Müdürüm emin ol mutfağın yerini göstermelerini size kolay gelsin diyerek yer vermelerine tercih edersin
Edit:
1000 kere tercih edersin
ha? Sgsffsfafaf
Müdürüm emin ol mutfağın yerini göstermelerini size kolay gelsin diyerek yer vermelerine tercih edersin
Edit:
1000 kere tercih edersin
@alfhonso valla banda sıkmıış gibi geliyr benden istese bırak numarayı ev adresimi falan verebilirim yani asdqwdwgercekten ıstese orada nefessız
elınden tutardı.
Blmm sn kptmştn o glba
hakan veya hacı sabancı kızın numarasını istemiş abiKimden istemiş numarayı? Erkekten mi kızdan mı?
@alfhonso valla banda sıkmıış gibi geliyr benden istese bırak numarayı ev adresimi falan verebilirim yani asdqwdw
su cocuguda bozdunuz ya sıze baska bırsey demıyorum@alfhonso valla banda sıkmıış gibi geliyr benden istese bırak numarayı ev adresimi falan verebilirim yani asdqwdw
olm hacı sabancı senden niye numaranı istesinagsfsfafaf
abi iş falan olur ne bileyim elemana ihtiyaç olur neden olacak başka xdddasdqwsu cocuguda bozdunuz ya sıze baska bırsey demıyorum
neden kucumsuyorsunuz mudur bey.belkı cocugun gıderı var ıyı seyler yapacak yeteneklerı var.olm hacı sabancı senden niye numaranı istesinagsfsfafaf
su cocuguda bozdunuz ya sıze baska bırsey demıyorum
neden kucumsuyorsunuz mudur bey.belkı cocugun gıderı var ıyı seyler yapacak yeteneklerı var.
abi iş falan olur ne bileyim elemana ihtiyaç olur neden olacak başka xdddasdqw
berker abı ye laf mı edıyorsun sen sımdıstarbucks? 2 erkek? Kolay gelsin?
berker abı ye laf mı edıyorsun sen sımdı
Ordaki konuları sildiniz mi onları görebiliyoz mu panpa olunca
abi ikinci el başlığı açmıştım ya ordan otoparkı kaynak göstererek içerik yapacam forumdan ss alıp oluşturcam içeriği xd bakalım inş onay gelirneden kucumsuyorsunuz mudur bey.belkı cocugun gıderı var ıyı seyler yapacak yeteneklerı var.
yarın koray cıksa desekı onedıo ya surada otopark.com geyık sayfasını ıcerık yapalım varya
yanaktan opusmek harammıyoo direk sana laf ediyorum burda herkese öpiym yazan sensindgsgsfsf
Koray varya senden efsane kız olurmuş. Net.abi ikinci el başlığı açmıştım ya ordan otoparkı kaynak göstererek içerik yapacam forumdan ss alıp oluşturcam içeriği xd bakalım inş onay gelir
Ben kız olsam numaramı istese aldığım nefesi vermeden numarayı yazmış 3. nefeste arabaya binmiş olurdum xd
starbucks? 2 erkek? Kolay gelsin?
SANA DA EDİYOR KAPTAN UYAAN !!! Orada abiyi kafakola almadık bi hata ettik, bak şimdi mazimiz peşimizi bırakmıyor önünü alamıyoruz.berker abı ye laf mı edıyorsun sen sımdı