Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi tartışma ya :D kasıt yok bilmiyorum

adama dsg yarı kavramaya meyilli titretiyor dedim ben 10 yıldır dsg kullanıyorum hiç öyle bir şey yapmıyor filan yazdı üstüne de sen onu yazınca :D az eski mesajları oku görürsün

Bakın ben daha 22 yaşında biri olarak yeni nesil Opeller hakkında tecrübem Orhan abinin tecrübesi kadar olamaz onun tecrübesi de imzamda saklı beyler
adamlar premiumlara kafa tutmaya başladı daha dur :D

adama dsg yarı kavramaya meyilli titretiyor dedim ben 10 yıldır dsg kullanıyorum hiç öyle bir şey yapmıyor filan yazdı üstüne de sen onu yazınca :D az eski mesajları oku görürsün

adamlar premiumlara kafa tutmaya başladı daha dur :D
ahhahaha ya valla okumadım ama şöyle bir şey var panpa
herkesin düşüncesine saygı duyarım ama biz kendi bildiğimiz ile kalalım onlar kendi bildiği ile çünkü laf anlatamazsın göremezler, benim babam arabadan anlamayan bir adam ver dsg şanzımanı çok beğenir ama git bir otomatik şanzıman ustasına dsg dediğin an yaka silker :D

Yeni konu altında çıkabilecek sorular diye atabilirdik ama artık biraz geç oldu sanırım :D
@AYUU @53onur53 Buyurun hacılar
pWRlQz.jpg
kWjmPv.jpg
N15mQk.jpg
aGomZd.jpg
YNvmGD.jpg
8dlAyd.jpg
Ddlpvy.jpg
mkGm92.jpg
jW4m7g.jpg
292B0O.jpg
Mv6mnQ.jpg

ahhahaha ya valla okumadım ama şöyle bir şey var panpa
herkesin düşüncesine saygı duyarım ama biz kendi bildiğimiz ile kalalım onlar kendi bildiği ile çünkü laf anlatamazsın göremezler, benim babam arabadan anlamayan bir adam ver dsg şanzımanı çok beğenir ama git bir otomatik şanzıman ustasına dsg dediğin an yaka silker :D

Bizde de 1.6 tdi jetta var düzenli olarakta kullanıyorum bilmesem neyse oturup her şeye kullanıcı hatası siz kullanmayı bilmiyorsunuz deyince olay oluyor :D abi bizde vectra c vardı biliyorsun ki baya sorunlu bir araba ve biz bunu 10 yıl kullandık ve bir kere bile sorun yaşamadık hatta babam o kadar memnun kaldı ki insignia gözü kapalı aldı. Şimdi ben vectra için o araba sorunlu değil kullanıcı hatası ben hiç sorun yaşamadım desem çok saçma olmaz mı? :D

Bizde de 1.6 tdi jetta var düzenli olarakta kullanıyorum bilmesem neyse oturup her şeye kullanıcı hatası siz kullanmayı bilmiyorsunuz deyince olay oluyor :D abi bizde vectra c vardı biliyorsun ki baya sorunlu bir araba ve biz bunu 10 yıl kullandık ve bir kere bile sorun yaşamadık hatta babam o kadar memnun kaldı ki insignia gözü kapalı aldı. Şimdi ben vectra için o araba sorunlu değil kullanıcı hatası ben hiç sorun yaşamadım desem çok saçma olmaz mı? :D
ya kesinlikle öyle sen kullanırken sorun açmamış arabaya sorunsuz veya sorunlu diyemezsin ki herkes biliyor ki çift kavramalı şanzımanların belli başlı sorunları var ama kabullenmek istemiyorlar

ya kesinlikle öyle sen kullanırken sorun açmamış arabaya sorunsuz veya sorunlu diyemezsin ki herkes biliyor ki çift kavramalı şanzımanların belli başlı sorunları var ama kabullenmek istemiyorlar

Sen bilirsin bu hyundai-kia,alfa ların çift kavramaları ne kadar sorunlu hep dsg üstünden gidiyoruz da bunlar hakkında hiç bilgi yok mesela

Ya yolda gördüğüm 10 arabadan 3ü opel 3ü vw geri kalanı diğer markalar (ticariler hariç). Bunların yüzde doksanı araba kullanmayı bilmediği için arabanın şeyini şey yapıyolar sonra sorunlu. ( dsg saymıyorum genel olarak elektronik, mekanik sorunlardan bahsediyorum )

Mmt şanzıman da eski kasalarda sorun yapıyordu yeni kasada ben hiç duymadım hatırlamıyorum. Ama o debriyajsız manuel vites gibi bir şey.

benim tekirdağda Hyundai de çalışan arkadaşım var sakın bulaşmayın diyor
alfa Romeo hakkında çok sorun duymadım ben fordtayken powershiftte arıza yapıyor titretme vs çok erken kmlerde

Hyundai nin ki bildiğin tork konvertörü gibi çalışıyor ondan belki dayanıklıdır diye düşündüm ama bulaşma diyorsan vardır bildiğin :) alfa az sattığı için mi iyi olduğu için ben de bir şey duymadım. Ford fiesta da kullandım araba 11k daydı ve bana ufak sorunlar yaşatmıştı ama yarı kavramaya çokta meyilli değildi başka bir sorun yaşamıştım.

Ya yolda gördüğüm 10 arabadan 3ü opel 3ü vw geri kalanı diğer markalar (ticariler hariç). Bunların yüzde doksanı araba kullanmayı bilmediği için arabanın şeyini şey yapıyolar sonra sorunlu. ( dsg saymıyorum genel olarak elektronik, mekanik sorunlardan bahsediyorum )

Öyle bir kesimde var bide vectra dan örnek vereceksek aşırı derece de elektronik bir araba. Elektrikli perdeleri filan vardı bu tür şeyler illaki bozuluyor bu yüzden ne kadar az donanım o kadar iyi aslında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...