Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@emert20 doktorlar caddesinde bi tane 156 gördüm, baktım şoförü içinde dedim kusura bakma bişey sorabilir miyim ön takım alt takım nasıl denizlinin yollarında dedim. Bozuk yollara girme 2 senedir bende satmaya kıyamıyorum ama denizlinin yollarına göre değil dedi :p
Ulen arkadaş Denizlinin en bozuk yollarıda en işlek olan bir noktada girmemek mümkün değil ki;)

@motorsinann ustam sana bi sorum olacak. Benim arkadaşımın babasında 2000 model 1.9 kara dizel kango var. Arabayla bi yerden gelmişler park etmişler arabadan dolunun cama vurma sesi gibi ses gelmiş 10-15sn sonra stop etmiş daha da çalışmamış. Kontak açınca göstergeye ışık geliyormuş ama marş basınca tık edip kalıyormuş. Şu videoyu attım ses bu muydu diye benziyor dedi.
Sence bu arabanın derdi nedir yatak sarmış olabilir mi?
anlattığına göre krank kitlemiş araba yağını kontrol ettiler mi veya kitlemeden önce yağ lambası yakmışmı

kanki 316ti compact alınır mı :D
ya o motor o arabayı kaldıramıyor 3 kasanın ne olursa olsun hakkı en az 2.0, compact çok çirkin bir araba ama fiyatları makbul kelepir bulunursa tüpsüz alınır bence
Adam kilit kelimeyi söylemiş, "tüpsüz" :D Orijinal benzinli haliyle arabayı yerinden kaldırır. Ağırlığına ve motor gücüne bakarak beklentileri ona göre şekillendirmek gerek. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...