Bu hafta aşırı boşum abi karışmagece 3-sabah 8 acil nöbeti var gerisi yatış
e gündüz saatlerinde de uyuman lazım sanki ama sen hep buralardasın? Sınav durumları nasıl ? bi de kaçıncı sınıftın sen? hepsini istiyorum

Bu hafta aşırı boşum abi karışmagece 3-sabah 8 acil nöbeti var gerisi yatış
5.sınıf;uykuyu arada alıyorum yav 2 saat 3 saat. Sınavlar bitti sayılır.temmuz başı var bi tane.Bulmuşken boşluk; hobileri icra ediyorum okuma yazma çizme.e gündüz saatlerinde de uyuman lazım sanki ama sen hep buralardasın? Sınav durumları nasıl ? bi de kaçıncı sınıftın sen? hepsini istiyorum![]()
5.sınıf;uykuyu arada alıyorum yav 2 saat 3 saat. Sınavlar bitti sayılır.temmuz başı var bi tane.Bulmuşken boşluk; hobileri icra ediyorum okuma yazma çizme.![]()
Sonra gelsin zorunlu hizmet, tus vs.Oy içim daraldı ben açayım hloywood dublaj falan izleyeyimHelaaalllll, benim tıp okuyan bi grup arkadasım var, 6 7 tane zonguldak bülent ecevit tıp fakültesinden bu sene mezun oluyor. 2 arkadaşta Denizli paü'den bu sene mezun oluyor
Sonra gelsin zorunlu hizmet, tus vs.Oy içim daraldı ben açayım hloywood dublaj falan izleyeyim![]()
Tren Beach Club Ayayorgi 'nin önüne çek diyosun?çık arabayla takıl![]()
Tren Beach Club Ayayorgi 'nin önüne çek diyosun?![]()
Yanıyozoraları bilmemde burda dolu yağıyor![]()
Urlada geçirdiği seneler hatrına çalışıyor buralarahep bu ege'yi vuruyo o da![]()
Nasıl olim iştemisss sen nassınnn
sen sınava çalışmıyon mu laNassınız
Niye la djdjdvzbgsen sınava çalışmıyon mu la