Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O videoyu gayet iyi biliyorum hatta direksiyona gerek yok zaten dönmüyor diyordu. Bende diyorum ki 90 bg lik fiesta ile de kafadan kaydığım oldu her araba yapabilir vectra hiç bir zaman viraj arabası olmadı zaten
Katılıyorum. @gtepro sizin şu alınmayası araçlar başlığındaki konuya dahil olayım.
Şimdi videoları filan izleyip arabalar hakkında sövüyorsunuz ya, o işler tam olarak öyle olmuyor ceyhunum. Berkay'ın dediğinin aynısını yazacakken bu mesajı gördüm. Benim de önden çekiş olup önden kaydırmadığım araba hiç olmadı. Fiesta'yla da denk geldiğinde understeer'in kralını yaşadım. Hatta malum benim arabam önden kaymalarıyla meşhur Corsa, ondan çok daha kolay understeer'e düşüyor meşhur "sürüş makinesi" Ford'un hisli Fiesta'sı. Vectra ve diğer tüm D sınıfı arabaları çizgi kasarak kullanmak gerekiyor. Ancak özel arkadan itiş model olacak ki yanlamasını bekleyesin. Elektronik sistemler vs.ler D sınıfı önden çekiş arabaların dostu. 200hp üstüne çıkarsan Mondeo da önden savurur, Passat da, A4 de, Vectra da, Avensis de... Elektronik sistemler devrede iken ne kadar kaydığına, hangi koşullarda sürücüyü ne kadar zorda bıraktığına bakmak lazım. Ne kadar sürpriz yaptığına, ne kadar beklenen şekilde kaydığına bakmak lazım. Bunun en iyi yolu bizzat denemek. Sadece video izleyerek, limitlerini bizzat deneyimlemeden bir arabayı gömmek büyük haksızlık. Mümkünse herkes burada limitlerine geldiğinde hissettiklerine göre arabaların yol tutuş karakterlerini değerlendirsin derim.

Bu arada burada Vectra C'yi kesinlikle savunmuyorum. Yakın bir arkadaşımı Opel markasına tövbe ettiren bir modeldir. Ama sebebi yol tutuş veya sürüş karakteri değildi. :)

berker abı aksam resım attı fıesta 10.2 yakmıs
Uuu berker abi acayip zengin, petrolcü akrabası varmış, yatından arabaya mazot çekiyomuş, rampada 50 yakıyomjskflfgldg @berkertekin
Yahu beyler bu babamın araba ne yakıyor ya. @DouglasAdams 'ı bekletmeyeyim diye azıcık şaaptım, gavur gibi yakıyor onu hatırladım. Süleyman da yakıyor ama söylemiyor en azından :D
upload_2017-6-7_0-47-15.png

Bundan sonra 10.3'ü de gördüm de, sonra kastım kendimi içim acıdı iyice, klima kapatmadan 9.8'e kadar indirebildim :) Kaptan olmak böyle birşeymiş dedim bu akşam :D

Bu arada 0 bass ayarındayken müzik sistemi doktor tarafından beğenildi. :)

Yahu beyler bu babamın araba ne yakıyor ya. @DouglasAdams 'ı bekletmeyeyim diye azıcık şaaptım, gavur gibi yakıyor onu hatırladım. Süleyman da yakıyor ama söylemiyor en azından :D
Ekli dosyayı görüntüle 7696
Bundan sonra 10.3'ü de gördüm de, sonra kastım kendimi içim acıdı iyice, klima kapatmadan 9.8'e kadar indirebildim :) Kaptan olmak böyle birşeymiş dedim bu akşam :D

Fiesta akıyor yavv o ne biçim bir bas bangır bangır bose halt etmiş

Abi demek ki fiesta'yı pek zorlamamak gerek.

Ben 12-13 ile geziyordum bu yine iyimiş zaten 8.8 düşürebilmiştim :D

As doktor bey.elbet bana isiniz dusecek birgun gemi seyahati yapilacak o yolcu listesinde ismini gorduklerim cat cat
Kaptanım şu çat çat deyimini açarsan?? Ona göre yardıracağım da =)
Berker abiden ses yok ondan herhalde
Sessizliğim asaletimden kaptan.

Ben 12-13 ile geziyordum bu yine iyimiş zaten 8.8 düşürebilmiştim :D
Kiralık değil, servis bakımlı ilk sahibinden ondandır :D

benım rekorum tek uzun yol adamlar sehır dısı az yaksın dıye cabalamıslar 5 leri cok rahat goruyor. sehır ıcınde ölümcül
ha soyle dıyeyım karma kullanımla 70 kmde 30 lıra yakıyorum

GEçen taunusla afyon başmakçıya gittik geldik. İftara yetişelim diye basa basa gidip geldik, toplamda 200 km yolda 85 liralık gaz yakmış. İşyerinde 1.4 astra classic'i olan bi abi var ben 80 liraya 400 km yapıyorum dedi, al arabayı da yak dicek kadar oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...