Ya sence Civictekiler çok mu iyi baksana nası saldırıyolar shdhdhdbisiklet yolundan git olayına kahkaha attım zaten ne biliyim motorcular bana çok itici gelmeye başladı artık
Ya sence Civictekiler çok mu iyi baksana nası saldırıyolar shdhdhdbisiklet yolundan git olayına kahkaha attım zaten ne biliyim motorcular bana çok itici gelmeye başladı artık
gerilla taktiği yapıyolar ama işe yaramıyo knk aynı anda saldıracaklardı yanlış yaptılar aksjldajsdYa sence Civictekiler çok mu iyi baksana nası saldırıyolar shdhdhd
Ahhahah kanka o koşarken bi vursan pert zatengerilla taktiği yapıyolar ama işe yaramıyo knk aynı anda saldıracaklardı yanlış yaptılar aksjldajsd
Valla motorcu arabacı fark etmiyo hayvan her şeyi sürerken hayvan yapacak bi şey yokbisiklet yolundan git olayına kahkaha attım zaten ne biliyim motorcular bana çok itici gelmeye başladı artık
Üstünde koruma var zaten eldivenler de sert iki tane patlatıcan bi de kaskla kafayı oturtucan tertemiz olurAhhahah kanka o koşarken bi vursan pert zaten
Sıkıntısız devam sizde nasıl jsndjdIyi geceler beyler. Orucla araniz nasil bakem ?
ben tutmak istiyom ama annemler tutturmuyo. Malum acayip zayıfım. Sıkıntı oluyo eriyecem gidecem diye tutturmuyolar.Iyi geceler beyler. Orucla araniz nasil bakem ?
aynen knk niye sattın la aracı sen noldu da anlat bakenAhhahah kanka o koşarken bi vursan pert zaten
yani orası öyle de knk motorcular çok dikkatsiz ve her zaman haklı oluyor o beni biraz tilt ediyorValla motorcu arabacı fark etmiyo hayvan her şeyi sürerken hayvan yapacak bi şey yok
Üstünde koruma var zaten eldivenler de sert iki tane patlatıcan bi de kaskla kafayı oturtucan tertemiz olur
tutuyoruz evelallah <3Iyi geceler beyler. Orucla araniz nasil bakem ?
İki tarafda rahatsız\kro\hayvan olunca böyle oluyor işte bence iki tarafda haksızAhahahhahah ya yarıldım bu sefer motorcu haklı gibi. Küfürlü sıkıntı varsa kaldırrım.
Saglam 2 yumrukla inerdi ikisi de. Birisine odaklanican. Ikisine de yumruk yetistirmeye kalkarsan iş zor. Yada tutup kafa atican. Nasil olsa kask var ahahahahgerilla taktiği yapıyolar ama işe yaramıyo knk aynı anda saldıracaklardı yanlış yaptılar aksjldajsd
Nabalım benzin yerine gazyağı mı dolduralım
En mantıklısı kask da sonradan kaçmaları da komikSaglam 2 yumrukla inerdi ikisi de. Birisine odaklanican. Ikisine de yumruk yetistirmeye kalkarsan iş zor. Yada tutup kafa atican. Nasil olsa kask var ahahahah
Bende ilaclardan tutamiyorum artik. Allah tutan herkesin kabul etsin insallah.aynen knk niye sattın la aracı sen noldu da anlat baken
yani orası öyle de knk motorcular çok dikkatsiz ve her zaman haklı oluyor o beni biraz tilt ediyor
tutuyoruz evelallah <3
Açık durmasında fayda var. Söylemekten dilimde tüy bitti, insanlara inandıramıyorum ama Win10 hala çok stabil ve yeni cihazlarda tam uyumlu değil. Stabil sürümleri bulup denk getirdiysen update'i çok da önemli değil hocam, güncellemesen de olur. Update'i gelirse gizlersin.@berkertekin @Iskender
Beyler ve arkadaşlar, Sistem aygıtlarında bulunan İntel Managament Engine Interface denilen lanet program ne işe yarıyor ? Bu programı devre dışı bıraksak ne olur ? İnternette araştırdım biraz ama pek bir bilgi bulamadım bununla ilgili.
Bu salak program yüzünden ben yaklaşık 1 senedir, yani win 10'a geçtiğimden beri pc'yi kapatamıyorum. Ekran kararıyor, hiç bir işlem yapılmıyor ama güç tuşu açık kalmaya ve pc çalışmaya devam ediyordu. Ancak yeniden başlat deyip, masaüstü açılmadan önceki parola istenen kısma geldiğimde kapat deyince pc kapanıyordu.
Bugün microsoft comminity'den gelen mail cevaplarına bakarken, benimle aynı sorunu yaşayan eleman bu yukarıda söylediğim programı devre dışı bırakarak sorunu çözmüş. Ben de aynısını yapıp devre dışı bıraktım ve sorun harbiden çözüldü. 1 senedir normal yoldan kapanmayan pc kapanıyordu artık.
Daha sonra içime sinmedi programı devre dışı bırakmak. Aynı cevapların altında bu programı 9.sürüme güncelleyin yine olmazsa Bios güncellemesi yapın diye bir cevap vardı. 9.sürüme güncelleyip bios uptade yaptım ve programı devre dışı bırakmadan pc tekrar normal yollardan kapanmaya başladı. Lakin en güncel sürüm olan 11'den 9'a indim. Tekrar güncellersem muhtemelen pc kapanmayacak.
Bu salak program kafayı takmaya değecek bir zımbırtı mı ? Önem derecesi nedir bu programın biliyor musunuz ? Bilen var mı ?
85 liraya 200 km ve basa basa gittiniz valla az yakmış
Nabalım benzin yerine gazyağı mı dolduralım
Eyvallah hocam. 8.1'den yükseltince zaten bir ton sıkıntı oldu. Ben de temiz kurulum yapmayı beceremediğim için tanıdık bir bilgisayarcıya götürdüm o halletti. Temiz kurulumdan sonra kullanım olarak bir sıkıntı yaşamadım ama şu kapanmama mevzusunu da bir türlü çözememiştim. Şimdilik dediğim programı tekrar aktif ettim ve 9.sürümü yükledim. Bir sorun yok gibi ama hayırlısı artık Teşekkürler hocamAçık durmasında fayda var. Söylemekten dilimde tüy bitti, insanlara inandıramıyorum ama Win10 hala çok stabil ve yeni cihazlarda tam uyumlu değil. Stabil sürümleri bulup denk getirdiysen update'i çok da önemli değil hocam, güncellemesen de olur. Update'i gelirse gizlersin.
Sorun çıkarmasının muhtemel bir sebebi şu olabilir: İlk kurulum sırasında bu ve benzeri chipset driver'larının diğer tüm ses, touchpad vb driver'lardan önce kurulması gerekir. Aksi halde böyle tutarsız davranışlar görülebilir. Eğer bilgisayarını bir gün formatlayacak olursan sürücülerin yüklenmesi sırasında aklında bulunsun diye yazayım dedim =)
Iyi geceler beyler. Orucla araniz nasil bakem ?
Ben hic tutamiyorum. Doktor tarafindan yasak. 20 yasindayim sürekli ilaclar kullaniyorum var ya artik kusucam resmen.Genel olarak iyi de onun benimle arası çok iyi sayılmaz. İşyerindeyken açlık hissetmiyorum fakat baş ağrısı ve + ekstra yorgunluk yaşıyorum. İftar sonrası baygın gibi yatıyorum ertesi sahura kadar ya da şu an ki gibi böyle kalkıyorum. Böyle olunca da karpuz misali büyüyoruz