Yok.Kocaeli'de önerebileceğin yer var mı abi?
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Yok.Kocaeli'de önerebileceğin yer var mı abi?
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Babamla şirkete gidiyom sen napıyon?Günaydınlar olsun eyyy forum ahalisi. Nasılsınız.
klasik evde oturuyom. Çok farklı bişey yokBabamla şirkete gidiyom sen napıyon?
Klibi 2004te çekip yedekte tuttular heralde insan hiç mi değişik bi şey yapmaz klipte jakfkskfkKankası kuzenini emanet ediyor. Herif de emanete Allah neler yaratmış diye şarkı yazıyor. Hemide karşısında so sexy şekilde lahmacun yeyip kızı aç bırakıyor.
yok yavÇünkü satın aldın .
Güzeldi ucuza koymuş neden acabayok yav
h.o. Kaç modeldi senin araba? Kaça gitti?Arabayı sattım sabah
hayırlı olsun panpaArabayı sattım sabah
98 16500 e verdim abi masrafı vardı birazh.o. Kaç modeldi senin araba? Kaça gitti?
Eyvhayırlı olsun panpa
hayırlı olsun. Başka araba düşünüyo musun?Arabayı sattım sabah
knk sana da bi era yakışır <398 16500 e verdim abi masrafı vardı biraz
Eyv
Yok babamda var arabahayırlı olsun. Başka araba düşünüyo musun?
Keşke knk araba alcak olsam düşünürdümknk sana da bi era yakışır <3
Arabayı sattım sabah
Teşekkür ederim abi inş sende alırsın temiz bir Alfahayırlısı olsun inşallah hacım çok daha güzelleri senin olsun inşallah
Program sata girişlerine bağlı olan aygıtların durumunu kontrol eden bir uygulama pek bir faydası yok günlük kullanımda kapat gitsin <3@berkertekin @Iskender
Beyler ve arkadaşlar, Sistem aygıtlarında bulunan İntel Managament Engine Interface denilen lanet program ne işe yarıyor ? Bu programı devre dışı bıraksak ne olur ? İnternette araştırdım biraz ama pek bir bilgi bulamadım bununla ilgili.
Bu salak program yüzünden ben yaklaşık 1 senedir, yani win 10'a geçtiğimden beri pc'yi kapatamıyorum. Ekran kararıyor, hiç bir işlem yapılmıyor ama güç tuşu açık kalmaya ve pc çalışmaya devam ediyordu. Ancak yeniden başlat deyip, masaüstü açılmadan önceki parola istenen kısma geldiğimde kapat deyince pc kapanıyordu.
Bugün microsoft comminity'den gelen mail cevaplarına bakarken, benimle aynı sorunu yaşayan eleman bu yukarıda söylediğim programı devre dışı bırakarak sorunu çözmüş. Ben de aynısını yapıp devre dışı bıraktım ve sorun harbiden çözüldü. 1 senedir normal yoldan kapanmayan pc kapanıyordu artık.
Daha sonra içime sinmedi programı devre dışı bırakmak. Aynı cevapların altında bu programı 9.sürüme güncelleyin yine olmazsa Bios güncellemesi yapın diye bir cevap vardı. 9.sürüme güncelleyip bios uptade yaptım ve programı devre dışı bırakmadan pc tekrar normal yollardan kapanmaya başladı. Lakin en güncel sürüm olan 11'den 9'a indim. Tekrar güncellersem muhtemelen pc kapanmayacak.
Bu salak program kafayı takmaya değecek bir zımbırtı mı ? Önem derecesi nedir bu programın biliyor musunuz ? Bilen var mı ?