Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu insanlar şuna harcağı parayı çok daha farklı bir şekilde dizayn edebilirler şu eziyeti çekeceğime Semi-Slick performans lastiği alır süspansiyonları sertleştirir hatta ve hatta fazla ağırlığı atıp her hafta en ucuz seansından İ.Park yaparım.Bu arada Doğan Kabak'ın AMG videosunu seyrettim yurt dışındaki adamlar testi görse arabayı galerinin elinden tekrar alırlar.Bu nasıl bir testtir.:eek:Tek iyi yanı her gün izlediğim rotayı bir de AMG ile kat etmişler.:DDeğişen bir şey yok 1.4 trilyon araba da 5-10 bin tl lik R9 da Kuzey Ankara'dan aynı hızda iniyor.:D:D:D

aleyküm selam @alfhonso

Son düzenleme:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...inden-bmw-520i-e39-134-bin-km-418179198/detay
Biraz sinirlenmiş galiba:D
Capture+_2017-06-08-20-05-47-1.png

Ahahahhahah ya yarıldım bu sefer motorcu haklı gibi. Küfürlü sıkıntı varsa kaldırrım.
otoparkın anasayfasında paylaşılmış skntı yok yanı panpi <3 :D bence motorcu haksız fazla sıkıştırma da yok ortalıkta ama motorcu ana avrat dümdüz gidiyor kim olursa olsun sağa çekip dövmeye çalışırdı hele 2 kişi olunca hayliyle normal gibi geliyor :D

otoparkın anasayfasında paylaşılmış skntı yok yanı panpi <3 :D bence motorcu haksız fazla sıkıştırma da yok ortalıkta ama motorcu ana avrat dümdüz gidiyor kim olursa olsun sağa çekip dövmeye çalışırdı hele 2 kişi olunca hayliyle normal gibi geliyor :D
Abi sıkıştırma yok dediğin tampon arka lastiğe değecek nerdeyse ısrarla üstüne üstüne sürüyor bisiklet yolundan git falan diyor bence motorcu haklı burda. Ama alüminyum kertenkelelerine gazı bastıkça kahkaha attım jskdkdkd yumruk havada kalıyolar ya :D :D

Görmedim ya ama komik yani bisiklet yolundan git ney la ahhahah

GEçen taunusla afyon başmakçıya gittik geldik. İftara yetişelim diye basa basa gidip geldik, toplamda 200 km yolda 85 liralık gaz yakmış. İşyerinde 1.4 astra classic'i olan bi abi var ben 80 liraya 400 km yapıyorum dedi, al arabayı da yak dicek kadar oldum
85 liraya 200 km ve basa basa gittiniz valla az yakmış

Abi sıkıştırma yok dediğin tampon arka lastiğe değecek nerdeyse ısrarla üstüne üstüne sürüyor bisiklet yolundan git falan diyor bence motorcu haklı burda. Ama alüminyum kertenkelelerine gazı bastıkça kahkaha attım jskdkdkd yumruk havada kalıyolar ya :D :D
Görmedim ya ama komik yani bisiklet yolundan git ney la ahhahah
bisiklet yolundan git olayına kahkaha attım zaten :D :D ne biliyim motorcular bana çok itici gelmeye başladı artık

Doğan Kabak'ın NSX videosunda aracın her ay bir bayi gezeceği söylenmişti ve ilk 4 ay İstanbul'da olacakmış. Anadolu yakasına ne zaman ve hangi bayiye gelecek? Bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...