veremedimBu soru karşısında nasıl tepki verdin
veremedimBu soru karşısında nasıl tepki verdin
Bak bunlar sana elektrik su ve yol olarak döner haberin olsunveremedim
okulu bi halledelim önce her şey sıraylaBak bunlar sana elektrik su ve yol olarak döner haberin olsun
Anlaşıldı sırada sen varsın ne kadar kaldı okulun bitmesineokulu bi halledelim önce her şey sırayla
2 sene kankaAnlaşıldı sırada sen varsın ne kadar kaldı okulun bitmesine
Sende vur dedik öldürdün be ben 2 seneye evlenirim2 sene kanka
otopark olarak gelir oynarızSende vur dedik öldürdün be ben 2 seneye evlenirim
İnşallah kanka bol dumanlı egsoz sesleri ile yankılanan bi düğün var aklımda tutarsaotopark olarak gelir oynarız
Katılıyorum ben de aynı şekilde düşünüyorum.İ10 içersinde kaza yapıp hayatını kaybeden hiç yok mu? Mükemmel araba mı ? Senin bindiğin kullandığın arabadan daha iyi arabalar bulunduğu sürece daha eski arabaları ve sahiplerini alt göremezsin. Gelir volvosu olan biri i10 araba mı der bir şey diyemezsin. Kendi araban haricindeki arabaları eleştirme demiyorum, bir kere yazarsın iki kere yazarsın ama 3 günde bi 20 yasındaki arabanın ncapi böyle dersen o arabalara binenler de gelir sana tepki gösterir.
Son olarak Konu başlığı sıfır i10 alınır mı?
Alınmaz.
Sikinti yok canimabi işyerindeyim yoğunum biraz, bildirimler üzerine geldim izleyebilmem mümkün değil daha sonra bakacağım
PŞŞŞŞTT BAK BAK 10:30 'A BAKValla neşem keyfim yerine geldi .
SÜLEYMAN MI OPŞŞŞŞTT BAK BAK 10:30 'A BAK
yeapSÜLEYMAN MI O
Istanbul' da olsaydi yardimci olurdumİnşallah kanka bol dumanlı egsoz sesleri ile yankılanan bi düğün var aklımda tutarsa