O adamla taktik maktik yok bam bam bam.Dediklerini yapıyosun gerisi yalan namıssız bişi
O adamla taktik maktik yok bam bam bam.Dediklerini yapıyosun gerisi yalan namıssız bişi
Matematiğim hep kötü oldu benim.lys mat toplam : 80 de 60 net vardı. lys fizik fuldü kimya 2 yanlış biyo 2 yanlış.Ygs yi hatırlamıyorumdiğerlerinde netler nasıldı?
İşte açıyom kitapçığı sallıyom 2 3 tane 1 tanesi banko doğru çıkıyorKimya yı çözerek mi yoksa kimya kitapçığına hiç dokunmayarak mı 0 net çıkıyor?
Hacım garanti yapcağın soruları yakalayacağın konular:Radyoaktivite,Organik kimyada hidrokarbonlar,Kimyasal tepkime hızı,Atomlar s1 s1 p2 s1 falan var ya.5 net garanti bu hafta bak bunlara benceİşte açıyom kitapçığı sallıyom 2 3 tane 1 tanesi banko doğru çıkıyor
Yarın bakcam hepsine artık ne çıkarsa zararın neresinden dönsem kardırHacım garanti yapcağın soruları yakalayacağın konular.Radyoaktivite,Organik kimyada hidrokarbonlar,Kimyasal tepkime hızı,Atomlar s1 s1 p2 s1 falan var ya.5 net garanti bu hafta bak bunlara bence
Kolay gelsin başarılarYarın bakcam hepsine artık ne çıkarsa zararın neresinden dönsem kardır
Yarın bakcam hepsine artık ne çıkarsa zararın neresinden dönsem kardır
Oha ya biz Youtube den izlerken dört köşe oluyoruz adam anlatıyor abi ilkokula giderken dinlesem yine anlardım birebir alsam bir ay 20 net garantiLaaaağn bu Umut öncül'ü nerden tanıyonuz benim fizikçimdi çok mükemmel insandır.Beni de çok sever
Abi lise hayatım boyunca 1 tane düzgün fizik hocası görmedim ne dersahenelerde ne okullarda. Alayı doldur tahtayı formulle ezberle sınavda arasından sor. Bu adam yaşıyor abi çözdüğü soruların %80nini formülsüz mantığını öğreterek çözüyor. Ben bu adamı izleyip hocayla vs atıyordum derste efsane insanişte milletin kitabını çalıştığı testini çözdüğü adamın dersine girince doktor oluyor insan @bedirhan.
Hayırlısı be müdürümeccük daha erken baksaymışın eyiymiş
Oha ya biz Youtube den izlerken dört köşe oluyoruz adam anlatıyor abi ilkokula giderken dinlesem yine anlardım birebir alsam bir ay 20 net garanti
Abi lise hayatım boyunca 1 tane düzgün fizik hocası görmedim ne dersahenelerde ne okullarda. Alayı doldur tahtayı formulle ezberle sınavda arasından sor. Bu adam yaşıyor abi çözdüğü soruların %80nini formülsüz mantığını öğreterek çözüyor. Ben bu adamı izleyip hocayla vs atıyordum derste efsane insan
Oha ya biz Youtube den izlerken dört köşe oluyoruz adam anlatıyor abi ilkokula giderken dinlesem yine anlardım birebir alsam bir ay 20 net garanti
Abi lise hayatım boyunca 1 tane düzgün fizik hocası görmedim ne dersahenelerde ne okullarda. Alayı doldur tahtayı formulle ezberle sınavda arasından sor. Bu adam yaşıyor abi çözdüğü soruların %80nini formülsüz mantığını öğreterek çözüyor. Ben bu adamı izleyip hocayla vs atıyordum derste efsane insan
Yok abi fizikçilerin %90'ı (bana gelenlerin hepsi) birbirinden enteresan insanlardı. G'yi 10 almışız diye puan kıran adam elindeki defterden formül yazıp cevabı bulamazdı bir kere güldüm diye kovduydu ya onun ben neyse Hayırlı iftarlarbana denkgelen fizikçilerin alayı odtü mezunuydu, alayı psikopattı
bi tane kimyacım vardı dershanede hala severim sayarım görüşürüz on numara kıyak adamdı )
Yok abi fizikçilerin %90'ı (bana gelenlerin hepsi) birbirinden enteresan insanlardı. G'yi 10 almışız diye puan kıran adam elindeki defterden formül yazıp cevabı bulamazdı bir kere güldüm diye kovduydu ya onun ben neyse Hayırlı iftarlar
Umut Öncül candır
G yi sorularda 10 almıyozmu ya neyse ben bilmediğim konu hakkında konuşmayı severimG neydi hatırlamıyorum ama 9,81 di sanırım onu hatırlıyorumasdfasf
ezberci eğitim...
Yav devletteki çoğu fizikçi devlete kapağı attım oh rahat kafası bide şey var yok ben bu puanla tıp okurdum da falan filan jajsjsjBenim fizikçim iyiydide en iyi değilim.
Yer çekimi ivmesi abi Sende çok fizikçi bir abiye benziyorsunG neydi hatırlamıyorum ama 9,81 di sanırım onu hatırlıyorumasdfasf
ezberci eğitim...
G yi sorularda 10 almıyozmu ya neyse ben bilmediğim konu hakkında konuşmayı severim
Yav devletteki çoğu fizikçi devlete kapağı attım oh rahat kafası bide şey var yok ben bu puanla tıp okurdum da falan filan jajsjsj
Yer çekimi ivmesi abi Sende çok fizikçi bir abiye benziyorsun
Aynn bizim bi fizikçi vardı ayda 1 ders işliyordu ondada formülleri yazıyor allahtan ezberlemedim kesin yanlıştırYav devletteki çoğu fizikçi devlete kapağı attım oh rahat kafası bide şey var yok ben bu puanla tıp okurdum da falan filan jajsjsj
Yer çekimi ivmesi abi Sende çok fizikçi bir abiye benziyorsun