Çok teşekkür ederim kardeşim İnşallah darısı senin başınaHayırlı olsun. Allah mesud etsin inşallah .
Çok teşekkür ederim kardeşim İnşallah darısı senin başınaHayırlı olsun. Allah mesud etsin inşallah .
Yaz okulu biraz keyfi olucak aslında üstten kolay sayılabilecek dersleri alıp 3.sınıfın yükünü hafifletip mukavemeti tekrar alayım diye düşündüm. Kafalar karışıkyaz okulu olmayaymış eyiymiş minimum zararla çıkarsın inşallah
Kardeşim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Mutlu bir ömür nasip etsin, inşallah.Ekli dosyayı görüntüle 7414
Dış cekimden küçük bi kare
Çok sağol abi çok teşekkür ederim İnşallah abi herkese mutlu ömürler nasip etsinKardeşim çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Mutlu bir ömür nasip etsin, inşallah.
Çok teşekkür ederimGünaydın
Allah tamamına erdirsin @EmreKRC
ooo adam nişanlı beyler hayırlı olsun adamım Allah tamamına erdirsin inşallah
Mutluluklar hacım Allah tamamını erdirsinSağol abi çok teşekkür ederim Darısı başına abi İnşallah en kısa zamanda
Sağolasın abi çok teşekkür ederim Aman abi sen ne yaptın o şekilde oynamak için deli cesareti lazım Önce hatun vurur sonra bizimkiler alnimun çatundan fururlar ha
Çok teşekkür ederim hacım sağol sırayı sana savdım galibaMutluluklar hacım Allah tamamını erdirsin
Moddan cıkamadım ben dahaModa giriyor muyuz
Sorma ya gösterdim fotoyu bana bi mesaj mı bu diyoÇok teşekkür ederim hacım sağol sırayı sana savdım galiba
ne için kullanıyorlar? Ona göre oooo diyeceğim
Bu soru karşısında nasıl tepki verdinSorma ya gösterdim fotoyu bana bi mesaj mı bu diyo
Sağol abi çok teşekkür ederim Darısı başına abi İnşallah en kısa zamanda
Yaz okulu biraz keyfi olucak aslında üstten kolay sayılabilecek dersleri alıp 3.sınıfın yükünü hafifletip mukavemeti tekrar alayım diye düşündüm. Kafalar karışık