Hangi ara cuma gününe geldik biz yaNew york için iftar vakti Allah kabul etsin hayırlı cumalar yakşamlar
Hangi ara cuma gününe geldik biz yaNew york için iftar vakti Allah kabul etsin hayırlı cumalar yakşamlar
@pulusoglu kaptan kıskandı Süleyman'ı, kıskandı onun manuel şanzımanını. Allah'ın unuttuğu yolda debriyaj öldü, usta ağızların söylediğine göre debriyaj alt merkezi yalan olmuş. 200km'den fazla yolu debriyajsız geldim. Az önce vardık eve, bahçeye iterek soktuk
@pulusoglu kaptanım üzülmesin ona takılıyorum tabii de, ben üzüldüm. @motorsinann sağolsun o da telefonla destek verdi tam iftar saatinde.@pulusoglu kaptan kıskandı Süleyman'ı, kıskandı onun manuel şanzımanını. Allah'ın unuttuğu yolda debriyaj öldü, usta ağızların söylediğine göre debriyaj alt merkezi yalan olmuş. 200km'den fazla yolu debriyajsız geldim. Az önce vardık eve, bahçeye iterek soktuk
Yani kardeş, iyi değilim bugün
Vallahi benden degil ya@pulusoglu kaptan kıskandı Süleyman'ı, kıskandı onun manuel şanzımanını. Allah'ın unuttuğu yolda debriyaj öldü, usta ağızların söylediğine göre debriyaj alt merkezi yalan olmuş. 200km'den fazla yolu debriyajsız geldim. Az önce vardık eve, bahçeye iterek soktuk
Suleyman benim canim abi hos benim mazdacikda bi kac ariza verdi canim skldi@pulusoglu kaptanım üzülmesin ona takılıyorum tabii de, ben üzüldüm. @motorsinann sağolsun o da telefonla destek verdi tam iftar saatinde.
Arabanın kontağı salı günü açtım, bakım zamanı dedi. Tmm dedim dönünce kapsamlı bakıma sokacağım zaten. Dönüşümü bekleyemedi
156 iyi çıkar inşallahta alır dönersin
@alfhonso abi ev bulduk taşınıyoz ondan aktif değilim anladığım kadarıyla araba bakmaya başlamassın gözüm radar gibi açık o zaman
ben telefon kamera konusunda lumia serisini tek geçerim gerçekten çok başarılı çekimler yapıyorlardı 920 vardı bende ama efsane çekiyordu mercek falan güzeldi . 1020 o telefon değil başka bişidi
Ben bir süre 920 kullandım 1 yıl kadar. Daha sonra telefonun anakartında arıza çıktı yapılamadı. İmkanım olsa yaptırıp kullanmak isterim o derece. 1020 kullandım ama telefon değildi harbiden Kullanımı zordu günlük hayatta.
@pulusoglu kaptan kıskandı Süleyman'ı, kıskandı onun manuel şanzımanını. Allah'ın unuttuğu yolda debriyaj öldü, usta ağızların söylediğine göre debriyaj alt merkezi yalan olmuş. 200km'den fazla yolu debriyajsız geldim. Az önce vardık eve, bahçeye iterek soktuk
Bende 925 ve 830 vardı Win10 verdiler de n'oldu 8.1ken daha stabildi telefonlar. Ama kameralarına laf edilemez Carl ziess ve pure view vardı galiba aşırı iyi çekiyorlardı.1020 920 yine lumianın amirallerindendi, bende 625 vardı bildiğiniz 512 mb ramli 625. Kamerası efsaneydi.
ev arkadaşımda 1020 vardı, çektiği fotoğraflar 4 mb 5 mb büyüklüğünde oluyordu instagram facebook vs yüklemeye kalktığı zaman telefon error veriyordu çünkü yazılım o kadar dandik windows 10'a geçince düzelecek her şey geçecek dediler dediler 1020ye 625e falan win10 vermediler
Bende 925 ve 830 vardı Win10 verdiler de n'oldu 8.1ken daha stabildi telefonlar. Ama kameralarına laf edilemez Carl ziess ve pure view vardı galiba aşırı iyi çekiyorlardı.
adamlar kendileri bile bu iş olmadı dedikten sonra normal kapatmalarıO kısım bizden sonraki aşama işte bize hiç vermediler
Windowsphonehaber sitesi kapandı yüksek ihtimal tepkilerden bıktılar
Ouuvvv çok geçmiş olsun abi ya@pulusoglu kaptan kıskandı Süleyman'ı, kıskandı onun manuel şanzımanını. Allah'ın unuttuğu yolda debriyaj öldü, usta ağızların söylediğine göre debriyaj alt merkezi yalan olmuş. 200km'den fazla yolu debriyajsız geldim. Az önce vardık eve, bahçeye iterek soktuk
Anladım hacım, Allah kolaylık versin sana.Hacıemmi işyerinde fazla yoruluyorum bu ara, akşam erkenden düşüyorum
Ben daha geçen hafta ağustostaydım şimdi sınav gelmiş :/Hangi ara cuma gününe geldik biz ya