hahahsahsaha Opeli var zaten@Yasin Aygun @motorsinann sizleri bırakan hocların mezarda yatıcak yeri yok gelirler ayağınıza ama sinancım yasincim arabamın şurası bozuldu nesi var acaba diye
hahahsahsaha Opeli var zaten@Yasin Aygun @motorsinann sizleri bırakan hocların mezarda yatıcak yeri yok gelirler ayağınıza ama sinancım yasincim arabamın şurası bozuldu nesi var acaba diye
Numarasını ver hocanın forumca grup kurup wpden sövelim sonra atalım gruptanŞeref yok knk işte autocad mukavemet seçmeli kol AA dinamik FD. Hayır vizem 64 finalde de yaptım not vermemiş sınıf ortalama 10 mk kansız ya
abi yuh ya hani 4-5 ders olsa anlarım da 1 dersten de böyle yapmaları mna kdklrm yaŞeref yok knk işte autocad mukavemet seçmeli kol AA dinamik FD. Hayır vizem 64 finalde de yaptım not vermemiş sınıf ortalama 10 kansız ya
Lanet olsun ne demek
Valla knk araba tamir etmek isteyen varsa burdan senin bir olup seslenelim Opel alsınlar kendilerini geliştirirler para yetiştiremeyince usta oluon ztn ister istemezhahahsahsaha Opeli var zaten
* türkçede hangi harf oluyor nasıl söyliycemBilmiom pnp f*ck it filan gir işte afkskd
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
* türkçede hangi harf oluyor nasıl söyliycem
ahahshahahsahha bizim @kerpetenemir öyle yaptı zaten knkValla knk araba tamir etmek isteyen varsa burdan senin bir olup seslenelim Opel alsınlar kendilerini geliştirirler para yetiştiremeyince usta oluon ztn ister istemez
Abi kusura bakma ya sjdjdjfjfhfkfÖğrenmek istediğiniz küfürleri 99 dilde yazın buraya bende zabıtalık yapayım ne dersiniz
Hdjsksjsshja ikea nın araba versiyonu 0 al sonrasını kendin topla xddahahshahahsahha bizim @kerpetenemir öyle yaptı zaten knk
adam hiç bir şey bilmiyordu gitti 1.7 aldı şimdi oturup karşılıklı sanayi muhabbeti yapıyoruz adamla kendi de diyo çok öğretici opel diyo ahashhahahas ama tabi opeli olan arkadaşlar alınmasın şaka yapıyoruz
Ben iyi niyetli tatlış bi çocuğum aslında yani küfür benim neyime
Ahauhauah ben 5 hafta mapus yatmışım onların yerine de eğvlesen iyi niyetli olabilirsin de forumların genel kuralı olarak her türlü soruya yanıt verme aşkıyla yanıp tutuşan gençlerin başına çorap örebilir
@maximaorhan asdqw abi xdhahahsahsaha Opeli var zaten
Ahauhauah ben 5 hafta mapus yatmışım onların yerine de eğvle