Alfonsonun kedicikleri her gün Otopark9 da kaçırmayın..hııı bi de böyle düşün diyosun... Kedim yok kedilerim var 6 tane
Alfonsonun kedicikleri her gün Otopark9 da kaçırmayın..hııı bi de böyle düşün diyosun... Kedim yok kedilerim var 6 tane
Ahashdahh her taksiciyle muhabbet konuları
1-Hagi popescu lucescu
2-Dacia yı türkler çok seviyor
3-Osmanlı olmasaydı biz zengindik
4-Türkiyede taksiciler bu yola ne alır
Samimiyetsizlik
Ekli dosyayı görüntüle 7427
Günümüzde kızlar da byle .s.s.s.maalesef bunu yapan çok var ya....
Valla bilemiyorum abi özellikler ön çamurluklara saldırıyorlar bence başka bir şey var @berkertekin
Sen kullan olm benim araba hundayBunlar kaportacıların oyunu, köpek savar kullanın
link patlamış abi.Fenerbahce-TOFAS BURSA (Play off serisi ilk maci) canli izlemek isteyenlere link:
Nereye yok abi valla acil zayıflamam gerek ama yemeden olmuyor valla napsam bilemedim spora falanda başladık ama bilemiyorum.Ya hacım sen kendini çok hor görüyormuşun valla. Göbek möbek diyodun sürekli ama o kadar bir şeyin yok yahu. 6 ayda toparlarsın kendini düzgün bir program ile. İstersen yardımcı da olabilirim sana. Ne dersin?
Ya hacım sen kendini çok hor görüyormuşun valla. Göbek möbek diyodun sürekli ama o kadar bir şeyin yok yahu. 6 ayda toparlarsın kendini düzgün bir program ile. İstersen yardımcı da olabilirim sana. Ne dersin?
Nereye yok abi valla acil zayıflamam gerek ama yemeden olmuyor valla napsam bilemedim spora falanda başladık ama bilemiyorum.
Bana demedi ama üzerime alındım çünkü göbekliyim diye üzülüyorum bide maksat yazdığı boşa gitmesin belki tavsiyesi olur .ha ceyhunmuş, yazalım sana bi program. Bisikleti de seviyorsun. Beraberce veririz
ausdhfuahsdfu ulan benim de üzerime alınasım geldi kime yazdığını görmedim asdfasdfBana demedi ama üzerime alındım çünkü göbekliyim diye üzülüyorum bide maksat yazdığı boşa gitmesin belki tavsiyesi olur .