HOYDAAAA... Ameliyathaneye baksana, rahat rahat giriyorlar çıkıyorlar. Göbeğimin üstünde okey de oynadınız mı dokhtor bey?
lehmacun yemişlerasdfasdf
oralar öle abi ya giren çıkan belli diil
HOYDAAAA... Ameliyathaneye baksana, rahat rahat giriyorlar çıkıyorlar. Göbeğimin üstünde okey de oynadınız mı dokhtor bey?
Ne kadar egzotik etkilendim
en klasiği elma. Ne zaman görsem hep elma
Hemşire 101 diye ısrar edince keyfimiz kaçtı yaa..HOYDAAAA... Ameliyathaneye baksana, rahat rahat giriyorlar çıkıyorlar. Göbeğimin üstünde okey de oynadınız mı dokhtor bey?
Ashdahshdasdlehmacun yemişlerasdfasdf
oralar öle abi ya giren çıkan belli diil
Havalar güzel, gezin eğlenin. Kız arkadaşınızla gezin, yoksa sevgili yapın
????????ulan canım lahmacun çekti..
Hijyene ve gizliliğe önem veririm.Hemşire 101 diye ısrar edince keyfimiz kaçtı yaa..
NOT: Şaka bir yana ameliyata girmek için 2 izin,20 dakika sterilizasyon yapılıyor(Temizlik önemli abi)
Asıl ben ne yapayım. Kız arkadaşım Almanya'da. Git-gel 1000 tl :Ssasdfasfdasf çok fena yerden vurdun ya Forum genelinin yumuşak karnı, Karışır ortalık
İçine Dexter kaçmış abi seninHijyene ve gizliliğe önem veririm.
Ucuzmuş AlmanyaAsıl ben ne yapayım. Kız arkadaşım Almanya'da. Git-gel 1000 tl :S
Asıl ben ne yapayım. Kız arkadaşım Almanya'da. Git-gel 1000 tl :S
Vize bitene kadar gitmem lazım. Vizesiz geçiş dediler, şapkadan Katar çıkardılar.ohooo istanbulda nusrete reinaya götürsen 2 katını verirsin
Vize bitene kadar gitmem lazım. Vizesiz geçiş dediler, şapkadan Katar çıkardılar.
Nargilede değilim Allahtannoktalama işaretleri önemli :d
Kankası kuzenini emanet ediyor. Herif de emanete Allah neler yaratmış diye şarkı yazıyor. Hemide karşısında so sexy şekilde lahmacun yeyip kızı aç bırakıyor.new clip
Selanik yazmıştı ya ondan görünce sordum iştetwitterda öle bi haber yok millet paylaşırdı 50 kere