Estağfurullah abi, insanlık hali. Bir yerden alıntı yapmış ve dikkat etmemiş olabilir. Ben latife yapmak istedim.Mahcup kullanıcı şu anda bayıldı.
Estağfurullah abi, insanlık hali. Bir yerden alıntı yapmış ve dikkat etmemiş olabilir. Ben latife yapmak istedim.Mahcup kullanıcı şu anda bayıldı.
Ben de şaka yaptım kardeş, bayılmadım buradayımEstağfurullah abi, insanlık hali. Bir yerden alıntı yapmış ve dikkat etmemiş olabilir. Ben latife yapmak istedim.
Galiba panda yi baştan yaratmayı düşünüyorsunArkadaşlar taktik nasıl? Yapılır mı? Ya da yapabilir miyim?
Daha önce de izlemiştim bu yöntemi. Bence zımpara işlerine ince girişmek lazım. Nasıl ince dersen şöyle ki: Gereğinden fazla zımpara, yüzeyi haddinden fazla inceltebilir. O kısım benim kafamı çok kurcalıyor. Bu işlemi tecrübeli biriyle 1-2 kez beraber uyguladıktan sonra tek başına denemek daha doğru olur diye düşünüyorum.Arkadaşlar taktik nasıl? Yapılır mı? Ya da yapabilir miyim?
Abi sen başak burcu musun??Pekiyi ben bu içli eserde ben nelere takıldım? Avuç içi teri ve yanlış ayrılan ve ayrılmayan -de -da eklerine
ivit arabayı şahesere dönüşrürcemGaliba panda yi baştan yaratmayı düşünüyorsun
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya videodaki gibi çizik kalmasın falandı felandı gerek yok sarılığı alsın yeter. çok büyük bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. ve buralarda öyle birini tanımıyorum. sıkıntı olmaz herhaldeDaha önce de izlemiştim bu yöntemi. Bence zımpara işlerine ince girişmek lazım. Nasıl ince dersen şöyle ki: Gereğinden fazla zımpara, yüzeyi haddinden fazla inceltebilir. O kısım benim kafamı çok kurcalıyor. Bu işlemi tecrübeli biriyle 1-2 kez beraber uyguladıktan sonra tek başına denemek daha doğru olur diye düşünüyorum.
Yine de sen bilirsin
Sal gelsinDün sormuştum ya fotoğraf atmak için ben hızlı resimden indirdim denemek için 1 tane bıraya bıraksam kızar mısınız
İyi iftarlar güzel insanHayırlı iftarlar herkese
hiç anlamam burçlardan ama akrep burcu olduğum söylenir =)Abi sen başak burcu musun??
hımmmmhiç anlamam burçlardan ama akrep burcu olduğum söylenir =)