Ah bende keşke öyle zayıf olsam .1.82 77 kg
Ah bende keşke öyle zayıf olsam .1.82 77 kg
Genelde eski kasa kullanır onlar ama siz bilirsinizOoooo terrorist kasa Hilux diyebilir miyiz buna
Yok be o kadar da zayif degilim Uni de baslicam Kick box'a tekrar.Ah bende keşke öyle zayıf olsam .
Yürüyüş yapıyoruz da beni biraz sıkıyor yahu emekli gibi hissediyorum.Yürüyüs yürüyüs yürüyüs
Üstünde iki eksigi var : AK 47 ve RPG 7Genelde eski kasa kullanır onlar ama siz bilirsiniz
Ben ilkokulda aşırı kiloluydum Ayı derdi herkes millet okuldan kaçardı ben kaçamazdım falan. 8. sınıfın yazında sanayide takılmıştım hunharca yememe rağmen birazda boy atınca baya baya zayıfladım Görenler pek tanıyamıyorAh bende keşke öyle zayıf olsam .
Yapicak birsey yok zayiflicaksan yapicaksin kardes Bende öyle zayifladim.Yürüyüş yapıyoruz da beni biraz sıkıyor yahu emekli gibi hissediyorum.
Kick Box'a baslaAslında tenis oynuyorum ve ona özel hoca ile ağırlık verebilirim @TheAMG56 ne dersin abi?
Hacım ne zaman istersen söyle, yardımcı olurum. Yaklaşık 8 yaşımdan beri karate ile ilgileniyorum, şu an kendimden alt sınıf kara kuşakları turnuvalara hazırlayıp ders veriyorum. Ek olarak bir süre CrossFit ile ilgilendim. 2 yıldır da ara vere vere Fitness ile ilgileniyorum. Anlayacağın; başım gözüm üstüne...hacı geçtiğimiz ağustos ayından itibaren 20 kiloya yakın kilo aldım,genel olarak baklava fizikli olmasam da omuzlarım vs iyiydim, geri verebilirim de işte bakalım bakalım
Sana yakın zamanda özelden döneceğim kardeşim.Peki ek ne yapalım gidiyoz koşuyoz kürek yapiyoz efendime soylıyım bisiklete biniyoruz başka napalim spor salonundaki hoca az çok kademeli olarak yapacağım şeyleri artıyor ve biraz ilgileniyor ama sen yetkili biri gibisin senden de duymak isterim.
Öyle bir imkan var ama 2 arkadaş daha bulmam lazım ki sitede grup ders açılsın.Kick Box'a basla
Abi mevzu olursa arıyabilir miyimHacım ne zaman istersen söyle, yardımcı olurum. Yaklaşık 8 yaşımdan beri karate ile ilgileniyorum, şu an kendimden alt sınıf kara kuşakları turnuvalara hazırlayıp ders veriyorum. Ek olarak bir süre CrossFit ile ilgilendim. 2 yıldır da ara vere vere Fitness ile ilgileniyorum. Anlayacağın; başım gözüm üstüne...
Sana yakın zamanda özelden döneceğim kardeşim.
Ha bu arada; bu mesajı okuyup benden bu konuyla ilgili bir isteği olan varsa da özelden yazsın, yardımcı olurum.
Tenis, basketbol, futbol gibi kalp ritmini yüksekte tutan sporları tavsiye ederim. Fitness ile beraber yürütsen efsane olur.Aslında tenis oynuyorum ve ona özel hoca ile ağırlık verebilirim @TheAMG56 ne dersin abi?
Şahsen tavsiye etmiyorum, kendisi genç bir kardeşimiz ve sakatlanmasını falan istemem. Yararından çok zararı olan bir spor. Fakat kendi alanım olan Karate'yi ya da Taekwondo'yu tavsiye edebilirim savunma sanatları arasından.Kick Box'a basla
O zaman haftaya pazartesi tenis e başlayam.Tenis, basketbol, futbol gibi kalp ritmini yüksekte tutan sporları tavsiye ederim. Fitness ile beraber yürütsen efsane olur.
Şahsen tavsiye etmiyorum, kendisi genç bir kardeşimiz ve sakatlanmasını falan istemem. Yararından çok zararı olan bir spor. Fakat kendi alanım olan Karate'yi ya da Taekwondo'yu tavsiye edebilirim savunma sanatları arasından.
Ek olarak; boyum 1,87 ve 85 kiloyum, 90'a doğru gidiyorum ama bu aralar bende de bi yağlanma var.
Dogrudur ama Bende 3 yil ugrastim herhalde basladigimda Ceyhun'nun yaslarindaydim...Tenis, basketbol, futbol gibi kalp ritmini yüksekte tutan sporları tavsiye ederim. Fitness ile beraber yürütsen efsane olur.
Şahsen tavsiye etmiyorum, kendisi genç bir kardeşimiz ve sakatlanmasını falan istemem. Yararından çok zararı olan bir spor. Fakat kendi alanım olan Karate'yi ya da Taekwondo'yu tavsiye edebilirim savunma sanatları arasından.
1.82 boy ve kilo 77. Yeterli herhalde.Ek olarak; boyum 1,87 ve 85 kiloyum, 90'a doğru gidiyorum ama bu aralar bende de bi yağlanma var.