kızlarla geziyodun dimi instagramdan gördüm valla bu hayatı yaşıosun diyem sana.Eve gidiyim de bende 7 dakika borca sokiyim seni
kızlarla geziyodun dimi instagramdan gördüm valla bu hayatı yaşıosun diyem sana.Eve gidiyim de bende 7 dakika borca sokiyim seni
Kıramıyorum knk napiyim bi kız babasına corsa aldırmış gel sür dedikızlarla geziyodun dimi instagramdan gördüm valla bu hayatı yaşıosun diyem sana.
hem arabaya gaz hem kıza diyosun...Kıramıyorum knk napiyim bi kız babasına corsa aldırmış gel sür dedi
Shdndndjf lan ne kızı terzide işim vardı onu hallettimhem arabaya gaz hem kıza diyosun...
dikiş nakış biliriz biz o işleri...Shdndndjf lan ne kızı terzide işim vardı onu hallettim
Yaaa ahjahajahajahdikiş nakış biliriz biz o işleri...
Hayıras asldşkakjlsdas .d: d. .D beğendin ama dimi...
Ağa yaktırcan bize oruçlu oruçluOnu o olduğu için seversin.
Gülümserkende seversin sinirliykende.
Seni sevindirdiginde de seversin kızdığında'da.
Yanındaykende seversin çok uzaktaykende.
Ellerini tuttuğunda avuç içindeki teri seversin.
Sarıldığında duyduğun huzuru seversin.
Ona baktığın anda göz göze gelmeyi seversin.
Sonu sarılmalarla biten kavgaları seversin.
Kurdugn 'O'nlu hayalleri seversin.
Giysilerinde kalan ten kokusunu seversin.
Hatta onu herşeyden çok sevipte bunu kelimelere dökememeyi seversin.
Onu sevmeyi seversin.
Herşeyde ondan bi parça bulmayı, gittiğin her yere onuda yüreğinide götürmeyi seversin.
Onu kıskanmayı seversin içtigi bi bardak sudan bile.
Öyle seversin. Ama bazen sadece sevmek yetmez işte ...
Panpa ayıptır sorması o hale nasıl gelmişti ve neden çerçeveleri boyamadinPlakayı boyamışım öffff. Cillop gibi olduEkli dosyayı görüntüle 7816
valla silinmiş hep pnp. Yıkamadan yağmurdan falan hep aşınmış.Panpa ayıptır sorması o hale nasıl gelmişti ve neden çerçeveleri boyamadin
Kafamda deli sorular ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncesi sonrası diye iyiki yazmışın laPlakayı boyamışım öffff. Cillop gibi olduEkli dosyayı görüntüle 7816
Pekiyi ben bu içli eserde ben nelere takıldım? Avuç içi teri ve yanlış ayrılan ve ayrılmayan -de -da eklerineOnu o olduğu için seversin.
Gülümserkende seversin sinirliykende.
Seni sevindirdiginde de seversin kızdığında'da.
Yanındaykende seversin çok uzaktaykende.
Ellerini tuttuğunda avuç içindeki teri seversin.
Sarıldığında duyduğun huzuru seversin.
Ona baktığın anda göz göze gelmeyi seversin.
Sonu sarılmalarla biten kavgaları seversin.
Kurdugn 'O'nlu hayalleri seversin.
Giysilerinde kalan ten kokusunu seversin.
Hatta onu herşeyden çok sevipte bunu kelimelere dökememeyi seversin.
Onu sevmeyi seversin.
Herşeyde ondan bi parça bulmayı, gittiğin her yere onuda yüreğinide götürmeyi seversin.
Onu kıskanmayı seversin içtigi bi bardak sudan bile.
Öyle seversin. Ama bazen sadece sevmek yetmez işte ...
Kesme işaretiyle -da de ekini ayırmak? Hüsnü bana bişeyler oluyor HüsnüPekiyi ben bu içli eserde ben nelere takıldım? Avuç içi teri ve yanlış ayrılan ve ayrılmayan -de -da eklerine
kızdığında'da.
Mahcup kullanıcı şu anda bayıldı.Kesme işaretiyle -da de ekini ayırmak? Hüsnü bana bişeyler oluyor Hüsnü