Bu hafta aşırı boşum abi karışma gece 3-sabah 8 acil nöbeti var gerisi yatış
e gündüz saatlerinde de uyuman lazım sanki ama sen hep buralardasın? Sınav durumları nasıl ? bi de kaçıncı sınıftın sen? hepsini istiyorum
Bu hafta aşırı boşum abi karışma gece 3-sabah 8 acil nöbeti var gerisi yatış
5.sınıf;uykuyu arada alıyorum yav 2 saat 3 saat. Sınavlar bitti sayılır.temmuz başı var bi tane.Bulmuşken boşluk; hobileri icra ediyorum okuma yazma çizme.e gündüz saatlerinde de uyuman lazım sanki ama sen hep buralardasın? Sınav durumları nasıl ? bi de kaçıncı sınıftın sen? hepsini istiyorum
5.sınıf;uykuyu arada alıyorum yav 2 saat 3 saat. Sınavlar bitti sayılır.temmuz başı var bi tane.Bulmuşken boşluk; hobileri icra ediyorum okuma yazma çizme.
Sonra gelsin zorunlu hizmet, tus vs.Oy içim daraldı ben açayım hloywood dublaj falan izleyeyimHelaaalllll, benim tıp okuyan bi grup arkadasım var, 6 7 tane zonguldak bülent ecevit tıp fakültesinden bu sene mezun oluyor. 2 arkadaşta Denizli paü'den bu sene mezun oluyor
Sonra gelsin zorunlu hizmet, tus vs.Oy içim daraldı ben açayım hloywood dublaj falan izleyeyim
Tren Beach Club Ayayorgi 'nin önüne çek diyosun?çık arabayla takıl
Tren Beach Club Ayayorgi 'nin önüne çek diyosun?
Yanıyozoraları bilmemde burda dolu yağıyor
@berkertekin in haarp i gene iş başında diyosunoraları bilmemde burda dolu yağıyor
@berkertekin in haarp i gene iş başında diyosun
Urlada geçirdiği seneler hatrına çalışıyor buralarahep bu ege'yi vuruyo o da
Nasıl olim iştemisss sen nassınnn
sen sınava çalışmıyon mu laNassınız
Niye la djdjdvzbgsen sınava çalışmıyon mu la