o acarkent bura o adamın ilk yaptığı site zaten sülalesinin yarısı burada oturuyorAcarlar sitesi kavacikta degilmiydi yav hatta baya pahalı diye biliyorum hatta site villalardan oluşuyordu .
o acarkent bura o adamın ilk yaptığı site zaten sülalesinin yarısı burada oturuyorAcarlar sitesi kavacikta degilmiydi yav hatta baya pahalı diye biliyorum hatta site villalardan oluşuyordu .
onada yazarız haftaiçi o da çalışıyor sanırım amasen tamamda sınan falanda var soyle genıs caplı bısı olsa super olur
heh tamam simdi oldu .o acarkent bura o adamın ilk yaptığı site zaten sülalesinin yarısı burada oturuyor
hayrola abi kuşadası ile ilgili ne kötü anıların var gel gel abi haber et ben sökeden çıkar gelirim kuşadasını ben daha çok seviyom didimee az giderizmuhtemel 1 haftalık ıznım olacak ondada nerede olacagım belırsız serserı mayın gıbıyım kusadasına hayatta gelmem ama kotu anılarım var bak didim olursa sendeyım ama
Sinan 9 10 güne gelecekti istanbula. Ben Dublin'e gitmeden önce buluşsak çok hoş olur aslında.sen tamamda sınan falanda var soyle genıs caplı bısı olsa super olur
lan olum hakanla kotu anım olacak halı yok halden anla azıcık valla bır yerlerde kaccamda hala plan asamasındahayrola abi kuşadası ile ilgili ne kötü anıların var gel gel abi haber et ben sökeden çıkar gelirim kuşadasını ben daha çok seviyom didimee az gideriz
asdqwdwq abi umarım tahmin ettiğim gibi bir anı değildir xdddd valla gelirsen seve seve yardımcı olurum abi sana bi söke pidesi yediririmlan olum hakanla kotu anım olacak halı yok halden anla azıcık valla bır yerlerde kaccamda hala plan asamasında
lan olum hakanla kotu anım olacak halı yok halden anla azıcık valla bır yerlerde kaccamda hala plan asamasında
evet evet tahmın ettıgın gıbı ben hakan berker abı vardık bı anda orhan da katıldıasdqwdwq abi umarım tahmin ettiğim gibi bir anı değildir xdddd valla gelirsen seve seve yardımcı olurum abi sana bi söke pidesi yediririm
cok pahalı otellernoldu la yatına kirli mazot mu attılar ?
cok pahalı oteller
#SALDIRGÖZGÖZ
voyage 500 olmus gunlukhea satın almaya kalktığında kaç para istiyolar bilmiyom o kadar param olmadığı için hiç araştırmadım. Didimden mi alcan otel ?
OPELİM YOK Kİ BENİM KUDURNasıl hemen değiştirdim xd öncekini ss alamadın zaaaa
Eskişehirliyim bilginize .
OPELİM YOK Kİ BENİM KUDUR
voyage 500 olmus gunluk