abı ben sımdı suyuna gıdecem caktırma. o ıstanbula gelecek geldıgınde yuklenırız sımdıden nıye durtelımSANA DA EDİYOR KAPTAN UYAAN !!! Orada abiyi kafakola almadık bi hata ettik, bak şimdi mazimiz peşimizi bırakmıyor önünü alamıyoruz.
abı ben sımdı suyuna gıdecem caktırma. o ıstanbula gelecek geldıgınde yuklenırız sımdıden nıye durtelımSANA DA EDİYOR KAPTAN UYAAN !!! Orada abiyi kafakola almadık bi hata ettik, bak şimdi mazimiz peşimizi bırakmıyor önünü alamıyoruz.
abi zaten ben bu 1.90 boy ve fizikle kız olmuş olsam şu an sana bu satırları limanda lüks bir yatın içinde yazıyor olabilirdim. xddKoray varya senden efsane kız olurmuş. Net.
ha... eyw... Kız vermemiş ha...hakan veya hacı sabancı kızın numarasını istemiş abi
Koray kardeşim bak muhabbette bu yol uzarsa ucunda pis kokular bekler.Koray varya senden efsane kız olurmuş. Net.
herşey silindi zaten bir şey de yoktu içerde o yüzden kapatıldı merak etmeOrdaki konuları sildiniz mi onları görebiliyoz mu panpa olunca
abi zaten ben bu 1.90 boy ve fizikle kız olmuş olsam şu an sana bu satırları limanda lüks bir yatın içinde yazıyor olabilirdim. xdd
lan bi git elini yüzünü yıka agsfsfsgsfabi ikinci el başlığı açmıştım ya ordan otoparkı kaynak göstererek içerik yapacam forumdan ss alıp oluşturcam içeriği xd bakalım inş onay gelir
Ben kız olsam numaramı istese aldığım nefesi vermeden numarayı yazmış 3. nefeste arabaya binmiş olurdum xd
Ya bırak zaten suya gide gide böyle hayırlı işlere kolay gelsinlere kaldık bırak allasen.abı ben sımdı suyuna gıdecem caktırma. o ıstanbula gelecek geldıgınde yuklenırız sımdıden nıye durtelım
valla abi işin sonu '' Geceler Kara Tren'' şarkı ismiyle bağlanıyor gibi xddd kız sağlam sıkmış ya xdha... eyw... Kız vermemiş ha...
Eeeeee, her kuşun eti yenmez.
Demeye getirmiş sıktığı bu hikayeyle
Koray kardeşim bak muhabbette bu yol uzarsa ucunda pis kokular bekler.
KORKTUM GELMİYORUMabı ben sımdı suyuna gıdecem caktırma. o ıstanbula gelecek geldıgınde yuklenırız sımdıden nıye durtelım
Valla çok merak ediyodum ama neyse sen etme diyosan etmem asdfgfdherşey silindi zaten bir şey de yoktu içerde o yüzden kapatıldı merak etme
abı bak degerlenır bu hakan sımdı taunus yarın a5 e bıner yakındaYa bırak zaten suya gide gide böyle hayırlı işlere kolay gelsinlere kaldık bırak allasen.
ashhdhıuqwhıdhwqıdhısankdnqkjnwdknqwndkaskd yarıldım abi xd
aklıma geldı sadece.
yat liman diyince ilk cevap yazanabi zaten ben bu 1.90 boy ve fizikle kız olmuş olsam şu an sana bu satırları limanda lüks bir yatın içinde yazıyor olabilirdim. xdd
aklıma geldı sadece.
Abi amacınız ne yöne gidiyorYa bırak zaten suya gide gide böyle hayırlı işlere kolay gelsinlere kaldık bırak allasen.
Lisenin sivilceli kemik gözlüklü inek kızı yaptın koskoca @alfhonso müdürümüabı bak degerlenır bu hakan sımdı taunus yarın a5 e bıner yakında
a5 a4ün yarısıydı dimi ya 2 katı mıydı yoksa @berkertekinabı bak degerlenır bu hakan sımdı taunus yarın a5 e bıner yakında
İnan hiçbir fikrim yok. İyice saldık, akışına bıraktık gidiyor.Abi amacınız ne yöne gidiyor
yapar bu laf sokma uzmanı zengin kaptan bozuntusuLisenin sivilceli kemik gözlüklü inek kızı yaptın koskoca @alfhonso müdürümü
Kaptanın dediği gibi Ağaoğlu'na gidersen de alıp binersen bize de söyle hangisi neymiş.a5 a4ün yarısıydı dimi ya 2 katı mıydı yoksa @berkertekin
abı anlasılan sende yatırım yapmadıgın ıcın pısmansın bellı hıssettım ben onuLisenin sivilceli kemik gözlüklü inek kızı yaptın koskoca @alfhonso müdürümü
ya he a5 denınce araba gelmıyor he hea5 a4ün yarısıydı dimi ya 2 katı mıydı yoksa @berkertekin