Kaça aldınBugun su urunden aldim direksiyon kilifi dikmeli.kendi ellerim normalden 5 kat terledigi icin direksiyon gitmeye baslamisti onlem olarak aldim ve kendim diktim gercekten guzel urun tavsiye ederim
Kaça aldınBugun su urunden aldim direksiyon kilifi dikmeli.kendi ellerim normalden 5 kat terledigi icin direksiyon gitmeye baslamisti onlem olarak aldim ve kendim diktim gercekten guzel urun tavsiye ederim
25 ama ucuzlarindan degil derisi baya saglamKaça aldın
Uygunmuş25 ama ucuzlarindan degil derisi baya saglam
Bayada hos duruyor yapmasi biraz zahmetli youtube videolarindan ogrendim ama el alisinca 1 saat surdu zevkliydiUygunmuş
Yemişler yiyebildiklerini ahahahahah
Yok sanayide hiç durmadım bitek tampon almak için aksalının önüne parkettim oda 5dklığınaAraban giristen asagi inince sagda duranmu
100kgBeyler MX5 RF'in tavanının ağırlığı ne kadardı? Biraya yazılmıştı ama bulamadım.
Allah daha çok versin.Driven34üm canlı yayınına denk geldim az önce e36-39 satılmış, ikisinide aynı kişi almış
sagolasin hacı emmiii .
Desene yanlis araci cizmisimYok sanayide hiç durmadım bitek tampon almak için aksalının önüne parkettim oda 5dklığına
yeni bi şeyler alır artık M6'yı beğeniyorum demişti daha önceDriven34üm canlı yayınına denk geldim az önce e36-39 satılmış, ikisinide aynı kişi almış
Tam ben alacaktım almışlar [emoji13]Driven34üm canlı yayınına denk geldim az önce e36-39 satılmış, ikisinide aynı kişi almış
Kaptanım dizel arabaları çizmeye başlamışsın diyolarDesene yanlis araci cizmisim
gozumu kararttımKaptanım dizel arabaları çizmeye başlamışsın diyolar
benzin çok pahallı yagozumu kararttım