o daga cıkma vıdeosu neydı sorarım sana atmıstın buraya benden kacmaz
orda kamera arkasındaydım
o daga cıkma vıdeosu neydı sorarım sana atmıstın buraya benden kacmaz
efsane yalan kaput maskesi dersen kimse anlamıyor ne diyecem sgsfaf
dıyorkı usturuplu yazın yoksa agzınıza tükürürüm . hakan cok degıstı beyler.
he he back the scenes de neler oluyor siz daha iyi bilirsiniz hade hadeorda kamera arkasındaydım
Kaptan güzel sapladın yalan yok Yalnız umarım beyaz yakamdan yer vermişlerdir. Yanlış anlaşılmalardan ciddi endişe duydum. Hak verirsin
Vardı diye hatırlıyorum ben =)
bir de sen gitme.....Ben gidiyom yea
loca falan diyonuz üzüyonuz beni
Bu saatte bir tane nokta koymadan bu kadar uzun yazı yazılır mı Koray. Kız çocukla çıktıktan sonrası koptu bende. Yeniden başladım okumaya, yine aynı yerde kaldım. Daha ileri gidemiyorumBenim yerli adriana lakabıyla bir kız arkadaşım var locada paylşamıştım bu arkadaş bahçeşehirde okuyor her neyse bu o hayat benim adlı dizide oynuyordu ufak roller ordan oyuncu bir çocukla çıkmaya başladılar işte çocugun peder ağır ceza hakimimi neymiiş istanbulda baya para var yani anlayacağınız çocuk bir gün pointac bir gün porcsche falan kız çocugun garajının fotosunu atmıştı bullursam atarım neyse bu bebekte bir kafede otururken kahvaltı ediyormuş arkadaşıyla hakan mı hacı sabancı gelmiş bundan numarasını iistemiş buda gerek yok demiş reddetmi buda böyle bir anıdır işte gerçeklik payı nedir bilemem xd
Benim yerli adriana lakabıyla bir kız arkadaşım var locada paylşamıştım bu arkadaş bahçeşehirde okuyor her neyse bu o hayat benim adlı dizide oynuyordu ufak roller ordan oyuncu bir çocukla çıkmaya başladılar işte çocugun peder ağır ceza hakimimi neymiiş istanbulda baya para var yani anlayacağınız çocuk bir gün pointac bir gün porcsche falan kız çocugun garajının fotosunu atmıştı bullursam atarım neyse bu bebekte bir kafede otururken kahvaltı ediyormuş arkadaşıyla hakan mı hacı sabancı gelmiş bundan numarasını iistemiş buda gerek yok demiş reddetmi buda böyle bir anıdır işte gerçeklik payı nedir bilemem xd
sensız olurmu ama sutyen gıy gelBen gidiyom yea
abı valla bakarsın yanlız kalırsak hayat bızı bırlestırır . yanı starbucks tan bakarız uc bes bırsey dıye bırlestırır.Kaptan güzel sapladın yalan yok Yalnız umarım beyaz yakamdan yer vermişlerdir. Yanlış anlaşılmalardan ciddi endişe duydum. Hak verirsin
Vardı diye hatırlıyorum ben =)
Müdürüm emin ol mutfağın yerini göstermelerini size kolay gelsin diyerek yer vermelerine tercih edersinstarbucksa girsem mutfağın yerini gösterirler
1000 kere tercih edersinsensız olurmu ama sutyen gıy gel
abı valla bakarsın yanlız kalırsak hayat bızı bırlestırır . yanı starbucks tan bakarız uc bes bırsey dıye bırlestırır.
Benim yerli adriana lakabıyla bir kız arkadaşım var locada paylşamıştım. bu arkadaş bahçeşehirde okuyor. her neyse bu o hayat benim adlı dizide oynuyordu, ufak roller de ordan oyuncu bir çocukla çıkmaya başladılar. işte çocugun peder ağır ceza hakimimi neymiiş istanbulda. baya para var yani anlayacağınız. çocuk bir gün pointac bir gün porcsche falan. kız çocugun garajının fotosunu atmıştı bullursam atarım, neyse bu bebekte bir kafede otururken kahvaltı ediyormuş arkadaşıyla, hakan mı hacı sabancı gelmiş bundan numarasını iistemiş, buda gerek yok demiş reddetmiş. buda böyle bir anıdır işte gerçeklik payı nedir bilemem xdBu saatte bir tane nokta koymadan bu kadar uzun yazı yazılır mı Koray. Kız çocukla çıktıktan sonrası koptu bende. Yeniden başladım okumaya, yine aynı yerde kaldım. Daha ileri gidemiyorum
gercekten ıstese orada nefessızBenim yerli adriana lakabıyla bir kız arkadaşım var locada paylşamıştım bu arkadaş bahçeşehirde okuyor her neyse bu o hayat benim adlı dizide oynuyordu ufak roller ordan oyuncu bir çocukla çıkmaya başladılar işte çocugun peder ağır ceza hakimimi neymiiş istanbulda baya para var yani anlayacağınız çocuk bir gün pointac bir gün porcsche falan kız çocugun garajının fotosunu atmıştı bullursam atarım neyse bu bebekte bir kafede otururken kahvaltı ediyormuş arkadaşıyla hakan mı hacı sabancı gelmiş bundan numarasını iistemiş buda gerek yok demiş reddetmi buda böyle bir anıdır işte gerçeklik payı nedir bilemem xd
abı neden soyluyorsun sımdı onu yaMüdürüm emin ol mutfağın yerini göstermelerini size kolay gelsin diyerek yer vermelerine tercih edersin
Edit:
1000 kere tercih edersin
Kimden istemiş numarayı? Erkekten mi kızdan mı?Benim yerli adriana lakabıyla bir kız arkadaşım var locada paylşamıştım. bu arkadaş bahçeşehirde okuyor. her neyse bu o hayat benim adlı dizide oynuyordu, ufak roller de ordan oyuncu bir çocukla çıkmaya başladılar. işte çocugun peder ağır ceza hakimimi neymiiş istanbulda. baya para var yani anlayacağınız. çocuk bir gün pointac bir gün porcsche falan. kız çocugun garajının fotosunu atmıştı bullursam atarım, neyse bu bebekte bir kafede otururken kahvaltı ediyormuş arkadaşıyla, hakan mı hacı sabancı gelmiş bundan numarasını iistemiş, buda gerek yok demiş reddetmiş. buda böyle bir anıdır işte gerçeklik payı nedir bilemem xd