Yahu insanlar şuna harcağı parayı çok daha farklı bir şekilde dizayn edebilirler şu eziyeti çekeceğime Semi-Slick performans lastiği alır süspansiyonları sertleştirir hatta ve hatta fazla ağırlığı atıp her hafta en ucuz seansından İ.Park yaparım.Bu arada Doğan Kabak'ın AMG videosunu seyrettim yurt dışındaki adamlar testi görse arabayı galerinin elinden tekrar alırlar.Bu nasıl bir testtir.Tek iyi yanı her gün izlediğim rotayı bir de AMG ile kat etmişler.Değişen bir şey yok 1.4 trilyon araba da 5-10 bin tl lik R9 da Kuzey Ankara'dan aynı hızda iniyor.Ekli dosyayı görüntüle 7722
Nolur yapmayın şunu
Eyvallah hocam Allah razı olsun teşekkürlerProgram sata girişlerine bağlı olan aygıtların durumunu kontrol eden bir uygulama pek bir faydası yok günlük kullanımda kapat gitsin <3
Hala bakıyomusun abi ilanlara yoksa 156 yımı bekliyosun @alfhonso
Bi 156 hoş olur bence de bekleValla bugün pek bakmaya fırsatım bile olmadı da 156yı bekleyeceğim görünen o ki
Bi 156 hoş olur bence de bekle
ah annem manuel kullansa bi stilo ya da 156 düşünürdüm.Valla bugün pek bakmaya fırsatım bile olmadı da 156yı bekleyeceğim görünen o ki
Temiz arabanın sahibi nazlı olur birazbakalım bakalım hayırlısı, bayrama kadar bekleme olmayaydı eyiydi
Olan bizim bu tarafa oldu. 3.köprü trafiğinden dolayı Istoça gelen kadar anamız ağlıyor.Vay be kamyon tır vs artık 3. Köprüyü kullanmak zorundaymış şimdi gıdaya zam gelir.
otoparkın anasayfasında paylaşılmış skntı yok yanı panpi <3 bence motorcu haksız fazla sıkıştırma da yok ortalıkta ama motorcu ana avrat dümdüz gidiyor kim olursa olsun sağa çekip dövmeye çalışırdı hele 2 kişi olunca hayliyle normal gibi geliyorAhahahhahah ya yarıldım bu sefer motorcu haklı gibi. Küfürlü sıkıntı varsa kaldırrım.
Abi sıkıştırma yok dediğin tampon arka lastiğe değecek nerdeyse ısrarla üstüne üstüne sürüyor bisiklet yolundan git falan diyor bence motorcu haklı burda. Ama alüminyum kertenkelelerine gazı bastıkça kahkaha attım jskdkdkd yumruk havada kalıyolar yaotoparkın anasayfasında paylaşılmış skntı yok yanı panpi <3 bence motorcu haksız fazla sıkıştırma da yok ortalıkta ama motorcu ana avrat dümdüz gidiyor kim olursa olsun sağa çekip dövmeye çalışırdı hele 2 kişi olunca hayliyle normal gibi geliyor
Görmedim ya ama komik yani bisiklet yolundan git ney la ahhahahotoparkın anasayfasında paylaşılmış skntı yok yanı panpi <3 bence motorcu haksız fazla sıkıştırma da yok ortalıkta ama motorcu ana avrat dümdüz gidiyor kim olursa olsun sağa çekip dövmeye çalışırdı hele 2 kişi olunca hayliyle normal gibi geliyor
85 liraya 200 km ve basa basa gittiniz valla az yakmışGEçen taunusla afyon başmakçıya gittik geldik. İftara yetişelim diye basa basa gidip geldik, toplamda 200 km yolda 85 liralık gaz yakmış. İşyerinde 1.4 astra classic'i olan bi abi var ben 80 liraya 400 km yapıyorum dedi, al arabayı da yak dicek kadar oldum
Abi sıkıştırma yok dediğin tampon arka lastiğe değecek nerdeyse ısrarla üstüne üstüne sürüyor bisiklet yolundan git falan diyor bence motorcu haklı burda. Ama alüminyum kertenkelelerine gazı bastıkça kahkaha attım jskdkdkd yumruk havada kalıyolar ya
bisiklet yolundan git olayına kahkaha attım zaten ne biliyim motorcular bana çok itici gelmeye başladı artıkGörmedim ya ama komik yani bisiklet yolundan git ney la ahhahah