Biliyosun benim alanım sökmek.... Skeşeşfşsiflfşdşgşdşd rteeeeeee <3Yavaş sökseydin knk
Biliyosun benim alanım sökmek.... Skeşeşfşsiflfşdşgşdşd rteeeeeee <3Yavaş sökseydin knk
Çok şükür hacım, sen nasılsın işler nasıl gidiyor. Sevdin mi?@Yasin Aygun @motorsinann gençler nabiyonuz )
Çok şükür hacım, sen nasılsın işler nasıl gidiyor. Sevdin mi?
Tatile hazirlik yahayırdır dün geceden beri ortalarda yoksun kendine gelemedin mi daha
Valla o kadar bekledin, değdi demek. İyi olmasına sevindim Allah işini rast getirsin.asdfasdf iyi beyaa alıştım Nerelerdesin yahu?
Valla o kadar bekledin, değdi demek. İyi olmasına sevindim Allah işini rast getirsin.
Şirket, özel dersler ve turnuvalar için geçn kardeşlerimi çalıştırayım derken aynaya bakmayı bile unutuyorum bazen.
Çorlu'dan döndüm şimdi yemek yapacağım sahur için, biraz kestireyim sahura kadar.
Tatile hazirlik ya
Kardeşim ejderha falan dile aynı ihtimal :/Allah sevdiğine kavuştursun dersem kaç olur
Ahahhaha kanka 60 sorunun 5 ini çözersem zaten bende yine gelişme olurKardeşim ejderha falan dile aynı ihtimal :/
Çekeyim atayım ayıb ediyonuz para mı alcaz bu gece yada yarın kesin atarım.
ne zaman istersen balımmm ama perşembe günü tekirdağa gidicem 1 hafta durucam bence ramazandan sonra yapalım hem oruçlu da olmayız rahat olur@motorsinann Haftaya var mı buluşma sinanabey
iftarı yaptım damacana ile çay içiyorumm abim sen napıyorsun@Yasin Aygun @motorsinann gençler nabiyonuz )
Ona ben de giremedim @alfhonso kapattı para teklif etmeme rağmen dürüst müdürSu Panpalar locasina bi giremedim ya
Anladım abi Birer damacana çay birer kova çekirdek alırız sahilde gömeriz o zaman umarım köyde olmamne zaman istersen balımmm ama perşembe günü tekirdağa gidicem 1 hafta durucam bence ramazandan sonra yapalım hem oruçlu da olmayız rahat olur
iftarı yaptım damacana ile çay içiyorumm abim sen napıyorsun
köyde ne işin var ya gitme köye gel seninle sanayide takılalım hayatımızı yaşayalım, günlerin usta ne zaman haftalığı verirse o zaman farkına varırız, saat, gün, ay umrumuzda olmaz dükkanda yatıp kalkarız full araba motor şanzıman köle gibi çalışalımmmAnladım abi Birer damacana çay birer kova çekirdek alırız sahilde gömeriz o zaman umarım köyde olmam