Ona ben de giremedim @alfhonso kapattı para teklif etmeme rağmen dürüst müdür
Mevzuya dair talebim olabilir ama kapatan berkin
Ona ben de giremedim @alfhonso kapattı para teklif etmeme rağmen dürüst müdür
senin gibi yakışıklı abinin mesacına alıntı yapmadan önce benimde iyi görünmem gerekli dimi :dOoooooo Profil foton şekil ,adam karizma yaaavv afiyet olsun hacım bende çay faslını bitirdim sahura kadar kestireyim diyorum instada muhiple sinan abi canlı yayında onlara bakınıyorm
Yanlış kişiye para teklif etmişim o kabul edeydi şimdiye 420 aldıydı işteMevzuya dair talebim olabilir ama kapatan berkin
Bu yaz ahtım var sinan abi köye gidip emekli hayatı yaşicam 1-2 hafta dönünce de iş bakicam artık ne çıkarsa hard core sanayi olur lojistik olur fazla insanla yüz göz olmayayim yeter. Biz sana layık olcak çırakmıyız usta sabah akşam şamarlarsın bizi senköyde ne işin var ya gitme köye gel seninle sanayide takılalım hayatımızı yaşayalım, günlerin usta ne zaman haftalığı verirse o zaman farkına varırız, saat, gün, ay umrumuzda olmaz dükkanda yatıp kalkarız full araba motor şanzıman köle gibi çalışalımmm
Yanlış kişiye para teklif etmişim o kabul edeydi şimdiye 420 aldıydı işte
senin gibi yakışıklı abinin mesacına alıntı yapmadan önce benimde iyi görünmem gerekli dimi :d
https://eksisozluk.com/420--117762@Berkin 420 diyo hacı bi bak istersen
lan estağfurullah çıraklığı öyle küçük görme ustalardan daha çok çalışırlar daha az para alırlar, hizmet ederler abi çok zor çıraklık yaBu yaz ahtım var sinan abi köye gidip emekli hayatı yaşicam 1-2 hafta dönünce de iş bakicam artık ne çıkarsa hard core sanayi olur lojistik olur fazla insanla yüz göz olmayayim yeter. Biz sana layık olcak çırakmıyız usta sabah akşam şamarlarsın bizi sen
Sinan abi Abisi Murat abi ile bugün Slc Çekiyor. Motul ile Motogp'ye gideceğini yazmıştı zaten yeni bi haber daha Temmuz ayında Ayhancan Güvenle Red Bull Ring'e Formula 1 Avusturya'ya gidiyor. Güzel çekimler gelecek
Şeref yoksunu hoca 1 dersten bırakmış onun bütüne geldim ıspartaya 1 ders için 1@Yasin Aygun @motorsinann gençler nabiyonuz )
Şeref yoksunu hoca 1 dersten bırakmış onun bütüne geldim ıspartaya 1 ders için 1
ya senide mi 1 dersten bıraktılar abi çıldırıcam ya ulan termodinamikten 95-80 aldım götü boklu işletmeden 20-25 almışım tek o dersten ötürü tekirdağa gidicem neden böyle yapıyorlar anlamıyorumŞeref yoksunu hoca 1 dersten bırakmış onun bütüne geldim ıspartaya 1 ders için 1
İngilizce küfür öğretsene banadaBırakıyom cs yi sinirlendim gene
Rek atıyorum 4 ü satıyo sövdüm baya ingilizce sinirlendim baya adamlar oylama başlattı 4 ü arkadaşmış oyundan attılar yav 1
İngilizce küfür öğretsene banada
Şeref yok knk işte autocad mukavemet seçmeli kol AA dinamik FD. Hayır vizem 64 finalde de yaptım not vermemiş sınıf ortalama 10 kansız yaya senide mi 1 dersten bıraktılar abi çıldırıcam ya ulan termodinamikten 95-80 aldım götü boklu işletmeden 20-25 almışım tek o dersten ötürü tekirdağa gidicem neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
Lanet olsun ne demekDddkdjdkdks öğretiriz pnp
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi