2007 de euro 1.8 civarındaymış şimdi bakınca 4 e yaklaşmış bide üstüne ötv denen rezillik2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.
2007 de euro 1.8 civarındaymış şimdi bakınca 4 e yaklaşmış bide üstüne ötv denen rezillik2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.
kalbim kırıldıseni hiç sevmiyorum
Bizim kamyonetlerimiz sizin spor arabalarınıza saplarsus sen kamyonet senin corsa'n kamyon bi kreee ttımmmııaaa .s.s.s
+1 ahhaahahasd duman powerBizim kamyonetlerimiz sizin spor arabalarınıza saplar
Ben de şöyle birşeyler buldum. Bugünkü fiyatları hala aynı, aldığınız paraya satabiliyorsunuz Şimdi bulamadım ama aynı şey benim 2001 Corsa için de geçerliydi. 0km satış fiyatına bugün satabiliyorum (altı sıfır ekleyelim)2007 yılı otomobil fiyatları. Şimdi bu fiyatlara binilecek C sınıfı araç yok.
alırım bı dalŞunu elden ele uzatalım belki burdan birine çıkar.
https://gleam.io/O0Ezb/2700-tllik-pc-hediyesi-pc-hocasi
Çıkarsa bizide görürsün inş abialırım bı dal
benden sana soz ahada yazıyorum buraya ekran kartını hakana gonderırım gerısı senınÇıkarsa bizide görürsün inş abi
Sonuç olarak farklı bir şey varVag 6 ileri yaş ve 7 ileri kuru(bi ara yaş denediler yağ buharlaştırdı vazgeçtiler) kullanırken.Süper spor modeller ya da premium kullanıcılar yağ yerine şanzıman içinde mineral(böyle yazıyor kaynaklarda) kullanıyor.Sonuç olarak 6 ileri yaş gibi torktan kaybetmiyor.7 ileri gibi ısınma şangırdama sorun çıkarma yapmıyor.
Edit:Konuyu maymun ettik.Konu sahibinden özür dilerim
Yazdıkların havada kalsın istememSonuç olarak farklı bir şey var
Havada kalmaz zaten adamlar o kadar güvenmiyor ki 5 yıldır aynı motoru pişirip pişirip duruyorlar dizelde en önemli şey torktur onu bir türlü yükseltemedilerYazdıkların havada kalsın istemem
Yalnız Aleyna Tilki ile ilgili kripto görüntüler elimde mür: DMsenin aleynaaa tilkininkini de kaldırmışlar
Artık milletiğmm ssk kuyruğklarındağ beklemiyor ahh benim denizlili kardeşim bir ilaç almak için 3 km kuyruk sırasına girmiyorrr.
havada üç tokat atarBizim kamyonetlerimiz sizin spor arabalarınıza saplar
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Yalnız Aleyna Tilki ile ilgili kripto görüntüler elimde mür: DM
Tbmm 01 ara beni bul???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Tbmm 01 ara beni bul
Bu hafta aşırı boşum abi karışma gece 3-sabah 8 acil nöbeti var gerisi yatışsafdasdfasf doktor asdfasdf