Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacı geçtiğimiz ağustos ayından itibaren 20 kiloya yakın kilo aldım,genel olarak baklava fizikli olmasam da omuzlarım vs iyiydim, geri verebilirim de işte bakalım bakalım :)
Hacım ne zaman istersen söyle, yardımcı olurum. Yaklaşık 8 yaşımdan beri karate ile ilgileniyorum, şu an kendimden alt sınıf kara kuşakları turnuvalara hazırlayıp ders veriyorum. Ek olarak bir süre CrossFit ile ilgilendim. 2 yıldır da ara vere vere Fitness ile ilgileniyorum. Anlayacağın; başım gözüm üstüne... :)
Peki ek ne yapalım gidiyoz koşuyoz kürek yapiyoz efendime soylıyım bisiklete biniyoruz başka napalim spor salonundaki hoca az çok kademeli olarak yapacağım şeyleri artıyor ve biraz ilgileniyor ama sen yetkili biri gibisin senden de duymak isterim.
Sana yakın zamanda özelden döneceğim kardeşim. :)

Ha bu arada; bu mesajı okuyup benden bu konuyla ilgili bir isteği olan varsa da özelden yazsın, yardımcı olurum. :)

Hacım ne zaman istersen söyle, yardımcı olurum. Yaklaşık 8 yaşımdan beri karate ile ilgileniyorum, şu an kendimden alt sınıf kara kuşakları turnuvalara hazırlayıp ders veriyorum. Ek olarak bir süre CrossFit ile ilgilendim. 2 yıldır da ara vere vere Fitness ile ilgileniyorum. Anlayacağın; başım gözüm üstüne... :)

Sana yakın zamanda özelden döneceğim kardeşim. :)

Ha bu arada; bu mesajı okuyup benden bu konuyla ilgili bir isteği olan varsa da özelden yazsın, yardımcı olurum. :)
Abi mevzu olursa arıyabilir miyim

Aslında tenis oynuyorum ve ona özel hoca ile ağırlık verebilirim @TheAMG56 ne dersin abi?
Tenis, basketbol, futbol gibi kalp ritmini yüksekte tutan sporları tavsiye ederim. Fitness ile beraber yürütsen efsane olur. :)
Şahsen tavsiye etmiyorum, kendisi genç bir kardeşimiz ve sakatlanmasını falan istemem. Yararından çok zararı olan bir spor. Fakat kendi alanım olan Karate'yi ya da Taekwondo'yu tavsiye edebilirim savunma sanatları arasından. :)

Tenis, basketbol, futbol gibi kalp ritmini yüksekte tutan sporları tavsiye ederim. Fitness ile beraber yürütsen efsane olur. :)

Şahsen tavsiye etmiyorum, kendisi genç bir kardeşimiz ve sakatlanmasını falan istemem. Yararından çok zararı olan bir spor. Fakat kendi alanım olan Karate'yi ya da Taekwondo'yu tavsiye edebilirim savunma sanatları arasından. :)
O zaman haftaya pazartesi tenis e başlayam.

Dogrudur ama Bende 3 yil ugrastim herhalde basladigimda Ceyhun'nun yaslarindaydim... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...