Geyik Başlığı 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@berkertekin ve diğer panpalarim 126bindeki 1.2 Otomatik Lacivert renkli Corsa ne kadar eder ?

Arac genel olarak temiz kullanıliyor , ilk sahibinden , LPG siz ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiçbir fikrim yok. Sahibinden'de filtreleyip listelemek gerek. Benim arabanın 17 ettiği piyasada 5 kapıysa ve yürüyen aksamlar sağlamsa aynı model yılında 22'ye filan çıkabilir. model yılı yükseldikçe 25 filan da olabilir. Ama asıl piyasası sahibinden ortalaması -1000 :)

@emreozukan Gel tdi golf vereyim ajdsjskd arkası benim de dikkatimi çekti biraz bilemiyorum ya büyük bi şeyi yoksa alınır güzel araba
varmı ilanı panpa harbi olabilir :D
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Abi şimdi inceledim. Bana fiyat biraz pahalı geldi. Sebebi ise hem RCD510 olarak adlandırılan tetristen hallice dokunmatik ekran, değişen sağ kapısı ve xenon far olmayışı. Tabi piyasa bir hayli arttı ama ben olsam almazdım abi.
ya benimde ilk zenon yok diye dikkatimi cekti ama sunroof cok cezbetti, ceyhunum 80 bine kadar jetta-golf-octavia gözüne çarparha bi el etsene bana bu hafta alıcaz kısmetse sıcak ticaret :D

Abim arkasını biraz fazla dövmüşler ama tahminimce büyük bir kazası yoktur. Bizden çok oraya isimleri yazılmış satış görevlileri bilgilendirici olacaktır tabii :) Bence alınır. Arabanın olduğu bayide benim tanıdığım var ama yeni araç binek satışta. Bir inisiyatifi olmaz bu araba üzerinde. @gtepro konuşturur burada. :)
sağol abim tek parça işlemli dediler birde 1 yıl garanti veriyolar araca sunroof bizi cezbetti çarşambaya kadar bir araba bulmamız lazım yoksa bunu alıcaz gibi ama bakalım sağol sözlerine sağlık abim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...