Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10lt benim kullanımımda muhtemelen daha da yükselir :/ sürüş konusunda tek tecrübem kısa süreli doblo kullanımıyla oldu:/
ekonomik yerden yüksek ve bagajı oldukça büyük(iş için büyük ölçülerde strafor taşımama olanak sağlayabilecek boyutlarda) bi araç arayışındayım. En sonunda duster bakıcam sanırım ama ömürlük kullanıp yenilemeyi düşünmediğim için de pek aklım yatmıyo bilemedim neyapacağımı :/
Valla strofor'u yıllarca koltukları katlayıp Ford Fiesta ile bile taşıdım :D Tam beklentileri ebatlarıyla filan biraz daha net belirtmek gerek. :)
Captiva'nın makyajlı versiyonlarında dokunmatik ekranlı geri görüş kameralı modeli de var. Bilemiyorum belki dediğiniz modellere de takılıyordur servis tarafından. Büyük rahatlık oluyor. 10 lt'yi isteseniz de pek geçemezsiniz. Araba Eco mod'da çalışıyor zaten. Ben onu kapatıp biraz kasap modunda gazlayınca geçebilmiştim 10'u.
Duster kullan-at tarzı bir araba. Tam gayrimenkul değerlemeci, haritacı arabası. Acımadan araziye bozuk yola vurma arabası. Genişlik çok çok fazla değil. Konfor da çok vasat. Eğer zemini yerden yüksek araç şart değilse MPV'lere de göz atabilirsiniz. Renault Scenic, Ford C-Max vb...

Detaylı beklentileri, bütçeyi filan da belirtip aşağıdaki başlığın altına konu açarsanız daha farklı görüşlerden aklınıza en çok yatanı değerlendirirsiniz.
https://www.otopark.com/forum/forums/otomobil-seçimi.10/

10lt benim kullanımımda muhtemelen daha da yükselir :/ sürüş konusunda tek tecrübem kısa süreli doblo kullanımıyla oldu:/
ekonomik yerden yüksek ve bagajı oldukça büyük(iş için büyük ölçülerde strafor taşımama olanak sağlayabilecek boyutlarda) bi araç arayışındayım. En sonunda duster bakıcam sanırım ama ömürlük kullanıp yenilemeyi düşünmediğim için de pek aklım yatmıyo bilemedim neyapacağımı :/
Abla al bi 2.0tdi caddy keyfine bak hem altı yüksek hem sürüş konumu yüksek hangar gibi de bagaj var arka koltukları da sökünce ne istersen taşırsın :D :D

Abla al bi 2.0tdi caddy keyfine bak hem altı yüksek hem sürüş konumu yüksek hangar gibi de bagaj var arka koltukları da sökünce ne istersen taşırsın :D :D
Bütçeyi bilmiyorum ama bir bayana en çok yakışan aracın CX-3 olduğunu düşünüyorum. Düşük tüketim 4 çeker güvenlik vs ve en önemlisi sorunsuzluk ilerde eşime almayı düşündüğüm araç :D

Son düzenleme:
_20170609_011922.JPG

@gtepro İFŞAAA kskfkskmf

Bu ileri teknoloji tedaviyi nerden duymuş?:D
Benim kulağım iltihap kapmisti , durum kötüye gidiyor ; şisiyordu . Evde kimse yoktu ilaç vesaire soracak halimde yoktu . İnternetten okuyup sarımsak rendeleyip suyunu kulağıma damlatmıştım .

Evdekilerde yanıma yaklasamiyordu , Tohtur beyle aynı tepkiyi verdiler :D

Edit : iyileştim :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün baya komik biri geldi.Kulağı ağrıyor diye soğanı kaynatıp suyunu ağrıyan kulağına dökmüş:D Gülmekten ve kokudan yanaşamadık
Benim kulağım iltihap kapmisti , durum kötüye gidiyor ; şisiyordu . Evde kimse yoktu ilaç vesaire soracak halimde yoktu . İnternetten okuyup sarımsak rendeleyip suyunu kulağıma damlatmıştım .

Evdekilerde yanıma yaklasamiyordu , Tohtur beyle aynı tepkiyi verdiler :D

Edit : iyileştim :)

Babam duymasın şunları bilmesin ya :D bizimki kulağına damlatmıyor da sarımsağı da soğanı da çok seviyor, bu kadar çok yeme dediğimizde de antibiyotik bunlar diyo her seferinde :D

Babam duymasın şunları bilmesin ya :D bizimki kulağına damlatmıyor da sarımsağı da soğanı da çok seviyor, bu kadar çok yeme dediğimizde de antibiyotik bunlar diyo her seferinde :D
Bende yiyorum abi baya , Ramazan'ın başından beri yiyemedim iyi hatirlattin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...