Sıkıntı ya ben başıma gelse veremem yani o parayı içim el vermezSorma 50 TL lik mazot için şanzumandan oldu. N'ye alıp çekmiş bide asdadad hiç ses falanda gelmedi diyo
Sıkıntı ya ben başıma gelse veremem yani o parayı içim el vermezSorma 50 TL lik mazot için şanzumandan oldu. N'ye alıp çekmiş bide asdadad hiç ses falanda gelmedi diyo
Mümkünse otomatiği çekmiyorsunO değilde biz bu otomatiklere bir şey olsa nasıl çekicez d alıp filan mı
Şanzumanın alttan milini mi ne serbest bırakmak gerekiyormuş uzun çekilecekse. 3-5 metrede bişey olmaz ama uzun da sonuç malum Kullanım kitapçıklarında falanda yazıyormuş çekilmez diyeO değilde biz bu otomatiklere bir şey olsa nasıl çekicez d alıp filan mı
o da iyiymişMümkünse otomatiği çekmiyorsun
Çoğu otomatiklerin kitapçığında yazıyo ya işte yok çalıştır şu kadar süre n konumunda bekle ya da sırasıyla n,p,r,d,1,2 cart curt yapıp n ye al sonra çek falan arabada yazılımsal uygulamalar var şanzımanı boşa çıkarmak içinO değilde biz bu otomatiklere bir şey olsa nasıl çekicez d alıp filan mı
Öğrenmek lazım aslında nasıl olduğunu klasik Türk usulu kitapçığa ne gerek var mantığı ile yaklaşmamak lazımÇoğu otomatiklerin kitapçığında yazıyo ya işte yok çalıştır şu kadar süre n konumunda bekle ya da sırasıyla n,p,r,d,1,2 cart curt yapıp n ye al sonra çek falan arabada yazılımsal uygulamalar var şanzımanı boşa çıkarmak için
Ya asıl arabayı kitapçığı okuduktan sonra kullanacaksın ikinci el aldıysan internette bulunuyo eski arabaların kitapçıkları ben eski corollanınkini pdf dosyası olarak bulmuştum çok enteresan bilgiler var.Öğrenmek lazım aslında nasıl olduğunu klasik Türk usulu kitapçığa ne gerek var mantığı ile yaklaşmamak lazım
Bizim ilk arabamiz 2008 auristi mmt şanzımanlı 2010da 26k km de aldık 2 senede 20k km kullandık, 2 kere tamire gitmesi gerekti şanzıman sorunlari yüzünden 2 kere de yolda kaldik, sorun çıkmaması icin mauelde kullanmak ve trafikte durdunca boşa almak gerekiyor diye hatırlıyorum benmmt ne gibi sorunlar yapıyordu bizim arkadaşta 2008 model corolla var 1.4 dizel 140k geçmişti hiç sorun yaşamadığını söyledi ondan merak ettim belki ilerisi için uyarırım daha dikkatli kullanır
Ya asıl arabayı kitapçığı okuduktan sonra kullanacaksın ikinci el aldıysan internette bulunuyo eski arabaların kitapçıkları ben eski corollanınkini pdf dosyası olarak bulmuştum çok enteresan bilgiler var.
Hatta arabada nasıl ince mühendislik uygulanmış onu bile hissediyosun özelliklerini gördükçe vay be diyosun
Tabi araba boş paketse çoğu özelliği görüp hüsrana da uğrayabiliyosun
geçmiş olsun hocamBizim ilk arabamiz 2008 auristi mmt şanzımanlı 2010da 26k km de aldık 2 senede 20k km kullandık, 2 kere tamire gitmesi gerekti şanzıman sorunlari yüzünden 2 kere de yolda kaldik, sorun çıkmaması icin mauelde kullanmak ve trafikte durdunca boşa almak gerekiyor diye hatırlıyorum ben
Aynı şeyi Accent için yaptım hayret ediyorsun bazı özelliklere aynı zamanda aracın belli bir düzene göre planlı programlı uzun yıllar kullanılması düşünülerek tasarlandığını görüyorsun.Ya asıl arabayı kitapçığı okuduktan sonra kullanacaksın ikinci el aldıysan internette bulunuyo eski arabaların kitapçıkları ben eski corollanınkini pdf dosyası olarak bulmuştum çok enteresan bilgiler var.
Hatta arabada nasıl ince mühendislik uygulanmış onu bile hissediyosun özelliklerini gördükçe vay be diyosun
Tabi araba boş paketse çoğu özelliği görüp hüsrana da uğrayabiliyosun
Heh işte o yıllarda bir sorun var galiba doğru hatırlamışım.Bizim ilk arabamiz 2008 auristi mmt şanzımanlı 2010da 26k km de aldık 2 senede 20k km kullandık, 2 kere tamire gitmesi gerekti şanzıman sorunlari yüzünden 2 kere de yolda kaldik, sorun çıkmaması icin mauelde kullanmak ve trafikte durdunca boşa almak gerekiyor diye hatırlıyorum ben
Auris de o sorun ufak bi kömür değişimiyle idi yanlış hatırlamıyorsam gideriliyor.Bizim ilk arabamiz 2008 auristi mmt şanzımanlı 2010da 26k km de aldık 2 senede 20k km kullandık, 2 kere tamire gitmesi gerekti şanzıman sorunlari yüzünden 2 kere de yolda kaldik, sorun çıkmaması icin mauelde kullanmak ve trafikte durdunca boşa almak gerekiyor diye hatırlıyorum ben
İnsanlar rampa aşağı otomatik arabayı N'ye alacak kadar ne yaşıyor yaArkadaşlar 50-60 sn ışıklarda n ye alın ama rampa aşağı sakın ama sakın n ye almayın. Tam otomatikler yağ basıncıyla çalışan şanzımanlar boşa alınca yağ basıncı düşüyor sürtünme artıyor sonra cort..
Çift kavrama ya da robotik gibi yarı otomatik şanzımanlar yağ basıncıyla çalışmıyo onlarda öyle bi durum yok
Onlar için N ye alınca her türlü az yakar knk bu vtec es lerin otomatikleri niye cortluyo adamlar N ye alıp kesiciye sokuyo gkdkdkfkqşğfbİnsanlar rampa aşağı otomatik arabayı N'ye alacak kadar ne yaşıyor ya
bu ne birader kendince sansür mü uyguluyosun sen
Ahshshdjshfsda aynen çok mu belli oluyobu ne birader kendince sansür mü uyguluyosun sen
Bizim picasso gazdan çekince motor freni yapıp yavaşladığı için ben alıyorum az daha yaksın ama araba aksın yavİnsanlar rampa aşağı otomatik arabayı N'ye alacak kadar ne yaşıyor ya
hacı trafikte ben de alıyorum sürekli ileri gitmek istiyo inatlaİnsanlar rampa aşağı otomatik arabayı N'ye alacak kadar ne yaşıyor ya