Bana biraz taktik ver la fizikten 10 kimyadan 5 net yapcak kadar. Fiziğim 6 7 kimyam 0 net çıkıyor hep
@bedirhan.
@bedirhan.
Ben BABAMA KAZA YAPTIM ŞAKASI yada ARABA KAÇIRMA CHALLANGE videosu yapmayı düşünüyorumPanpa olan tüm foruma dondurma ısmarlıyor ama yinede sen bilirsin
Modern fiziğe çalış Umut Öncül'den. Bu ışımalar falan kesin çalış bak radyo aktivite ile beraber kimse bakmıyor her yıl var beleş net. Alternatif akım sığaçlar da tek video 1'er net çıkıyor.Bana biraz taktik ver la fizikten 10 kimyadan 5 net yapcak kadar. Fiziğim 6 7 kimyam 0 net çıkıyor hep
@bedirhan.
Hayırlı işler krşm. Kask falan tak nolur nolmazBen BABAMA KAZA YAPTIM ŞAKASI yada ARABA KAÇITMA CHALLANGE videosu yapmayı düşünüyorum
Eyv kardo bunları halledeyim bakam kaç net çıkartcam. Kimyadan niyeyse hiçbir şey anlamıyom en son 9. Sınıfta çalışmıştım.Modern fiziğe çalış Umut Öncül'den. Bu ışımalar falan kesin çalış bak radyo aktivite ile beraber kimse bakmıyor her yıl var beleş net. Alternatif akım sığaçlar da tek video 1'er net çıkıyor.
Kimya Özel'den organiğin ilk videolarını izle kimyasal tepk. hız ve denge bunları da izle anlarsın garanti netler.
Ben hala matematiğin şokundayım ya o kadar çalıştım bir şey yapamadım. Fene de çok asılmıştım ama şu an hiç birşey hatırlamıyorum çalışasım gelmiyor :/Eyv kardo bunları halledeyim bakam kaç net çıkartcam. Kimyadan niyeyse hiçbir şey anlamıyom en son 9. Sınıfta çalışmıştım.
Eyv kardo banada ygs de öyle oldu ya geçen sene hiç çalışmadım 235 aldım bu sene çalıştım 220 aldım ahauhauahaBen hala matematiğin şokundayım ya o kadar çalıştım bir şey yapamadım. Fene de çok asılmıştım ama şu an hiç birşey hatırlamıyorum çalışasım gelmiyor :/
Tork denge, açısal-çizgisel hız izle çok zevkli kolay konular tek formülü evirip çevirip soruyorlar.
Kimya yı çözerek mi yoksa kimya kitapçığına hiç dokunmayarak mı 0 net çıkıyor?Bana biraz taktik ver la fizikten 10 kimyadan 5 net yapcak kadar. Fiziğim 6 7 kimyam 0 net çıkıyor hep
@bedirhan.
sanırım çözerektenKimya yı çözerek mi yoksa kimya kitapçığına hiç dokunmayarak mı 0 net çıkıyor?
valla helal olsun on numara oynuyor abi çok haklısın elini kaldıran zeybek oynuyor
@Koraykaya o abuk subuk zeybek oynayan(oynadığını zanneden) dizi oyuncuları vs görsün bu videoyu )
valla helal olsun on numara oynuyor abi çok haklısın elini kaldıran zeybek oynuyor
Bu sene zordu ama bende geçen sene yaptığımdan 10puan düşük yaptım ama sıralamam daha iyi geldiEyv kardo banada ygs de öyle oldu ya geçen sene hiç çalışmadım 235 aldım bu sene çalıştım 220 aldım ahauhauaha
Laaaağn bu Umut öncül'ü nerden tanıyonuz benim fizikçimdi çok mükemmel insandır.Beni de çok severModern fiziğe çalış Umut Öncül'den. Bu ışımalar falan kesin çalış bak radyo aktivite ile beraber kimse bakmıyor her yıl var beleş net. Alternatif akım sığaçlar da tek video 1'er net çıkıyor.
Kimya Özel'den organiğin ilk videolarını izle kimyasal tepk. hız ve denge bunları da izle anlarsın garanti netler.
Laaaağn bu Umut öncül'ü nerden tanıyonuz benim fizikçimdi çok mükemmel insandır.Beni de çok sever
Adam bana 30 da 30 fizik çıkarttırmıştı abi 2013 lys fizikteişte milletin kitabını çalıştığı testini çözdüğü adamın dersine girince doktor oluyor insan @bedirhan.
onların ben karakterine şimdi neyse kurallar çerçevesinde edebimle susuyorum ama bu kafayla çok yaşamayızvideonun yorumlarına baktımda kadına iğrenç iğrenç yorumlar yapmışlar şaka gibi
Adam bana 30 da 30 fizik çıkarttırmıştı abi 2013 lys fizikte