Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yatış, nasıl arabalar
bi tane golf 4 iki tane 206 baktım golf pahalı 206lar leş. 156 vardı onu çok beğendim 2004 makyajlı , fiyatta da anlaştım yarın notere gidecektik adam aradı tekrar özür diledi bayramdan sonra vereyim bayramda arabasız kalacağım dedi bayramdan sonraya başka bulamazsam onu alacağım

bi tane golf 4 iki tane 206 baktım golf pahalı 206lar leş. 156 vardı onu çok beğendim 2004 makyajlı , fiyatta da anlaştım yarın notere gidecektik adam aradı tekrar özür diledi bayramdan sonra vereyim bayramda arabasız kalacağım dedi bayramdan sonraya başka bulamazsam onu alacağım
Şöyle bir 1.000 TL çizik at üstüne abi pc parası cıksın

sinanın araç satışa mı çıkmış :D aynı mekan aynı araç :D plaka farklı :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...emiz-bakimli-ve-dolu-bir-arac-448036696/detay
upload_2017-6-7_22-1-10.png

upload_2017-6-7_22-1-39.png

Eğer harbiden temizse söyle adama satmasın onu bekle abi daha çok temiz görmedikçe gidip bakma yani araba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...