ramazan ramazan ibretlik reklamlar çıkıyor allahım sen koru
orası öyle tabi de bekletmek istemedim bulmuşken kaçırmayayım dedimİnsan kendi malı olmayınca tedirgin oluyor
aslında her ıl de bır ayagın var ya bızede versen gorev bızde baksak sana atsak falanyok zaten bayramdan önce satamam araba lazım sen sat demediğin sürece satmam dedi. Ben dedim ver arabayı ben sana bayramda vereyim dedim emanet araba gibi olmaz dedi kabul etmedi
Ben dedim Antalya ya uzak diyoraslında her ıl de bır ayagın var ya bızede versen gorev bızde baksak sana atsak falan
aslında her ıl de bır ayagın var ya bızede versen gorev bızde baksak sana atsak falan
sen sigara mı içiyonBakkala sigara almaya gittim piştim böyle olmas yani
Yok la öylesine aldımsen sigara mı içiyon
Aajhajah ben arabada içmiyorum knk. Lpg var hemde enjeksiyonlu motora düz lpg shjshsjsh ama zenginim çok şükür arada benzine çekiyomsenin arabada lpg vardı dimi
İzmir'de havalar bi ısındı, öğlen kalktım Kocaeli'ye geldim. O kadar sevmiyorum sıcağı.Bakkala sigara almaya gittim piştim böyle olmas yani
vaysenin arabada lpg vardı dimi
Ahahahh valla sınav olmasa ben de durmamİzmir'de havalar bi ısındı, öğlen kalktım Kocaeli'ye geldim. O kadar sevmiyorum sıcağı.
O köz halıya veya kanepeye düşsün de göreyim... Söndürdükten sonraki "after" fotosunu da isteriz Böyle de çekememezliği olan bir adamım işte
En üsttekiler lokum gibi duruyor lokumlumu nargile
O köz halıya veya kanepeye düşsün de göreyim... Söndürdükten sonraki "after" fotosunu da isteriz Böyle de çekememezliği olan bir adamım işte
O alırım bi dal.İzmirin neresi hacım.Bornova kısmen serin yavAhahahh valla sınav olmasa ben de durmam
''O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın ...... kaldık''İzmir'de havalar bi ısındı, öğlen kalktım Kocaeli'ye geldim. O kadar sevmiyorum sıcağı.
En üsttekiler lokum gibi duruyor lokumlumu nargile