Nirdesin gözümüz yollarda kaldıSelamınaleyküm.
Nirdesin gözümüz yollarda kaldı
Yatış, nasıl arabalarBi kaç araba baktım onlarla uğraşıyorum sen naptın ?
aleykümselam bırader. knk ya dostlar neler oluyor yav demeni bile özledimSelamınaleyküm.
bi tane golf 4 iki tane 206 baktım golf pahalı 206lar leş. 156 vardı onu çok beğendim 2004 makyajlı , fiyatta da anlaştım yarın notere gidecektik adam aradı tekrar özür diledi bayramdan sonra vereyim bayramda arabasız kalacağım dedi bayramdan sonraya başka bulamazsam onu alacağımYatış, nasıl arabalar
aleykümselam bırader. knk ya dostlar neler oluyor yav demeni bile özledim
Şöyle bir 1.000 TL çizik at üstüne abi pc parası cıksınbi tane golf 4 iki tane 206 baktım golf pahalı 206lar leş. 156 vardı onu çok beğendim 2004 makyajlı , fiyatta da anlaştım yarın notere gidecektik adam aradı tekrar özür diledi bayramdan sonra vereyim bayramda arabasız kalacağım dedi bayramdan sonraya başka bulamazsam onu alacağım
var knk rahatsız etmek istemiyorum çalışıyorsun diyenumaram yok mu sende ?
var knk rahatsız etmek istemiyorum çalışıyorsun diye
Videoda dediya knk benim arabanın aynısından var diye gunmetal jantlı gösterdiler hatta. Sinan abinin araba bu kadar diri değil bidesinanın araç satışa mı çıkmış aynı mekan aynı araç plaka farklı
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...emiz-bakimli-ve-dolu-bir-arac-448036696/detay
Ekli dosyayı görüntüle 7709
Ekli dosyayı görüntüle 7711
bakcez ona yazdım şimdi ne zmn cwp atıcaksn acaba....Sor bakalım forumda yazan kimselerden cevap vermediğim var mıymış er ya da geç illa ki yazarım 6 aydır hiç mi fırsat bulamayacağım?
ne bilem knk böyle videoları izlemiyorm yarıda kapatıyom geneldeVideoda dediya knk benim arabanın aynısından var diye gunmetal jantlı gösterdiler hatta. Sinan abinin araba bu kadar diri değil bide
Eğer harbiden temizse söyle adama satmasın onu bekle abi daha çok temiz görmedikçe gidip bakma yani arababi tane golf 4 iki tane 206 baktım golf pahalı 206lar leş. 156 vardı onu çok beğendim 2004 makyajlı , fiyatta da anlaştım yarın notere gidecektik adam aradı tekrar özür diledi bayramdan sonra vereyim bayramda arabasız kalacağım dedi bayramdan sonraya başka bulamazsam onu alacağım
Lpg çöp djdhdfvfjdhdVideoda dediya knk benim arabanın aynısından var diye gunmetal jantlı gösterdiler hatta. Sinan abinin araba bu kadar diri değil bide
yok zaten bayramdan önce satamam araba lazım sen sat demediğin sürece satmam dedi. Ben dedim ver arabayı ben sana bayramda vereyim dedim emanet araba gibi olmaz dedi kabul etmediEğer harbiden temizse söyle adama satmasın onu bekle abi daha çok temiz görmedikçe gidip bakma yani araba
bakcez ona yazdım şimdi ne zmn cwp atıcaksn acaba....
İnsan kendi malı olmayınca tedirgin oluyoryok zaten bayramdan önce satamam araba lazım sen sat demediğin sürece satmam dedi. Ben dedim ver arabayı ben sana bayramda vereyim dedim emanet araba gibi olmaz dedi kabul etmedi