Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak adamlık böyle oluyor işte. Çağatay Akman bunun gibi bir aciklama yerine orda burda sacma sapan gareketlerde bulundu ondan sonra niye Çağatay Akman'ı sevmiyorsun diyorlar yav.
ya bırak o amip beyinliyi ordan burdan şarkıya temel aramaya çalışıp paçay kurtarmaya çalışmış o da değil yapımcı şirket kılıf uydurmaya çalışıyor bunlar .Anna Rf yi kimse bilmez adamlarında kulağına gitmez diye yapıştırdılar şarkıyı oynama yapmadan ardından da böyle patladılar sonra çırpınmaya başladılar adamın güllünün söylediği şarkıdan nerden haberi olsun adam belgelerle kanıtladım diyor ötesi yok daha dava açarsa sağlam para alır

amca falan yazmışta şehir içi trafikte baya bir sıkmak lazım o tüketim için genelde hızlandıkça şarj edip tüketimi düşürüyordu
Evet şehir içinde sık-fren sık-fren de normal benzinli 5 birim yaktığını balatalardan 5 birim ısı enerjisiyle atıyor.Hibritte 5 birimin 3 ünü atıyor ikisini depo ediyor.Sonra depo ederken ve geri verirken kayba uğrasın diyelim gene.Elimizde 0.7 si kalsın. 0.7 birimini de diğer 5 birim yakmaya kalktığın anda sana 4.3 birim yaktırarak yardımcı oluyor ekonomiye.Çok mantıklı sistem

Evet şehir içinde sık-fren sık-fren de normal benzinli 5 birim yaktığını balatalardan 5 birim ısı enerjisiyle atıyor.Hibritte 5 birimin 3 ünü atıyor ikisini depo ediyor.Sonra depo ederken ve geri verirken kayba uğrasın diyelim gene.Elimizde 0.7 si kalsın. 0.7 birimini de diğer 5 birim yakmaya kalktığın anda sana 4.3 birim yaktırarak yardımcı oluyor ekonomiye.Çok mantıklı sistem
ben şahsen test sürüşünden sonra şehir içi için ciddi ciddi hybir almayı düşündüm ilerde tabi prizli vs. sistemler olsa daha avantajlı ve güzel olur @berkay4408 dediği gibi ama türkiye şartlarında kullanılabilecek en uygun hybird sistem şu anda toyatanın sistemi

İnternette dünya genelinden bir çok kullanıcı yorumu var, hibrit bir aracın 8 lt yakması gerçekçi değil. Ortalaması 6.5-7lt olan araçlar var . O araçları sıkıştırıp 15 lt yaktıranlar var. "Şu araba 15lt yakıyor" mu diyeceğiz bu durumda? Tabii ki hayır.

ben şahsen test sürüşünden sonra şehir içi için ciddi ciddi hybir almayı düşündüm ilerde tabi prizli vs. sistemler olsa daha avantajlı ve güzel olur @berkay4408 dediği gibi ama türkiye şartlarında kullanılabilecek en uygun hybird sistem şu anda toyatanın sistemi
Küresel satış rakamları yakalamak isteyen markalar plug-in yapmıyorlar hem maliyetten düşmek hem de pilin maliyetinden düşmek için.Bir de her arabayı almak isteyen garaj,şarj istasyonu veya arabasını bıraktığı yere yakın prize sahip değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...