@bedirhan. @AYUU yarın başarılar beylerr. Eksik konularınızı düşünüp moralinizi bozmayın, yapabildiklerinizi düşünüp onlara yürüyün. HAYDİ ASLANLARIM PARÇALAYIN
@bedirhan. @AYUU yarın başarılar beylerr. Eksik konularınızı düşünüp moralinizi bozmayın, yapabildiklerinizi düşünüp onlara yürüyün. HAYDİ ASLANLARIM PARÇALAYIN
Bu çok iyi yaaa .Simitçi amca korna takmış herhalde kendine
Yaparsın inşallah kanka kendine güven yeter aynen vurucam kırbacı edebiyataEyyyyyyyyyvallah panpa eksiğimden değilde bildiğimizi yapalım doğru düzgün o yeter be. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız sende son gün falan deme edebiyata asıl ful ezber nasılsa
VER AÇIYI ÖLDÜRME VER AÇIYI VERR!!
Her zaman abi <3Görüşemeyiz tabii. Hedef 1M km, sonra Ford'a müzelik satacağız arabayı Şu aralar bu projeye yoğunlaştığım için pek ortalarda yokum. Bizi merak eden olursa Susurluk Festiva dinlenme tesislerinde biraz takılsın, siyah Corvette yakınlarında bulabilir
Bu aralar forumdan @DouglasAdams doktorumla sıkça iletişim halindeyiz. Benden ses çıkmazsa onun haberi illa ki olur Sağolsun bugün de büyük yardımı oldu.
Abi şimdi inceledim. Bana fiyat biraz pahalı geldi. Sebebi ise hem RCD510 olarak adlandırılan tetristen hallice dokunmatik ekran, değişen sağ kapısı ve xenon far olmayışı. Tabi piyasa bir hayli arttı ama ben olsam almazdım abi.https://www.dod.com.tr/arac-detay/Volkswagen/JETTA/173404725?searc
selam millet linlkteki arabaya hallendik sizce nasıldır alınırmı ? @berkertekin abi birde doğuş otoda tanıdık olan varmı @gtepro
Abi şimdi inceledim. Bana fiyat biraz pahalı geldi. Sebebi ise hem RCD510 olarak adlandırılan tetristen hallice dokunmatik ekran, değişen sağ kapısı ve xenon far olmayışı. Tabi piyasa bir hayli arttı ama ben olsam almazdım abi.
Bide manuel bu araç DSG olsa fiyat güzel olurdu ama bu fiyat bana biraz fazla geldi.Comsoption media sandım ben onu ilk direk geçtim Rcd 510 çıktı Sağ kapısı değişebilir şehiriçi normal sürtmeler olması.Şu an her araba pahalı gerçi de 73 gibi bi rakam iyi olurdu
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Bide manuel bu araç DSG olsa fiyat güzel olurdu ama bu fiyat bana biraz fazla geldi.
Ya bi git olum mis gibi dolu 18k da olan Golf'ü 63'e sattık biz doğru fiyat belirleriz hemide DSG idi araç.Sen bizim arabaya 75 veriyon olm fazla gelmesi normal ölücü herif seni
Ya bi git olum mis gibi dolu 18k da olan Golf'ü 63'e sattık biz doğru fiyat belirleriz hemide DSG idi araç.
M3'ü kaça satıyomuş ya arkadaş
Şu an olsa 67 lan bizden satın alan galeri 69'a satmış. Bizde toplamda 8k hasar vardı bide ne bakımı olum araba günde 15km yapıyodu.3 yıl bakımsız gezen araba mı mis gibi sjsjsjshsjs ayrıca arabaya yeni yüz attınız valla olm.Ayrıca şu an olsa 63 e satmazsınız.