belkı gecerdımde senın ordan ondan soruverdım sıkıntı yok korkma korkmaÇok nadir çıkıyom noldu hayrolsun?
belkı gecerdımde senın ordan ondan soruverdım sıkıntı yok korkma korkmaÇok nadir çıkıyom noldu hayrolsun?
HayırGüzel değil mi
araç tamammı pekıöle de benim üst limit 25,500 sigortayı karttan çekicem
ceyhunaad 5 dk yim ben onuda alayım yapalım bişiler bu taraflara aktınmı abiaha sen ıstanbuldasın yazdım kenara senıde bır bulusma yapcam ınat ettım
Bende dedim bi olay mı oldu . Perşembe konuşuruz seninle buluşuruz ya müsait olursan.belkı gecerdımde senın ordan ondan soruverdım sıkıntı yok korkma korkma
Perşembe ögleden sonra şöyle görüşsek olur aslında .ceyhunaad 5 dk yim ben onuda alayım yapalım bişiler bu taraflara aktınmı abi
aha bır zengın daha cıktı ulan fakır yokmu aranızda oranın yakını dragos gecen bır yer sordum bahcelı 2 katlı ev 3.5 istediler . dıger tarafa dogru olsan kucukyalı falan arkadas forumun hepsımı zengın olurceyhunaad 5 dk yim ben onuda alayım yapalım bişiler bu taraflara aktınmı abi
hafta içi işteyim firma şilede 8-9 arası düşüyorum ben evePerşembe ögleden sonra şöyle görüşsek olur aslında .
haaha abi ben acarlar sitesindeyim burda en pahalı ev 3+1 400 binaha bır zengın daha cıktı ulan fakır yokmu aranızda oranın yakını dragos gecen bır yer sordum bahcelı 2 katlı ev 3.5 istediler . dıger tarafa dogru olsan kucukyalı falan arkadas forumun hepsımı zengın olur
Nasıl hemen değiştirdim xd öncekini ss alamadın zaaaa
Hadi yaa neyse haftasonu falan yapacaz bi şekil o zaman .hafta içi işteyim firma şilede 8-9 arası düşüyorum ben eve
ne ucuzmus ne vallahı takılıyorum ya allah daha cok versın aksam cıkabılıyorsan ceyhunla denk gelmek zor gorunuyor bana farketmıyor bu ara evdeyımhaaha abi ben acarlar sitesindeyim burda en pahalı ev 3+1 400 bin
araç tamammı pekı
sağol abim, babam 99 da almış sağolsun onun ekmeğini yiğorum şimid ya bi haftasonu ayarlarız bişilerne ucuzmus ne vallahı takılıyorum ya allah daha cok versın aksam cıkabılıyorsan ceyhunla denk gelmek zor gorunuyor bana farketmıyor bu ara evdeyım
Acarlar sitesi kavacikta degilmiydi yav hatta baya pahalı diye biliyorum hatta site villalardan oluşuyordu .haaha abi ben acarlar sitesindeyim burda en pahalı ev 3+1 400 bin
hadı masallah ıstanbula gelırsın artıkadam 26ya vereyim demişti, karar değiştirmediyse 25,500e bağlanır yarın
sen tamamda sınan falanda var soyle genıs caplı bısı olsa super olursağol abim, babam 99 da almış sağolsun onun ekmeğini yiğorum şimid ya bi haftasonu ayarlarız bişiler
Gelsin yemin billah ediyorum davul zurna ile karşılama yapacağım .hadı masallah ıstanbula gelırsın artık
muhtemel 1 haftalık ıznım olacak ondada nerede olacagım belırsız serserı mayın gıbıyım kusadasına hayatta gelmem ama kotu anılarım var bak didim olursa sendeyım ama@pulusoglu abi yazın kuşadası didim taraflarına falan gelirsen haber et