Şu an olsa 67 lan bizden satın alan galeri 69'a satmış. Bizde toplamda 8k hasar vardı bide ne bakımı olum araba günde 15km yapıyodu.
3 sene durmuş yağ olm arabada konuşturma beni ahahshssh
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Şu an olsa 67 lan bizden satın alan galeri 69'a satmış. Bizde toplamda 8k hasar vardı bide ne bakımı olum araba günde 15km yapıyodu.
Nolcak la mis gibi çalışıyordu işte .3 sene durmuş yağ olm arabada konuşturma beni ahahshssh
Nolcak la mis gibi çalışıyordu işte .
Nesi cillop araba pert pert toplama la sizin araba .Bi de benim cillop golfüme laf yaparsın
o arabaymış doğru arka stoplar ve 2001 olmasından dolayı benim listemde değil bir de sonrada karbon tavana karşıyımGaleride araba 175k fiyatı var
Nesi cillop araba pert pert toplama la sizin araba .
Abi neden sonradan takılan karbon tavanı sevmiyorsunuz?o arabaymış doğru arka stoplar ve 2001 olmasından dolayı benim listemde değil bir de sonrada karbon tavana karşıyım
orjinallikten yanayım fabrika gibi işlem yapılamayacağına inanıyorumAbi neden sonradan takılan karbon tavanı sevmiyorsunuz?
Hiçbir fikrim yok. Sahibinden'de filtreleyip listelemek gerek. Benim arabanın 17 ettiği piyasada 5 kapıysa ve yürüyen aksamlar sağlamsa aynı model yılında 22'ye filan çıkabilir. model yılı yükseldikçe 25 filan da olabilir. Ama asıl piyasası sahibinden ortalaması -1000@berkertekin ve diğer panpalarim 126bindeki 1.2 Otomatik Lacivert renkli Corsa ne kadar eder ?
Arac genel olarak temiz kullanıliyor , ilk sahibinden , LPG siz ...
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
manitalara halleniyimde yengen beni hadım etsin dimi lanJetta'ya halleneni ilk defa görüyorum
@emreozukan Gel tdi golf vereyim ajdsjskd arkası benim de dikkatimi çekti biraz bilemiyorum ya büyük bi şeyi yoksa alınır güzel araba
varmı ilanı panpa harbi olabilir
ya benimde ilk zenon yok diye dikkatimi cekti ama sunroof cok cezbetti, ceyhunum 80 bine kadar jetta-golf-octavia gözüne çarparha bi el etsene bana bu hafta alıcaz kısmetse sıcak ticaretAbi şimdi inceledim. Bana fiyat biraz pahalı geldi. Sebebi ise hem RCD510 olarak adlandırılan tetristen hallice dokunmatik ekran, değişen sağ kapısı ve xenon far olmayışı. Tabi piyasa bir hayli arttı ama ben olsam almazdım abi.
ya benimde ilk zenon yo
laf ağızdan cıktı satacan ben şuanki arabamı şaka diye başlayan muhabbet sonunda aldımYok ya esprisine dediydim sdjddksk satılığa çıkmasına var daha ilan olsa atarım foruma zaten
laf ağızdan cıktı satacan ben şuanki arabamı şaka diye başlayan muhabbet sonunda aldım
sağol abim tek parça işlemli dediler birde 1 yıl garanti veriyolar araca sunroof bizi cezbetti çarşambaya kadar bir araba bulmamız lazım yoksa bunu alıcaz gibi ama bakalım sağol sözlerine sağlık abimAbim arkasını biraz fazla dövmüşler ama tahminimce büyük bir kazası yoktur. Bizden çok oraya isimleri yazılmış satış görevlileri bilgilendirici olacaktır tabii Bence alınır. Arabanın olduğu bayide benim tanıdığım var ama yeni araç binek satışta. Bir inisiyatifi olmaz bu araba üzerinde. @gtepro konuşturur burada.
canın sağolsun belki direkt bana kısmet olur jettayı kuzene bakıyrumValla bazı işlerimiz olmasa satardık da şimdi olmaz usta
canın sağolsun belki direkt bana kısmet olur jettayı kuzene bakıyrum
Sana ben 500k km'de Fiesta satacağım abim. 1milyona tamamlayıp müzeye satarsan büyük kâr edersincanın sağolsun belki direkt bana kısmet olur jettayı kuzene bakıyrum
tdı-dsg 2.5 yıl kullandım ya rahatlığının tadı damağımda hala kısmet bu işlerSeneye bakarsan sana yar olabilir neden olmasın tdi dsg az yakar bak 1 parça da boyası var çamurluk da boyasız düzeltildi de geç bunu boya yok
tdı-dsg 2.5 yıl kullandım ya rahatlığının tadı damağımda hala kısmet bu işler