Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senı hıc sevmıyorum sen baslattın hep bak

4db6067e669ca3c8cf24dc69c02f3ada.jpg

Kaptan üzülme tamam bak 17 yi bu da görüyo

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Araba güzel yani şanzıman biraz daha iyi olsa belki az yakacak, onu ayartamamışlar ben binmiştim bir kere otmydi o da adam gazlıyor vites değişirken bi bekliyo araba biraz ilkel bir şanzıman sanki @pulusoglu
beklemesı cvt gıbı degıl sonucta tork konvertorlu benım ayak alıstı devır vs ayarladıgında cok hızlı. ama hanı dsg gıbı bır dusuk vıtesı hazır tutmadıgından ara hızlanmalarda oto degılde manuel degısıtırıyorum uzmuyor

beklemesı cvt gıbı degıl sonucta tork konvertorlu benım ayak alıstı devır vs ayarladıgında cok hızlı. ama hanı dsg gıbı bır dusuk vıtesı hazır tutmadıgından ara hızlanmalarda oto degılde manuel degısıtırıyorum uzmuyor
Sanırım benim bindiğimde de adam manuelde kullanıyordu sürekli 4000 4500 devirde vites atıyordu enteresan :D. Araba güzel bence ama ben düşünemiyorum kendimi o kadar benzin parası verirken ama fakirlik işte npcn :D

Sanırım benim bindiğimde de adam manuelde kullanıyordu sürekli 4000 4500 devirde vites atıyordu enteresan :D. Araba güzel bence ama ben düşünemiyorum kendimi o kadar benzin parası verirken ama fakirlik işte npcn :D
tam gucunu kacta verıyor bılmıyorumda 3.500 sonrası 7000 e kadar klasık vtec gıbı cıldırıyor bırde gucu olsa fena tokatlayacak :D

yok bır parca degısımı ıcın gıttımde ıncelemek ıstesem ıncelerdım ya sıkıntı yok o bakımdan ızın almıyorum ben merserden herhangı bırsey ıcın
Hee bende dedim satılık diye açmadılar mi araçları. Bana onun detaylı fiyat ve donanım bilgisi lazım nerden buluruz kine?

Valla iki araçta satılmış fiyat sordum daha fiyat çalışılmadı dediler, tavanın ağırlığını sordum bilmediklerini söylediler donanım sordum cevap veremediler. Valla garip abi bana yarın lazım bunlar diğer bayileri mecbur arayacam.
Evo yu ara derim onlarin bilme ihtimali yuksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...