Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplam sembolü kaldırıldı diyen bütün memurların sülalesine...
Sınav genel olarak zor değildi köpek gibi trigonometri kastık çıkan soruları ilkokul geometrisi ile çözerdik. Ben yapamadım sayısına kadar birebir aynı olan kendim çözdüğüm soruyu sınavda yapamadım. 3-4-5 Denemesini tebrik etmek lazım adamlar sayısına kadar soru tutturdu. Hedeflerim kadar yapamadım başı kolay sonu kötü geçti sınavın yalan oldum.
Harbiden be kaldirildi kaldırıldi dediler 2 soru çıktı, bende integralde hep çözdüğümüz laptü sınavda aklima gelmedi bi anda sonra gectim soruyu sınavdan çıkınca aklıma geldi demekki nasip değilmiş o soruyu çözmek artık hayırlısı.

Millet alternatör arızasında akü de gider mi yani akünün de değişmesi gerekir mi yoksa yapılınca şarj olur mu kendisi
%80 ihtimalle değişmesi gerekir diyeyim. Çünkü alternatör arızası çoğu zaman akü bitmeden anlaşılmaz, anlaşılsa da "haftasonu bir götüreyim" diyene kadar aküyü bitirip tüketmiş olur :) Açık fardan, radyodan giden akünün geri döndüğünü çok gördüm ama alternatörün bitirdiği akünün kurtulduğunu henüz görmedim :)

%80 ihtimalle değişmesi gerekir diyeyim. Çünkü alternatör arızası çoğu zaman akü bitmeden anlaşılmaz, anlaşılsa da "haftasonu bir götüreyim" diyene kadar aküyü bitirip tüketmiş olur :) Açık fardan, radyodan giden akünün geri döndüğünü çok gördüm ama alternatörün bitirdiği akünün kurtulduğunu henüz görmedim :)
Tamam abi çok teşekkür edeerim

SUBARU OTO TEKNIK OTOMOTİV 2015 LEVORG HATASIZ-BOYASIZ
İlan No: 432681077
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...v-2015-levorg-hatasiz-boyasiz-432681077/detay
ARS GARAJ***2015 SUBARU LEVORG 1.6 GT-S CVT 9.850 KM
İlan No: 395421260
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-levorg-1.6-gt-s-cvt-9.850-km-395421260/detay
Sahibinden Boyasız 2019 Mart Ayına Kadar Garantili
İlan No: 447728440
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19-mart-ayina-kadar-garantili-447728440/detay
FLORYAMOTORS ETİLER SUBARU LEVORG 15.000 KM 2015 MODEL HATASIZ..
İlan No: 448224589
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-15.000-km-2015-model-hatasiz-448224589/detay
Acilll Satılık 17.000 km de
İlan No: 415148843
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-acilll-satilik-17.000-km-de-415148843/detay
Gibi gibi 100-110 arasına var

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

sen ne güzel markasın be subaru

@mustafa.e ne yardırmıştır he
Knkk çok kolaydı yeaa 79 işaretledim bi tane nazarlık bıraktım :ddd
Şimdi bi geliyo tr 100.sü

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Kardeşim bi sıfır fazla yazmışsın kırıldım nsmfksmdm
Eraya delik işini merak ettim. Lys için De tek yorumum laptulu soru mu vardı?!
Ulan x.lnx vardı onu öyle yapacaktık demi puhh ben unuttum

O olay işte o kadar basit değil abi. 2 yıl kullan at diyorsun ama genelde nedense millet uzun yıllar DSG'li araçlara gayet memnun bir şekilde biniyor. O ağzına sağlık diyen adamların %80 daha nasıl otomatik şanzıman kullanılır onu bile bilemeyen tayfa zaten o tayfayı genelde servis önlerinde rezillik çıkararak yaptıkları hareketlerden görebiliyoruz (bkz. araç değişimi yapalım dendiği halde kabul etmeyi markayı protesto etmeye çalışan Bursalı vatandaş). DSG'nin istanbul trafiği narin bir şanzıman olduğu gayet açık zaten bunu kimse inkar etmiyor fakat arızaların hemen hepsi garanti kapsamında gideriliyor. Hatta bakımlarına Volkswagen Yetkili Servisinde girmeyen bazi araclarin bile maduriyeti "iyi niyet garantisi" adi altında giderilebiliyor. İşte o iş öyle kolay olmuyor yani.
Valla Ceyhun biliyorum VAG grubu araçlara çok düşkünsün, özellikle dsg'sine toz konduramıyorsun ama kusuruma bakma istersen beni otm. vites kullanmasını bilmeyen %80'lik kesime koy umurumda olmaz; ben kullandığım kadarında bile o şanzımanın zayıflığını hissettim. Şehir içinde takır tukur vurarak vites değiştiren şanzımana ben hayatta güvenmem. Otm. şanzımanı kullanmasını bilen biriyim ama otomatik şanzıman diye de aman narin kullanayım dedirtiyorsa 15bin lira fazla para verip o şanzıman alınmaz, tam tersine 15bin ucuza versinler de o kadar narin şanzımanı kullanmayı kabul edeyim.
Narin yapısını bilerek ilk başta direk yaş kavrama olarak çıkarttıkları şanzımanı daha sonra maliyet kaygılarıyla kuru kavramaya geçirdiler. Bunun savunulacak bir tarafı yok. Benim gözümde mantıklı tek açıklaması da öteki başlıktaki yorumda yazdığım gibi tüketim ekonomisine hizmet eden, "2 yılda bir yenileyin" yaklaşımıdır.
Ha bu arada o "iyi niyet garantisi" nin de müşteriyi nasıl bir söğüşleme şekli olduğunu herkes biliyor. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.
Edit: Eğer servis kusurlu bir araçta araç sahibini sağılacak inek yerine koyan bir yaklaşımda bulunuyorsa o "rezillikleri" çıkaranları da sonuna kadar desteklerim. Kullanıcı hatası diyen firmayla tereddüt etmeden ayıplı mal konusunda mahkemelik olduk daha önce, haksız olan firma duruşma gününden 1 gün önce caydı, arabamızı değiştirmeyi kabul etti. Ama o noktaya kadar gelirken firmaların o "iyi niyet"li yaklaşımlarının nasıl olduğunu tattık, iyi biliriz.

Son düzenleme:
Valla Ceyhun biliyorum VAG grubu araçlara çok düşkünsün, özellikle dsg'sine toz konduramıyorsun ama kusuruma bakma istersen beni otm. vites kullanmasını bilmeyen %80'lik kesime koy umurumda olmaz; ben kullandığım kadarında bile o şanzımanın zayıflığını hissettim. Şehir içinde takır tukur vurarak vites değiştiren şanzımana ben hayatta güvenmem. Otm. şanzımanı kullanmasını bilen biriyim ama otomatik şanzıman diye de aman narin kullanayım dedirtiyorsa 15bin lira fazla para verip o şanzıman alınmaz, tam tersine 15bin ucuza versinler de o kadar narin şanzımanı kullanmayı kabul edeyim.
Narin yapısını bilerek ilk başta direk yaş kavrama olarak çıkarttıkları şanzımanı daha sonra maliyet kaygılarıyla kuru kavramaya geçirdiler. Bunun savunulacak bir tarafı yok. Benim gözümde mantıklı tek açıklaması da öteki başlıktaki yorumda yazdığım gibi tüketim ekonomisine hizmet eden, "2 yılda bir yenileyin" yaklaşımıdır.
Ha bu arada o "iyi niyet garantisi" nin de müşteriyi nasıl bir söğüşleme şekli olduğunu herkes biliyor. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.
Altına imzamı atıp şunu ekliyorum. Yoğun trafikte boşa ya da manuel konuma almamı gerektirince (yarı kavrama yapmasın diye) o otomatiğin hiçbir anlamı kalmıyor zaten.

IMG_8400.JPG
O zaman dans @alfhonso

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...