Ayıpsın reis varız
Ayıpsın reis varızabi bunlar oyun oynuyor gozlerini boyama cabası kanma bos vaatlere
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahahahabi çayla kandırdım zaten salla![]()
Otoparka deniz getiracamAyıpsın reis varızabi bunlar oyun oynuyor gozlerini boyama cabası kanma bos vaatlere
ben de varım beni seçinOtoparka deniz getiracam@alfhonso
ben de varım beni seçinHepinize araba alacam. bakımını ben yapacam
![]()
Gene insaflısın yav ben ikinci elde satarken bile vergi isterdimYa da durun başka bişi denicem nede olsa daha çok milleti süründüren yaranıyobenzin 8 lira mazot 6 lira olacak. lpgyi yasaklıcam
1600 - 2000 cc arası vergi %180 olacak
![]()
Yok yok o referandumda yapılacakGene insaflısın yav ben ikinci elde satarken bile vergi isterdim![]()
Her beğeni bir hayır oyu demektir... Hadi gençlerYok yok o referandumda yapılacaksimdilik o kadar yuklenmemek lazım
Siz boşverin sadece konuşanları. Biz yapıyoruz. Söyleyin o konuşanlara icraat göstersinler icraatHer beğeni bir hayır oyu demektir... Hadi gençler![]()
Doğru yolu buldum panpa
Hah şöyleeDoğru yolu buldum panpaHDP PKK da hayır diyormuş onlara inat ewt
taktik maktik yok bam bam bamabi bir kaç taktik verde bizde öğrenelim bir şeyler![]()
Knk hastaneye, kamu kuruluşlarına bi git sıra bekleyen insanlara bak sonra dersin ki iyi ki Hindistan gibi değiliz awkHah şöyleegoy goy biyere kadar da her yanımız tezek çukuru ne tarafa adım atacaz la harbiden
M paket , FR paket , GT line , S line vb den fiyat farkı alınmayacak