Sen demirin tuncuna üzülür müsün bilmem de insanın .... kalmadın, tam tersine kurtuldun dokhtor Ama bekle haftaya yine oradayım......
''O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın ...... kaldık''
közü sönesi.. öhm öhm afiyet olsum
Ben antalyadayımO alırım bi dal.İzmirin neresi hacım.Bornova kısmen serin yav
''O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın ...... kaldık''
ne koydun o tütünlerin içine dürüst ol bakiyim hadikanka ciğerim söndü zaten köz sönmeden bırakmak zorunda kaldım aromayı tam ayarlayamamışım ilk çok az aroma koymusum, biraz daha atayım dedim bu seferde çok oldu açana kadar ciğer soldu, kafam dönüyor
orhan az dur bekle, müdür birazdan anne terliği yiyecek adsfsdflşskfjlsne koydun o tütünlerin içine dürüst ol bakiyim hadi
Haa İzmir zannettim sıcak muhabbeti olunca.Unuttuk oralarıBen antalyadayım
asdkjasdk baksana abi kafam dönüyo falan diyo nargile niyetine ne içiyo kim bilir hayırsız evlatorhan az dur bekle, müdür birazdan anne terliği yiyecek adsfsdflşskfjls
1- Bu araba niye patladı?senin arabada lpg vardı dimi
Adam tüpçü1- Bu araba niye patladı?
2- Bu adama niye hiçbi şey olmadı?
3-Evrende yalnız mıyız?
Onu bilmiyorum Ancak ameliyatın ortalarında durum ne bakmaya girdim.Mışıl mışıl uyuyordu.@DouglasAdams bro berker abi narkoz altındayken benim ismimi sayıklamış diyolar o doğru mu ya bi açıklık getir şu konuya da rahatlayayım
ne koydun o tütünlerin içine dürüst ol bakiyim hadi
orhan az dur bekle, müdür birazdan anne terliği yiyecek adsfsdflşskfjls
Elma yavasdkjasdk baksana abi kafam dönüyo falan diyo nargile niyetine ne içiyo kim bilir hayırsız evlat
beyoğlunda patlama sesi duyulmuş diyolar var mı yakınlarda olan
Ne kadar egzotik etkilendimElma yav
en klasiği elma. Ne zaman görsem hep elmaElma yav
HOYDAAAA... Ameliyathaneye baksana, rahat rahat giriyorlar çıkıyorlar. Göbeğimin üstünde okey de oynadınız mı dokhtor bey?Onu bilmiyorum Ancak ameliyatın ortalarında durum ne bakmaya girdim.Mışıl mışıl uyuyordu.
Yalnız anestezi altında hocaya Opel alma diye çıkıştığını söylüyorlar(efsane de olabilir)