Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süleymanın yeri çok ayrı bende. sevgi var saygı var sonunda benım olacagını bılmek var yavas yavas kaleyi içten fethettim bile. yan koltuğa oturdum
sonunda benım olacak süleyman :D
Kaptan özledikçe gel, arada bindiririm ben seni hevesini alırsın. :) Trim sesine doyarsın, cızırtılı radyoya doyarsın. Yanında sevdiğin kaset varsa getirirsin takar dinleriz filan :D

ETS2 başlığını katletmeyelim diye döndüm buraya
İkinci el bişeyler almayı bende düşündüm ama çevremdeki herkes aman ikinci el bilgisayardan uzak dur falan dedi ondan dolayı bir daha hiç konusunu açmamıştım. Sence 1700TL civarina ikinci el almak mantıklı mı?
Eğer bilgisayardan, özellikle laptoptan anlamıyorsan çok da mantıklı değil.
Birkaç ay şirketin verdiği iş amaçlı kullandığım bir laptop vardı, çok memnun kalmıştım her yönden. Teknosa'da Vatan'da bulamayacağın bir model. Daha çok kurumsal satıştan gitmiş bir üründü. Nokta hedef olarak 1000TL bütçeyle onu arıyordum. Araba baktığımız yerden laptop bakıp 2-3 tane belirlemiştim ist.da Eldeki 3 laptopumu satmaya gittiğim yer önceden tanıdığım, arkadaşımın da referans olduğu sağlam bir yerdi. Orada müşteriyi boş göndermeyi sevmeyiz dediler. Adam dedi nasıl bişey arıyorsun. Modeli direk söyledim. Dedi o yok ama şu üst modeli var bizde. Benim bütçeyi aşıyordu ama adam kendi kullandığı laptopu verilerini alıp bana vermeyi teklif etti. Baktım benim tav olduğum olumlu özelliklerin hepsi var, aynı nesil daha üst bir seri olduğu için bazı özellikleri haliyle daha iyi. Marka aynı marka, kasa benzer kasa. Alırken dediğim fiyat dahilinde fazladan RAM filan da takıldı. Normalde 2. el laptoplara 2-3 ay garanti verirken buna 1 yıl garanti veririm sana dedi. Eyw dedim. O şekilde aldım. Bulduğum bulamadığım yerler derken diğer ürünlerde kazıklanır mıydım emin olamıyorum, ama bu laptopu alırken kazıklanmadım. Daha doğrusu kazıklanmamışım, süreç bunu gösterdi :D Hatta yan dükkandan çektirip taksit yaptık kredi kartına. :D
Dediğim gibi riskli iş. Ama iyi incelenirse kazançlı çıkılabilir.

ETS2 başlığını katletmeyelim diye döndüm buraya

Eğer bilgisayardan, özellikle laptoptan anlamıyorsan çok da mantıklı değil.
Birkaç ay şirketin verdiği iş amaçlı kullandığım bir laptop vardı, çok memnun kalmıştım her yönden. Teknosa'da Vatan'da bulamayacağın bir model. Daha çok kurumsal satıştan gitmiş bir üründü. Nokta hedef olarak 1000TL bütçeyle onu arıyordum. Araba baktığımız yerden laptop bakıp 2-3 tane belirlemiştim ist.da Eldeki 3 laptopumu satmaya gittiğim yer önceden tanıdığım, arkadaşımın da referans olduğu sağlam bir yerdi. Orada müşteriyi boş göndermeyi sevmeyiz dediler. Adam dedi nasıl bişey arıyorsun. Modeli direk söyledim. Dedi o yok ama şu üst modeli var bizde. Benim bütçeyi aşıyordu ama adam kendi kullandığı laptopu verilerini alıp bana vermeyi teklif etti. Baktım benim tav olduğum olumlu özelliklerin hepsi var, aynı nesil daha üst bir seri olduğu için bazı özellikleri haliyle daha iyi. Marka aynı marka, kasa benzer kasa. Alırken dediğim fiyat dahilinde fazladan RAM filan da takıldı. Normalde 2. el laptoplara 2-3 ay garanti verirken buna 1 yıl garanti veririm sana dedi. Eyw dedim. O şekilde aldım. Bulduğum bulamadığım yerler derken diğer ürünlerde kazıklanır mıydım emin olamıyorum, ama bu laptopu alırken kazıklanmadım. Daha doğrusu kazıklanmamışım, süreç bunu gösterdi :D Hatta yan dükkandan çektirip taksit yaptık kredi kartına. :D
Dediğim gibi riskli iş. Ama iyi incelenirse kazançlı çıkılabilir.
Valla bilgisayardan hiç anlamam abi ondan ben hiç öyle işlere bulaşmayayım daha iyi. Valla bilgisayar alsam hoş olur ama elde avuçta şu ara bilgisayara ayıracak bir param kalmadı başka bahara artık.

@emert20 doktorlar caddesinde bi tane 156 gördüm, baktım şoförü içinde dedim kusura bakma bişey sorabilir miyim ön takım alt takım nasıl denizlinin yollarında dedim. Bozuk yollara girme 2 senedir bende satmaya kıyamıyorum ama denizlinin yollarına göre değil dedi :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...