ben şok ben iptal. Ne yaptım ben abisenı hıc sevmıyorum sen baslattın hep bak
ben şok ben iptal. Ne yaptım ben abisenı hıc sevmıyorum sen baslattın hep bak
berker abı aksam resım attı fıesta 10.2 yakmısben şok ben iptal. Ne yaptım ben abi
senı hıc sevmıyorum sen baslattın hep bak
beklemesı cvt gıbı degıl sonucta tork konvertorlu benım ayak alıstı devır vs ayarladıgında cok hızlı. ama hanı dsg gıbı bır dusuk vıtesı hazır tutmadıgından ara hızlanmalarda oto degılde manuel degısıtırıyorum uzmuyorAraba güzel yani şanzıman biraz daha iyi olsa belki az yakacak, onu ayartamamışlar ben binmiştim bir kere otmydi o da adam gazlıyor vites değişirken bi bekliyo araba biraz ilkel bir şanzıman sanki @pulusoglu
oglum yokusta anlık 50 yazabılıyor benım dıyorum deposundan cok yazıyor bıraz delı bızımkı
Kaptan üzülme tamam bak 17 yi bu da görüyo
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Sanırım benim bindiğimde de adam manuelde kullanıyordu sürekli 4000 4500 devirde vites atıyordu enteresan . Araba güzel bence ama ben düşünemiyorum kendimi o kadar benzin parası verirken ama fakirlik işte npcnbeklemesı cvt gıbı degıl sonucta tork konvertorlu benım ayak alıstı devır vs ayarladıgında cok hızlı. ama hanı dsg gıbı bır dusuk vıtesı hazır tutmadıgından ara hızlanmalarda oto degılde manuel degısıtırıyorum uzmuyor
Komşunun kızı da tıp kazanmış nsmgmsmfberker abı aksam resım attı fıesta 10.2 yakmıs
tam gucunu kacta verıyor bılmıyorumda 3.500 sonrası 7000 e kadar klasık vtec gıbı cıldırıyor bırde gucu olsa fena tokatlayacakSanırım benim bindiğimde de adam manuelde kullanıyordu sürekli 4000 4500 devirde vites atıyordu enteresan . Araba güzel bence ama ben düşünemiyorum kendimi o kadar benzin parası verirken ama fakirlik işte npcn
seni yazdım bak net biraz onada yuklenelım hadı berker abı napmıs napmısKomşunun kızı da tıp kazanmış nsmgmsmf
Uuu berker abi acayip zengin, petrolcü akrabası varmış, yatından arabaya mazot çekiyomuş, rampada 50 yakıyomjskflfgldg @berkertekinseni yazdım bak net biraz onada yuklenelım hadı berker abı napmıs napmıs
yok bır parca degısımı ıcın gıttımde ıncelemek ıstesem ıncelerdım ya sıkıntı yok o bakımdan ızın almıyorum ben merserden herhangı bırsey ıcın@pulusoglu abi sen Merser'e gidip MX5 RF sormuştun dimi hatta inceletmemistiler dimi?
Hee bende dedim satılık diye açmadılar mi araçları. Bana onun detaylı fiyat ve donanım bilgisi lazım nerden buluruz kine?yok bır parca degısımı ıcın gıttımde ıncelemek ıstesem ıncelerdım ya sıkıntı yok o bakımdan ızın almıyorum ben merserden herhangı bırsey ıcın
mudur var yasar abı ona sormak lazımHee bende dedim satılık diye açmadılar mi araçları. Bana onun detaylı fiyat ve donanım bilgisi lazım nerden buluruz kine?
Valla iki araçta satılmış fiyat sordum daha fiyat çalışılmadı dediler, tavanın ağırlığını sordum bilmediklerini söylediler donanım sordum cevap veremediler. Valla garip abi bana yarın lazım bunlar diğer bayileri mecbur arayacam.mudur var yasar abı ona sormak lazım
Evo yu ara derim onlarin bilme ihtimali yuksekValla iki araçta satılmış fiyat sordum daha fiyat çalışılmadı dediler, tavanın ağırlığını sordum bilmediklerini söylediler donanım sordum cevap veremediler. Valla garip abi bana yarın lazım bunlar diğer bayileri mecbur arayacam.
Olur bak onları arayayım.Evo yu ara derim onlarin bilme ihtimali yuksek
Ihh gazlamiyom mazallah markaların aracı bisey olur falan başımız ağrımasın ama editör abilerim ile güzel zorluyoruz.@gtepro test araçlarıyla sen de gazlıyon mu la