamsgsfags
Zengin olmak lazımmış ama Orhan Beyden zengin olursak giremiyomuşuz ondan daha az zengin olmamız lazımmış@Yasin Aygun gruba ıpohne 7 plus ve coili olmayanlar giremiyormuş xdd
forumun dan bilzerianı bulundu asfsfsfaf
@Yasin Aygun gruba ıpohne 7 plus ve coili olmayanlar giremiyormuş xdd
Ayfonlar koyiller ne durumlara düşüyorlar bir görmelisin aman aman aman.... Günahlar Şehriabi yani günah dolu günlerin ve gecelerin kısa bir özetini ve içeriğini ekteki videoda görmekteyiz demek o zengin gürüha girsek ortamları düşünmek bile istemiyorum xd
bir dispetçır kaç para be söyleyinZengin olmak lazımmış ama Orhan Beyden zengin olursak giremiyomuşuz ondan daha az zengin olmamız lazımmış
asdqwdwqd içi seni dışı bizi yakar cinsten vayy bee tepside dansözde vardır kesin xddAyfonlar koyiller ne durumlara düşüyorlar bir görmelisin aman aman aman.... Günahlar Şehri
bilyonorde parayı vurmuşun diye duyduk
tavanda tavanda sgsfsfsfsgsasdqwdwqd içi seni dışı bizi yakar cinsten vayy bee tepside dansözde vardır kesin xdd
Hassas içerik. Görüntülemek istediğinizden emin misiniz? xDasdqwdwqd içi seni dışı bizi yakar cinsten vayy bee tepside dansözde vardır kesin xdd
Zengin olmak lazımmış ama Orhan Beyden zengin olursak giremiyomuşuz ondan daha az zengin olmamız lazımmış
Tavandan black widow sarkıtıyoruz ağlarla allahaffetsin ama affedilecek gibi değil piyuwwwwtavanda tavanda sgsfsfsfsgs
Şu an pencereden gördüğüm elektrik direği mi yoksa xdHassas içerik. Görüntülemek istediğinizden emin misiniz? xD