Beyler nerelerdesiniz buraları ölmüş hep.
Sınav dönemleri ondan ölü heraldeBeyler nerelerdesiniz buraları ölmüş hep.
Benim sag ayna asagi inmiyor onunla ugrasiyorumBeyler nerelerdesiniz buraları ölmüş hep.
Benimki de bozuldu ya onu çözmenin kolay yolu var mı?Benim sag ayna asagi inmiyor onunla ugrasiyorum
Ya bendeki sorun daha farkli. Ayna hem katlanir hem isitmali oldugundan actik baktik cok karmasik geldi asagi inmiyor hafif elle indirince sorun duzeliyor ertesi gun gene ayniBenimki de bozuldu ya onu çözmenin kolay yolu var mı?
Aynanın camını söksem geri takabilir miyim kiYa bendeki sorun daha farkli. Ayna hem katlanir hem isitmali oldugundan actik baktik cok karmasik geldi asagi inmiyor hafif elle indirince sorun duzeliyor ertesi gun gene ayni
Kredi karti ile kenarlarindan bak nerede klipsler var diye kirma sonraAynanın camını söksem geri takabilir miyim ki
Haydaa gecmis olsun büyük bi sıkıntı yoktur inşallah.Benim sag ayna asagi inmiyor onunla ugrasiyorum
Ya bendeki sorun daha farkli. Ayna hem katlanir hem isitmali oldugundan actik baktik cok karmasik geldi asagi inmiyor hafif elle indirince sorun duzeliyor ertesi gun gene ayni
Aynen eger degisirse tahmini 800 falan gider o yuzden kurcalamadim cokGeçmiş olsun kaptan karmışıksa çok şey yapma belki basit sorundur büyümesin fazla masraf açmasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya yok benim sucum oda.yagi falan konulacakti aynalarin salladim guneste dura durada agzina edilmisHaydaa gecmis olsun büyük bi sıkıntı yoktur inşallah.
Park ederken mi aşşağı indiriyorsun. Ben indiremiyom alıştım böyle.Aynen eger degisirse tahmini 800 falan gider o yuzden kurcalamadim cok
Ya yok benim sucum oda.yagi falan konulacakti aynalarin salladim guneste dura durada agzina edilmis
Pazar müsaitsen bi yıkama yağlama yapabiliriz.Aynen eger degisirse tahmini 800 falan gider o yuzden kurcalamadim cok
Ya yok benim sucum oda.yagi falan konulacakti aynalarin salladim guneste dura durada agzina edilmis
@alfhonso abi o ev olmadı yeni ev bulduk şimdi ona taşınıyoz ya
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayırlı olsun hacım .
Benim 2 kere jant surtmemden sonra mecbur kaldirimlarda cikinti vs oluyor kiyamiyorum surtmeyePark ederken mi aşşağı indiriyorsun. Ben indiremiyom alıştım böyle.
Haftaya persembe dersen hemen evet derim ama o zamana biraz isler var bePazar müsaitsen bi yıkama yağlama yapabiliriz.