Hahhshahahhaahbenzin iniyor ayna inmiyor...
Hahhshahahhaahbenzin iniyor ayna inmiyor...
Yatacak yerin yok babuş
abı en azından şanzıman inmiyorbenzin iniyor ayna inmiyor...
Sen aynayı yaptır ben de aynı parayla şanzımanı, ikimiz de kurtulalım şu dertlerden kaptan Sonra yine benzin doldurur gezerizabı en azından şanzıman inmiyor
ama ben yaptırmasamda gezerım yıne yerım benzınımı hep su @DouglasAdams yuzundenSen aynayı yaptır ben de aynı parayla şanzımanı, ikimiz de kurtulalım şu dertlerden kaptan Sonra yine benzin doldurur gezeriz
Ben dün yaptırmadan 200km'den fazla yol yaptım. 100 liralık benzin almıştım, yarısı duruyor Sen bozuk aynanla 50 liraya 200km yapabilir misin kaptan?ama ben yaptırmasamda gezerım yıne yerım benzınımı hep su @DouglasAdams yuzunden
vallahı yaparımBen dün yaptırmadan 200km'den fazla yol yaptım. 100 liralık benzin almıştım, yarısı duruyor Sen bozuk aynanla 50 liraya 200km yapabilir misin kaptan?
Ayrıca düz viteste otomatik konforu da bonus
İspatla. Pazar akşam yine aynı yolu gidiyoruz, sen götür ispatlavallahı yaparım
Kaptan 51:00 'daki gibi yükseldim sana
abı en azından şanzıman inmiyor
koşu ayakkabılarımı giyeyim abi bekle ispatlayacam süre yoktu dimiİspatla. Pazar akşam yine aynı yolu gidiyoruz, sen götür ispatla
yokbu mesajı yazarken utanmadın mı?
Selamlar
Ohh Otopark İzmir buluşması adresi Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Nükleer Tıp AD. Hayırlı olsun..İspatla. Pazar akşam yine aynı yolu gidiyoruz, sen götür ispatla