Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asdfasdf iyi beyaa alıştım :D Nerelerdesin yahu?
Valla o kadar bekledin, değdi demek. İyi olmasına sevindim Allah işini rast getirsin. :)
Şirket, özel dersler ve turnuvalar için genç kardeşlerimi çalıştırayım derken aynaya bakmayı bile unutuyorum bazen. :D
Çorlu'dan döndüm şimdi yemek yapacağım sahur için, biraz kestireyim sahura kadar.

Son düzenleme:
Valla o kadar bekledin, değdi demek. İyi olmasına sevindim Allah işini rast getirsin. :)
Şirket, özel dersler ve turnuvalar için geçn kardeşlerimi çalıştırayım derken aynaya bakmayı bile unutuyorum bazen. :D
Çorlu'dan döndüm şimdi yemek yapacağım sahur için, biraz kestireyim sahura kadar.

Allah razı olsun hacım, ortam öyle gülüm balım çiçeğim ooo yee buzlu badem ortamı değil tabi ki cezaevi sonuçta ama şükür Allah'a :)

Kolay gelsin sana da iyi uykular, ben de aynı şeyi yapacağım

Anladım abi :D Birer damacana çay birer kova çekirdek alırız sahilde gömeriz o zaman umarım köyde olmam :D
köyde ne işin var ya gitme köye gel seninle sanayide takılalım hayatımızı yaşayalım, günlerin usta ne zaman haftalığı verirse o zaman farkına varırız, saat, gün, ay umrumuzda olmaz dükkanda yatıp kalkarız full araba motor şanzıman köle gibi çalışalımmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...