Şu an pencereden gördüğüm elektrik direği mi yoksa xd
olm o videodaki harbiden senin astra mıydı?
Şu an pencereden gördüğüm elektrik direği mi yoksa xd
abi ms1 e 14 attım 20 aldım xdd yarın pazar gün ki maça 20 atçam fenere bakalım oran ne olacakbilyonorde parayı vurmuşun diye duyduk
Black widow dedin aldın beni benden..Tavandan black widow sarkıtıyoruz ağlarla allahaffetsin ama affedilecek gibi değil piyuwwww
dün bende 30 lira attım 3 farklı kupon Yaptım biri garanti biri sürpriz biri mucize, 30.liramı geri aldım ötekiler tutmadı yarın bakcam sgsfafafabi ms1 e 14 attım 20 aldım xdd yarın pazar gün ki maça 20 atçam fenere bakalım oran ne olacak
arkadaşlar şunu açıklığa kavuşturalım ben zengin değilim.bakın hacı sabancıya birde bana bakın hiç benziyormuyuzorhan beyden zengin olan bi alp bey var o da paso laf sokıyo paso laf sokuyo
Puhaaşgaislkşs ya şimdi müdürüm vali gelse görceksdşlkdhskndholm o videodaki harbiden senin astra mıydı?
Herşey erişilebilir, sınırlar kalkıyor Yasin'im. Zenginliğin çivisi çıkmışlığı burada işte.Black widow dedin aldın beni benden..
arkadaşlar şunu açıklığa kavuşturalım ben zengin değilim.bakın hacı sabancıya birde bana bakın hiç benziyormuyuz
Puhaaşgaislkşs ya şimdi müdürüm vali gelse görceksdşlkdhskndh
Herşey erişilebilir, sınırlar kalkıyor Yasin'im. Zenginliğin çivisi çıkmışlığı burada işte.
Kafatasçı kaptan Zenginler birbirine benzer mi hiç Gizli zenginiz biz. Bak ben bile yeni ifşa oldum, zenginmişim.arkadaşlar şunu açıklığa kavuşturalım ben zengin değilim.bakın hacı sabancıya birde bana bakın hiç benziyormuyuz
Ola dabilir :Solm o videodaki harbiden senin astra mıydı?
Ola dabilir :S
valla abı onlar demese ben derdım starbucks ta yer verıyorlar sana beyaz yakadanKafatasçı kaptan Zenginler birbirine benzer mi hiç Gizli zenginiz biz. Bak ben bile yeni ifşa oldum, zenginmişim.
sanarsın taunus a bınıp yanlıyorum vallahıO dediğin adamın naso birine benzediğini ben değil sen bildiğine göre evet zenginsinsgsfafsfaf
bilmem ben yanlamıyorum sgsfsfafavalla abı onlar demese ben derdım starbucks ta yer verıyorlar sana beyaz yakadan
sanarsın taunus a bınıp yanlıyorum vallahı
sütyen demeyın olm suna yarılıyorum yaHoaydaaaa sütyen yok diye dikkat etmemiştim söktürdükten sonraydı demekki sgsfsfafafafs
Abilerim sizlere sabancı demişken @pulusoglu bir kız arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım ne kadar doğru ne kadar yalan bilemeyecem toplanın xd
o daga cıkma vıdeosu neydı sorarım sana atmıstın buraya benden kacmazbilmem ben yanlamıyorum sgsfsfafa
sütyen demeyın olm suna yarılıyorum ya
dıyorkı usturuplu yazın yoksa agzınıza tükürürüm . hakan cok degıstı beyler.loca kapandı ve locada değiliz bunu unutmadan yaz
Kaptan güzel sapladın yalan yok Yalnız umarım beyaz yakamdan yer vermişlerdir. Yanlış anlaşılmalardan ciddi endişe duydum. Hak verirsinvalla abı onlar demese ben derdım starbucks ta yer verıyorlar sana beyaz yakadan
Vardı diye hatırlıyorum ben =)Hoaydaaaa sütyen yok diye dikkat etmemiştim söktürdükten sonraydı demekki sgsfsfafafafs