150 lira aliyorum hep fark olmuobenzin çok pahallı ya
150 lira aliyorum hep fark olmuobenzin çok pahallı ya
Ben de 20 lik alıyorum hemde kağıt 20 lira veriyorum bozuk parayla işim olmaz150 lira aliyorum hep fark olmuo
Şu sıralar yeni birşey alacağını pek sanmıyorum 'son aylar bayağı hareketli geçti'demiştiyeni bi şeyler alır artık M6'yı beğeniyorum demişti daha önce
Bende corollayla takas olurmu diyecektim geç kaldımTam ben alacaktım almışlar [emoji13]
Knk yemişim bowers'i bagaja atıcaksın 2 tane kabin zangır zangır gezeceksin@bedirhan. knk o bowers&wilkins'e benzer ses kalitesini yakalayabiliriz ama android double din teyp lazım :S anca öyle
knk bn öle yapıom zatenKnk yemişim bowers'i bagaja atıcaksın 2 tane kabin zangır zangır gezeceksin
hele dur okul bitsin elimize bi para geçsin <3 neler yapcazKanki hedefimiz bu
Burda bunun motorcu versyonarı var bunun bi düşük leveliKanki hedefimiz bu
çok önce değişmişti
Baktım berkinka yok sadece berkin varBence troll , tapatalktayim bakamıyorum ama arama kısmından bakın @berkinka nickli üye var mı ?
Daha önce böyle vakalarla karsilasmistik , otopark.com robotu gibi
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Piyasanın üstünde satılması normal ancak çokda abartmamak lazım. Zaten satamıyorlar üstünü isteyince işi uzatıyorlar.Emsallerinden düşük kilometrede , hatasız araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz .
Emsallerinden biraz daha pahalıya satılabilir mı ? Yoksa yine piyasa fiyatına mı gider ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onu ben sordum gecen cünkü birisi sormuştu değişiyomu vs falan diye. Nası değiştin diyom bilmiyom diyo asdfghj
Tanıdıkta var öyle bir araba da bakalımPiyasanın üstünde satılması normal ancak çokda abartmamak lazım. Zaten satamıyorlar üstünü isteyince işi uzatıyorlar.
Normal bir arabayla bir olmaması gerek doğal olarak senin gözün gibi baktığın az km yaptığın bakımlı arabayla galerinin ikinciel ihalelerinden aldığı ne idüğü belirsiz aynı olmaması lazım
La düşük yazınca da insanlar pazarlığın mokunu çıkarıyor yine ucuza gidiyor.Yani acelesi yoksa ve gerçekten temizse koyun biraz pahalıya illaki alan alır zamanla fiyat düşersiniz. @kenblockPiyasanın üstünde satılması normal ancak çokda abartmamak lazım. Zaten satamıyorlar üstünü isteyince işi uzatıyorlar.
Normal bir arabayla bir olmaması gerek doğal olarak senin gözün gibi baktığın az km yaptığın bakımlı arabayla galerinin ikinciel ihalelerinden aldığı ne idüğü belirsiz aynı olmaması lazım
Yok bu sefer alıcı taraf biziz inşallah , o hatayı geçen sene 100binde ilk sahibinden 97 Broadwayi satarken yaptık . Tok satıcı olmakta fayda var.La düşük yazınca da insanlar pazarlığın mokunu çıkarıyor yine ucuza gidiyor.Yani acelesi yoksa ve gerçekten temizse koyun biraz pahalıya illaki alan alır zamanla fiyat düşersiniz. @kenblock