Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laaaağn bu Umut öncül'ü nerden tanıyonuz benim fizikçimdi çok mükemmel insandır.Beni de çok sever
Oha ya biz Youtube den izlerken dört köşe oluyoruz adam anlatıyor abi ilkokula giderken dinlesem yine anlardım birebir alsam bir ay 20 net garanti
işte milletin kitabını çalıştığı testini çözdüğü adamın dersine girince doktor oluyor insan :D :D @bedirhan.
Abi lise hayatım boyunca 1 tane düzgün fizik hocası görmedim ne dersahenelerde ne okullarda. Alayı doldur tahtayı formulle ezberle sınavda arasından sor. Bu adam yaşıyor abi çözdüğü soruların %80nini formülsüz mantığını öğreterek çözüyor. Ben bu adamı izleyip hocayla vs atıyordum derste efsane insan :D

Porsche-royal stance-ac schitzer
20170226_150104-1.jpg

Bu neyin kafası?

Oha ya biz Youtube den izlerken dört köşe oluyoruz adam anlatıyor abi ilkokula giderken dinlesem yine anlardım birebir alsam bir ay 20 net garanti

Abi lise hayatım boyunca 1 tane düzgün fizik hocası görmedim ne dersahenelerde ne okullarda. Alayı doldur tahtayı formulle ezberle sınavda arasından sor. Bu adam yaşıyor abi çözdüğü soruların %80nini formülsüz mantığını öğreterek çözüyor. Ben bu adamı izleyip hocayla vs atıyordum derste efsane insan :D

bana denkgelen fizikçilerin alayı odtü mezunuydu, alayı psikopattı :D

bi tane kimyacım vardı dershanede hala severim sayarım görüşürüz on numara kıyak adamdı :))

Öyledir.Hoca faktörü çok önemli.Umut hoca motor meslek lisesi çıkışlı.Kendini geliştirirek odtü fizik mezunu oluyor.Sonrasında kafayı takıyor 0 dan nasıl getiririm öğrencileri diye.Beni baya severdi onun fiziği düşündüğü gibi düşündüğümü söylerdi.Sen gelme lan soru çözümüne diyordu:D

bana denkgelen fizikçilerin alayı odtü mezunuydu, alayı psikopattı :D

bi tane kimyacım vardı dershanede hala severim sayarım görüşürüz on numara kıyak adamdı :))
Yok abi fizikçilerin %90'ı (bana gelenlerin hepsi) birbirinden enteresan insanlardı. G'yi 10 almışız diye puan kıran adam elindeki defterden formül yazıp cevabı bulamazdı bir kere güldüm diye kovduydu ya onun ben neyse Hayırlı iftarlar

Umut Öncül candır

Yok abi fizikçilerin %90'ı (bana gelenlerin hepsi) birbirinden enteresan insanlardı. G'yi 10 almışız diye puan kıran adam elindeki defterden formül yazıp cevabı bulamazdı bir kere güldüm diye kovduydu ya onun ben neyse Hayırlı iftarlar

Umut Öncül candır

G neydi hatırlamıyorum ama 9,81 di sanırım onu hatırlıyorumasdfasf

ezberci eğitim...

G yi sorularda 10 almıyozmu ya neyse ben bilmediğim konu hakkında konuşmayı severim

yok soruda 10 alın diye belirtmediği sürece 9,81 :p

Yav devletteki çoğu fizikçi devlete kapağı attım oh rahat kafası bide şey var yok ben bu puanla tıp okurdum da falan filan jajsjsj

Yer çekimi ivmesi abi :D Sende çok fizikçi bir abiye benziyorsun :D

biraz fizik yapabilmiş olsaydım daha iyi bi bölüme giderdim emin ol :D fizikden batırdım :D bizde 1nci bölüm 2nci bölüm vardı. Toplamda 24 soru mu ne fizik vardı, 6 netim mi ne vardı sağlam cortladım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...