Aslında şu Nürburgring'in bariyer ihalesini bi alsak var ya üüüff...
işte girişimcilik budur
Aslında şu Nürburgring'in bariyer ihalesini bi alsak var ya üüüff...
Yoldan çok sürücünün hatası ya o hızla girilir mi normal bir astra sonuçta hadi opc olsa neyse
https://www.instagram.com/p/BVMD6ArgQSW/
Abi o nasıl takla attı öyle?
hacı sen yanlıs geldin galiba
Sıkıntıdan yolcu kapıyı açıp ayakları sarkıtıyor herhalde
asdfasdfasdf gerizekalı
Üniversiteye giden yolları yenileseler yeter bana en bozuk yerler hep ordahe ya haberlerde gördüm dün,bütüüün yolları yeniliceklermiş bakalım kaç sene sürecek
Altına imzamı atarım. Daha önce DSG Caddy(40.000 km) ve şu an da DSG Polo kullanmama rağmen(20.000 km, en az bir yıl daha satmayı düşünmüyorum) hiçbir sorun yaşamadım. Lakin bu sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor. Ben kullanıcı olarak o hassasiyeti hissediyorum. Hep bir tedirginlik, hep bir hassas davranma çabası var üzerimde. Bu bile sürüş keyfimi bazen baltalıyor. İlk kullandığım araç 2000 model vectra 2.0 CDX otomatikti. İnanın onda hissettiğim otomatik şanzımanın mekanik sağlamlığının yarısını bile bunda hissetmiyorum. Belirttiğim gibi, sorun çıkarmadı lakin sanki bir vidayla tutturmuşlar da o vida gevşemiş hissiyatı hep var. O tümseklerde lakur lukur etmesi, Ani vites düşürürken alttan gelen tak diye bir ses ve daha niceleri.. Neymiş efendim kronikmiş. Bir de o servisteki elemanların bilmiş bilmiş şekilde bize anlatmaları yok mu, bayılıyorum. Bakıma götürüp 600 küsür tl bayıldığım serviste yaşadığım rezillikleri yazsam roman olurValla Ceyhun biliyorum VAG grubu araçlara çok düşkünsün, özellikle dsg'sine toz konduramıyorsun ama kusuruma bakma istersen beni otm. vites kullanmasını bilmeyen %80'lik kesime koy umurumda olmaz; ben kullandığım kadarında bile o şanzımanın zayıflığını hissettim. Şehir içinde takır tukur vurarak vites değiştiren şanzımana ben hayatta güvenmem. Otm. şanzımanı kullanmasını bilen biriyim ama otomatik şanzıman diye de aman narin kullanayım dedirtiyorsa 15bin lira fazla para verip o şanzıman alınmaz, tam tersine 15bin ucuza versinler de o kadar narin şanzımanı kullanmayı kabul edeyim.
Narin yapısını bilerek ilk başta direk yaş kavrama olarak çıkarttıkları şanzımanı daha sonra maliyet kaygılarıyla kuru kavramaya geçirdiler. Bunun savunulacak bir tarafı yok. Benim gözümde mantıklı tek açıklaması da öteki başlıktaki yorumda yazdığım gibi tüketim ekonomisine hizmet eden, "2 yılda bir yenileyin" yaklaşımıdır.
Ha bu arada o "iyi niyet garantisi" nin de müşteriyi nasıl bir söğüşleme şekli olduğunu herkes biliyor. Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.
Edit: Eğer servis kusurlu bir araçta araç sahibini sağılacak inek yerine koyan bir yaklaşımda bulunuyorsa o "rezillikleri" çıkaranları da sonuna kadar desteklerim. Kullanıcı hatası diyen firmayla tereddüt etmeden ayıplı mal konusunda mahkemelik olduk daha önce, haksız olan firma duruşma gününden 1 gün önce caydı, arabamızı değiştirmeyi kabul etti. Ama o noktaya kadar gelirken firmaların o "iyi niyet"li yaklaşımlarının nasıl olduğunu tattık, iyi biliriz.
motor çalışır durumda değil(hadi start&stop var diyelim) emniyet kemeri takılı değil hadi onu geçtim sağ yolcu kapısı niye açık madem trafikte
asdfasdfasdf gerizekalı
Motor çalışıyo lamotor çalışır durumda değil(hadi start&stop var diyelim) emniyet kemeri takılı değil hadi onu geçtim sağ yolcu kapısı niye açık madem trafikte
Onlarıda geçtim viteste P konumunda sanki gösterdeki ekranın sol altına bakılırsamotor çalışır durumda değil(hadi start&stop var diyelim) emniyet kemeri takılı değil hadi onu geçtim sağ yolcu kapısı niye açık madem trafikte
fark ettim şimdi göstergelerden hepMotor çalışıyo la
bence abisinden fotoğraf çekmek için izin almış gibi duruyoOnlarıda geçtim viteste P konumunda sanki gösterdeki ekranın sol altına bakılırsa
Onu da teliften kaldırırlarsonra gece gölgenin rahatına bak asdfasdf
Onu da teliften kaldırırlar
La olm neresi benimmiş o enik tilkinin? hayatımda bi tane şarkısını duydum, onu da baştan sona dinlemedim. Demeyin şöylesenin aleynaaa tilkininkini de kaldırmışlar
Gelir durumuma bağlı.
Ona beslediğim aşk bir başka Füme rengi, bej rengi deriler, harman ses sistemi.
Zaten başka bir şey istemem.
La olm neresi benimmiş o enik tilkinin? hayatımda bi tane şarkısını duydum, onu da baştan sona dinlemedim. Demeyin şöyle
türk erkeklerini gazoz gibi içmeye geliyoorrr <3La olm neresi benimmiş o enik tilkinin? hayatımda bi tane şarkısını duydum, onu da baştan sona dinlemedim. Demeyin şöyle
O olsa bi de yanına kız istersin