Bizim aramız iyi gölgelik hizmeti veriyoruzSen kullan olm benim araba hunday
Bizim aramız iyi gölgelik hizmeti veriyoruzSen kullan olm benim araba hunday
Şimdii şöyle. İlk olarak ne mutlu bana ki buna ihtiyacı olan iki kişi beni kaale aldı. Fakat benim direkt olarak kast ettiğim kişi @alfhonso idi. Etiket atmayı unutmuşum kusura bakmayın.Nereye yok abi valla acil zayıflamam gerek ama yemeden olmuyor valla napsam bilemedim spora falanda başladık ama bilemiyorum.
Hacım seni kast ettim direk ama Ceyhun'da faydalansın ihtiyacı var. O başlamış bak yakında meyvelerini toplar. Bence sen de işi gücü falan bahane etme, gel beni dinle başla. Genetiğin, vücut tipin de gayet güzel gözüküyor, işin zor olmayacak.ha ceyhunmuş, yazalım sana bi program. Bisikleti de seviyorsun. Beraberce veririz
Ben de 100 kiloyum iskenderin yanına light kola söylüyorum bir faydası olmadı
183yuh boy kaç?
Şimdii şöyle. İlk olarak ne mutlu bana ki buna ihtiyacı olan iki kişi beni kaale aldı. Fakat benim direkt olarak kast ettiğim kişi @alfhonso idi. Etiket atmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Hacım seni kast ettim direk ama Ceyhun'da faydalansın ihtiyacı var. O başlamış bak yakında meyvelerini toplar. Bence sen de işi gücü falan bahane etme, gel beni dinle başla. Genetiğin, vücut tipin de gayet güzel gözüküyor, işin zor olmayacak.
Benimde 185 çalışırken 75 kiloydum sınava hazırlanmaya başladığımdan beri 10 kg almışım olduk 85-90
Peki ek ne yapalım gidiyoz koşuyoz kürek yapiyoz efendime soylıyım bisiklete biniyoruz başka napalim spor salonundaki hoca az çok kademeli olarak yapacağım şeyleri artıyor ve biraz ilgileniyor ama sen yetkili biri gibisin senden de duymak isterim.Şimdii şöyle. İlk olarak ne mutlu bana ki buna ihtiyacı olan iki kişi beni kaale aldı. Fakat benim direkt olarak kast ettiğim kişi @alfhonso idi. Etiket atmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Hacım seni kast ettim direk ama Ceyhun'da faydalansın ihtiyacı var. O başlamış bak yakında meyvelerini toplar. Bence sen de işi gücü falan bahane etme, gel beni dinle başla. Genetiğin, vücut tipin de gayet güzel gözüküyor, işin zor olmayacak.
Yav ben 1.80 boyundayım 85 kilo civarıyım bira fıçısı gibi geziyorum bide göbekte çatlaklar çıkmaya başladı valla denize inemiyoruz ya.normal kanks ) ben messiyle aynı boydayım kilo 83
Yav ben 1.80 boyundayım 85 kilo civarıyım bira fıçısı gibi geziyorum bide göbekte çatlaklar çıkmaya başladı valla denize inemiyoruz ya.
Bende yavaş yavaş her yere yayılmaya başladı .kanka bende göbek harici kilo belli olmuyo zaten göbek var tek asfasf
Bey falam hayirdir ne bu resmiyetorhan bey nerelerdesiniz yaa göremiyoruz sizi
Sen benden zayıf görünüyorsundur olum neyin tribine giriyon o zaman bende göbek gıdık baldır her şey varYav ben 1.80 boyundayım 85 kilo civarıyım bira fıçısı gibi geziyorum bide göbekte çatlaklar çıkmaya başladı valla denize inemiyoruz ya.
Ya abi öyle deme kutup ayısı gibi geziyom gören kız valla yan öyle transfer oluyor bana acil zayıflık lazım.Sen benden zayıf görünüyorsundur olum neyin tribine giriyon o zaman bende göbek gıdık baldır her şey var
İkimizde poğaça gibiyiz zaten .1.74 85 kilo var mı arttıran
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Ooooo terrorist kasa Hilux diyebilir miyiz bunaBizim aramız iyi gölgelik hizmeti veriyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 7429
Zayıflamak istiyorsan zayof la da kız için zayıflamana gerek yok yaniYa abi öyle deme kutup ayısı gibi geziyom gören kız valla yan öyle transfer oluyor bana acil zayıflık lazım.
1.82 77 kg1.74 85 kilo var mı arttıran
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Yürüyüs yürüyüs yürüyüsYa abi öyle deme kutup ayısı gibi geziyom gören kız valla yan öyle transfer oluyor bana acil zayıflık lazım.