2007 de euro 1.8 civarındaymış şimdi bakınca 4 e yaklaşmış bide üstüne ötv denen rezillik2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.
2007 de euro 1.8 civarındaymış şimdi bakınca 4 e yaklaşmış bide üstüne ötv denen rezillik2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.
seni hiç sevmiyorum
Bizim kamyonetlerimiz sizin spor arabalarınıza saplarsus sen kamyonet senin corsa'n kamyon bi kreee ttımmmııaaa .s.s.s![]()
+1Bizim kamyonetlerimiz sizin spor arabalarınıza saplar
Ben de şöyle birşeyler buldum. Bugünkü fiyatları hala aynı, aldığınız paraya satabiliyorsunuz2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.
alırım bı dalŞunu elden ele uzatalım belki burdan birine çıkar.
https://gleam.io/O0Ezb/2700-tllik-pc-hediyesi-pc-hocasi
Çıkarsa bizide görürsün inş abialırım bı dal
benden sana soz ahada yazıyorum buraya ekran kartını hakana gonderırım gerısı senınÇıkarsa bizide görürsün inş abi![]()
Sonuç olarak farklı bir şey varVag 6 ileri yaş ve 7 ileri kuru(bi ara yaş denediler yağ buharlaştırdı vazgeçtiler) kullanırken.Süper spor modeller ya da premium kullanıcılar yağ yerine şanzıman içinde mineral(böyle yazıyor kaynaklarda) kullanıyor.Sonuç olarak 6 ileri yaş gibi torktan kaybetmiyor.7 ileri gibi ısınma şangırdama sorun çıkarma yapmıyor.
Edit:Konuyu maymun ettik.Konu sahibinden özür dilerim
Yazdıkların havada kalsın istememSonuç olarak farklı bir şey var![]()
Havada kalmaz zaten adamlar o kadar güvenmiyor ki 5 yıldır aynı motoru pişirip pişirip duruyorlarYazdıkların havada kalsın istemem![]()
Yalnız Aleyna Tilki ile ilgili kripto görüntüler elimde mür: DMsenin aleynaaa tilkininkini de kaldırmışlar![]()
Artık milletiğmm ssk kuyruğklarındağ beklemiyor ahh benim denizlili kardeşim bir ilaç almak için 3 km kuyruk sırasına girmiyorrr.
havada üç tokat atarBizim kamyonetlerimiz sizin spor arabalarınıza saplar
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Yalnız Aleyna Tilki ile ilgili kripto görüntüler elimde mür: DM
Tbmm 01 ara beni bul???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tbmm 01 ara beni bul
Bu hafta aşırı boşum abi karışmasafdasdfasf doktor asdfasdf